לתחילת שבוע !!!!!

melnik892

New member
חחח זה המורה שלך המטורף הזה???

(דמיינו מורה לפיזיקה נוטל בידו מוט ארוך ושחור ולצידו מוט לבן. בוחר במוט השחור ותחיל לשפשפ אותו כשהוא מצמיד אותו לעלה זהב) "שחורים זה הכי טוב, לבנים.. א-ה.. לא משהו. אבל אל תגידו שאמרתי. נו, נו.. תראו, תראו! שפשוף שפשוף וזה עומד! אתם צריכים להתאמן על זה בבית... תעשו תרגילים בזוגות." (כעת שני עלי זהב נדבקים ונפרדים) "שפשוף, שפשוף ועכשיו מה קורה??? - א-ה-ב-ה! מה אח"כ?! - ב-ר-ו-ג-ז!" שיעור פיזיקה פורה, תיכון בן צבי, קרית אונו

כן ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא מזה חמודדד../images/Emo99.gif

גם שני אלה ממש מצחיקים
#100 + (14) - מורה (גבר) לפיזיקה (עולה ישן עם מבטא של עולה חדש): "יאללה, ש-ב-ס... מהר, מהר.. אני צריך עוד מעט להדליק נרות שבת" בן: "המורה, אתה מודע לעניין שהאישה מדליקה את הנרות ולא הגבר" המורה (במבט מושפל מלא אכזבה): "אה... נו תעזבו אותי, אני רוצה הבייתה" תיכון בן צבי, קרית אונו #215 + (13) - מורה ללשון:"מה יש בך שכלכך מעצבן אותי??? בחיים שלי לא התעצבנתי ככה כמו שאני מתעצבנת עלייך!" דנה:" טוב.. סליחה..=\" המורה ללשון:"ועוד כשאני מעירה לך את נהיית תמימה פתאום" דנה:"טוב... סליחה.." המורה ללשון:"ועוד אין לך טיפת הגינות להתנצל" (תיכון בן צבי קרית אונו)

liati28

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה קורע
מה יש לרוסי הזה לפיזיקה שלך!?
וזאת דנה אחרת נכון!?!?

A t z a

New member
אחרתתתת../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

היא איתי במתמטיקה אבל אחרת
האתר הזה קורע
אני מתה מהציטוטים שם

naor mati

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאתר שווה!

למעלה