לתחילת שבוע

../images/Emo32.gifלתחילת שבוע../images/Emo66.gif

ואם כבר בעניין-
לביל ולסוקי(אנה פקווין וסטיבן מוייר) מהסדרה "דם אמיתי" שהתחתנו אתמול

Ayelet 363

New member
שיהיה להם המון מזל טוב!

אני לא רואה "דם אמיתי", למרות שאני רוצה. *מעתיקה הודעה שלי מפורום דמדומים* או לפחות להעביר את הזמן בלילה? ביום חמישי לא הצלחתי להירדם עד הבוקר, ובגלל זה ובגלל הכאבים שהיו לי ביטלתי שיעור נהיגה. עכשיו שוב קשה לי להירדם, עד שקבעתי שיעור נהיגה, ואני כבר חוששת לבטל. עשיתי הפסקה מספיק גדולה עם שיעורי הנהיגה וכבר חששתי שהמורה יחשוב שאני עובדת עליו אחרי שביטלתי שיעור כי לא ישנתי וכי אני לא מרגישה טוב ולא התקשרתי לקבוע שיעור עד היום. היו לי כבר בעיות כאלה בעבר, ואני חוששת לחזור אליהן. אז... אשמח לשמוע עצות, אם יש לכם\לכן, למקרה שזה יקרה שוב. תודה מראש!

../images/Emo60.gif../images/Emo201.gif

מבינה אותך לגמרי.. לדעתי תדברי איתו על זה ותגידי לו שיש לך את הבעיה הזו אני חושבת שהוא יבין!! אני עכשיו עוברת מורה בגלל שהמורה הקודם היה צועק עליי ואני לא אוהבת את זה..היום הוא רוצה שאני אבר איתו ולא ממש בא לי
לא עשיתי שיעורי נהיגה כבר חודש!!! וזה עניין של בעיה כספית :(

Ayelet 363

New member
תודה על העידוד!

בהצלחה עם לעבור למורה טוב יותר, להתגבר על הבעיה הכספית ובלימודי הנהיגה. בנוגע לממש לא בא- Story of my life... אבל אצלי זה לא ממש באשמתו. אני פשוט שונאת לנהוג.

../images/Emo60.gifאין על מה../images/Emo24.gif

בסוף הוא התקשר ודיברתי איתו..לא היה לי אפילו כוח להסביר לו למה פשוט אמרתי שלא משנה. ולמה שונאת לנהוג? אני דווקא נהנית אבל יותר מפחדת.

Ayelet 363

New member
אני כבר פחות מפחדת אבל

לא יודעת, זה מעצבן אותי. אני גם לומדת יותר מכיוון שהמשפחה שלי רוצה שאלמד, ופחות בגלל רצון שלי.

למעלה