לתחרות שאלות?
A Another Girl New member 1/6/03 #3 או קיי.. לדעתי הסברתי את הכל בשרשור התחרות... השאלות לפניך..שולחים את התשובות במסר אישי אלי...והניקוד יינתן לפי האמור.
או קיי.. לדעתי הסברתי את הכל בשרשור התחרות... השאלות לפניך..שולחים את התשובות במסר אישי אלי...והניקוד יינתן לפי האמור.
A Another Girl New member 1/6/03 #6 לוחצים על השם.. שלי,במקרה הזה, ומופיע לך הכרטיס האישי שלי. בין השאר יש שם את אופציית "שלח מסר" .לוחצים על זה ונפתח לך חלון בו אפשר לכתוב לי מסר אישי שיישלח רק אליי ולא על גבי הפורום.
לוחצים על השם.. שלי,במקרה הזה, ומופיע לך הכרטיס האישי שלי. בין השאר יש שם את אופציית "שלח מסר" .לוחצים על זה ונפתח לך חלון בו אפשר לכתוב לי מסר אישי שיישלח רק אליי ולא על גבי הפורום.
C Carpet Crawler New member 2/6/03 #7 או יותר פשוט... פשוט פותחים הודעת פורום של מי שרוצים לשלוח אליו/ה מסר אישי, יש למטה מימין אפשרות "מסר למחבר/ת". לא חייבים בכלל לפתוח את הכרטיס. סתם עצה ידידותית
או יותר פשוט... פשוט פותחים הודעת פורום של מי שרוצים לשלוח אליו/ה מסר אישי, יש למטה מימין אפשרות "מסר למחבר/ת". לא חייבים בכלל לפתוח את הכרטיס. סתם עצה ידידותית