ל-

../images/Emo54.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo157.gif

עושים סדר לקראת החג אפרת אמיתי, מתמחה בטיפול זוגי ומשפחתי בת.ל.מ, תתארח במוצאי שבת בפורום חמותי ואני ותייעץ בענייני יחסים משפחתיים לקראת החג: סדרי ישיבה, מתנות, סכסוכים, העלבות ועוד. רוצים לעבור את החג בשלום? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=610&msgid=96201548 סופשבוע נעים

nikkush

New member
שליחי הבלוז הופעת קאבר

הייתי אתמול בהופעה שלהם והיה תענוג ניגנו כמעט את כל החומה ויש להם אחלה סאונד שני גיטריסטים טובים ומתופף מבריק וקלידן ענקקק שגם שר מדהים ממש עם קול דומה בGREAT GIG IN SKY הסולן חוץמיזה שהוא לא רואה בעיניים הוא לא משהו אז ממליצ בחום לכולם אחלה הופעה

../images/Emo32.gifדיפיוז בהופעה!! רוק 70-80-90

דיפיוז במופע מחווה לאגדות הרוק מכל הזמנים יהיה בשר,מצות עם שוקולד, אלכוהול ומלא רוקנרול. מוצ"ש 7-4-7, חוה"מ פסח, סבליים ת"א, כניסה חופשית!! חג שמח!!

MעlbulעB

New member
הסולן הזה שלהם ממש מאכזב ../images/Emo4.gif

אם אנחנו מדברים על אותו אחד

nikkush

New member
חג שמח.. הא ועוד משו..

רק רציתי להגיד.. ש.. דארקסייד נורא משעמם אותי.. הוא ממש לא מגרד לי את ה.. לא משנה.. ו.. הוא לא ממש מרגש אותי.. וד"א.. בינינו.. החומה מאד עושה לי את זה.. אני פשוט מסוגל לגמור כשאני שומע את הפריטות.. הכניסות.. המעברים.. הסימפוניות.. ההקלטות.. ו.. הוא פשוט הרבה יותר מרגש עוצר נשימה ומושלם.. וזהו בעצם.. white rabbit

rAtA Bool

New member
הופעת פרוג חומר מקורי ומחווה

גריניץ' בהופעת מחווה לגדולי הפרוג כמו יס פינק פלויד דרים תיאטר קאמל וכו'. וחומר מקורי בברבי כפר סבא מחר ה4.4 יום רביעי פתיחת שערים ב10 25 ד"ח כניסה מופע פותח- קאמרון כולם לבוא אחלה הופעה!

magicblues

New member
דני שושן בערב 60-70 במסבאה-כל רביעי

דני שושן והמג'יק בלוז בנד יצדיעו למיטב הקלאסיקות של הרוק והבלוז משנות השישים והשבעים: אריק קלפטון, "הצלליות", "החיפושיות", "לד זפלין", "הדלתות" ועוד. המסבאה (האנגר 13 נמל ת"א), כל יום רביעי בחודש אפריל (11-18-25.4.07) שעה 21.30. כניסה חופשית, טל': 035444250. www.dannyshoshan.net

אקס בנד

New member
אקס בנד ואקס בלוז בנד בברבי כ"ס21.4

ערב מחווה לגדולי הרוק והבלוז משנות השישים והשבעים בהשתתפות שתי להקות קאוורים מהשורה הראשונה. משתתפים: להקת "אקס בנד" (ממשיכי להקת "זרם חילופין") תבצע להיטי רוק'נ'רול משנות השישים והשבעים של: "הביטלס", "הרולינג סטונס", "קירדנס קלירווטר", ספנסר דיוויס ועוד. משתתפים: אריה רזיאל - גיטרה מובילה ושירה, ברק מדר - שירה וגיטרה, קובי כהן - בס וקולות, רוני אורגד - תופים. להקת "אקס בלוז בנד", הרכב ה"אקסטרה" של "אקס בנד" המתמקד יותר בבלוז, מגישה את מופע "Blues & More" - מיטב הקלאסיקות מבית היוצר של ענקי הבלוז והרוק: אריק קלפטון, ג'ימי הנדריקס, "פליטווד מק", "סגול כהה", "הקצפת" ועוד. משתתפים: יגאל מאירוב - גיטרה מובילה, איתן גליקמן - שירה וגיטרה, אריה רזיאל - גיטרה ושירה, קובי כהן - בס, דני לוי - תופים ושירה. ההופעה תתקיים במועדון הבארבי כ"ס (רח' יוחנן הסנדלר 8, אזור התעשייה) במוצאי שבת 21.4.07 שעה 21.00. מחיר כרטיס: 50 ש"ח, טל' להזמנות: 035188123. למידע נוסף - אריה רזיאל - טל' 0506298641.

PINK FLOYD עם מיתרים מגיע לת"א!!6.4

שליחי הבלוז בסיבוב הופעות חד-פעמי מציינים 40 שנה ללהקת "פינק פלויד" האגדית. המופע ילווה ברביעיית כלי מיתר ובו יבוצעו יצירות הלהקה מכל האלבומים ומכל התקופות - אל תחמיצו את מופע הקאוורים הגדול ביותר בארץ!!! בארבי ת"א (טל' 035188123), שישי 6.4.07, 22.00, 70 ש"ח.

השליחים מגיעים לי-ם ולצפון 12-13.4

הצוללת הצהובה בירושלים (טל' 026794040), חמישי 12.4.07, 22.00, 50-60 ש"ח: השליחים יבצעו את מיטב היצירות מכל האלבומים מכל התקופות של להקת "פינק פלויד" האגדית. חמדת ימים בצפון (טל' 046989423), שישי 13.4.07, 22.00, 60-70 ש"ח: השליחים יצדיעו ל-4 אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד", "לד זפלין", "סגול כהה" ו"קווין".

ahbarfilez

New member
הייתה הופעה ממש מעולה.

חוץ מהסולן שלהם , ששר עם מבטא עברי. אני אומר שהקלידן צריך לשיר ברוב השירים, וזה שעכשיו הסולן שלהם צריך לעשות רק את קולות הרקע, הצחקוקים ושאר האפקטים הקוליים, כי את זה הוא באמת עשה טוב. אבל חוץ מזה נהניתי מאוד, היה מדהים.

תזכורת-פסטיבל הקצב הישראלי-צוותא5.4

מומלץ להכין כרטיסים מראש כי נשארה כמות מצומצמת של כרטיסים! הזמינו כרטיסים עכשיו דרך משרד "קסטל" טל' 036045000 ובאינטרנט. ביום ה' 5.4.07 (חוה"מ פסח) בשעה 21.00 באולם "צוותא" 1 ת"א יתקיים פסטיבל רוק בהשתתפות ארבע להקות שיבצעו מחווה ללהקות הקצב המיתולוגיות משנות השישים בהשתתפות חברים מהלהקות המקוריות אשר יבצעו את האלבומים והלהיטים המקוריים. המשתתפים והמבצעים: "הצ'רצ'ילים" בביצוע דני שושן ו"מכונת הזמן" עם הגיטריסט חיים רומנו בחומרים מהאלבום הראשון ו"ג'ריקו ג'ונס" כולל הלהיטים "Living Loving" ו-"She's A Woman". עוזי והסגנונות בביצוע "שליחי הבלוז" מארחים את עוזי פוקס בלהיטים המקוריים מהאלבום "חברים", "רכבת הבוקר", "יום ולילה" ועוד. להקת "האריות" עם הסולן חיימון אלגרנטי בלהיטים המקוריים ממצעדי הפזמונים "Mary Cries Help" ,"Wheel Of Love", "Our Love's A Growing Thing" ועוד. להקת "הבמה החשמלית" בביצוע אשף הגיטרה החשמלית שלמה מזרחי ולהקתו בחומרים המקוריים של הלהקה עם המתופף המקורי אלי טובול. פסטיבל קצב כמו בימים הגדולים - אל תחמיצו!! מחיר כרטיס: 120 ש"ח בגוש המרכזי של האולם ו-110 ש"ח באגפים וביציע. מספר המקומות מוגבל - מסומנים בישיבה בלבד. לפרטים נוספים כנסו לאתר שלנו. מצורף עלון המופע.

למעלה