ל-

נפילת האתר

אתמול הושבת האתר למספר שעות במהלך הערב. נכון לרגע זה, התקלה הסתדרה. אנו מתנצלים על אי הנוחות ועל משך ההשבתה הארוך, ומקווים כי התקלות הטכניות שאנו חווים לאחרונה ומקשות על הגלישה יסודרו בקרוב
שבוע טוב מ-
אנשים

MilkShack

New member
../images/Emo207.gif אנשים חזרתי ! D=

לאחר שניים-שלושה חודשים בלי מחשב כבר קיבלתי חדש. בכל אופן, Im back ! ציף, אם את רוצה שאני אקח עלי את הפינה שוב, רק תגידי. פשוט היא די בשלבי סיום >.<" אז ההחלטה שלך. (=

מזל טוב למחשב החדש! ../images/Emo13.gif

המשחק באמת כבר בשלבי סיום, אז זה כבר לא משנה. אם יש לך - או לאחרים - רעיונות למשחקים נוספים לאחר שנסיים את המשחק הזה, פנו אלי במסרים. אנו נמשיך גם את פרוייקט השירים, במקביל.

למישהם יש מושג מדוע

הלפטופ שלי משמיע קולות מצוקה קשים מזה כמעט שעתיים בליווי אורות דולקים, ואני לא מצליחה לכבותו? הוא היה כבוי כיומיים, ופתאום התחרפן, ללא התראה מוקדמת.

Anuerysm

New member
זאת אומרת, לכי לטכנאי

לא שהטכנאי יודע, למרות שנראה לי שהוא כן קיצר

אם זה טכנאי של HP הוא יודע

אבל רק בתנאי שיש לך כמה אלפיות מיותרות בחשבון הבנק. אם לא, אז הוא לא יודע.

Jason2

New member
איזה קולות?

נקישות, חריקות או צפצופים? המחשב עובד או לא? בעל מקרה לכבות זה ללחוץ 5 שניות על כפתור power.

תודה לכולכם ../images/Emo24.gif ../images/Emo10.gif

לצערי זה לא עזר, והנייד שלי נמצא ברגעים אלו בידי מעבדת HP הידועה לשמצה. נקווה לטוב.

כן

אבל העובדה שהמחשב התחרפן רק 4 חודשים לאחר שקניתי אותו, לא מנבאת טובות...

Jason2

New member
זה קורה די הרבה

בסדר יבדקו ויחליפו מה שצריך, העיקר שיש אחריות כי החלקים של ניידים מאוד יקרים.

theOlive

New member
Oblins מופיעים עם החומה בת"א 29.1

Oblins מזמינים אתכם להופעה הקרובה שתערך ביום שני 29.1 בשעה 21:00. ההופעה תערך במועדון ה- NO Limits , שביל המרץ 6,ליד רחוב שוקן. מחיר הכניסה 40 ש"ח לפרטים נוספים כנסו לאתר הבית של ההרכב

Cגלית

New member
ממליצה בחום על ההופעה

מאחר והייתי בהופעה הקודמת,חייבת להמליץ-הופעה משובחת! מזמן לא חוויתי עוצמות חזקות כל כך בהופעה, תודה על העונג. סיגלית.

avki

New member
../images/Emo45.gif קאברים עם אופי קצת רענן.

שווה ביותר, לעומת כל הופעות הקאברים הזוועתיות האחרות שמסתובבות באיזור.

Jason2

New member
זה לא מועדון לחילופי זוגות?

מה לזה ולפינק פלויד? נשמע מוזר.

אובלינס

New member
הבהרה

רק כדי שלא יהיו ספקות
אין קשר בין חילופי הזוגות להופעה שלנו המועדון פנוי באותו היום ואנו מנצלים אותו כבמה. ואם תראה מישהו מחליף זוגות אתה רשאי לחבוט בו.
אבל אז זה יהיה סאדו
. וזה יהיה באמת מוזר

למעלה