מאוס של מחנה 80

חברים ואפיקומן בפסח הזה ../images/Emo156.gif

בשביל מה יש חברים
לקראת עליית העונה העשירית של "חברים", יתקיים חידון בפורום, אתם מוזמנים להשתתף
מצא את האפיקומן
תפוז אנשים מזמינים אתכם למצוא את האפיקומן ברחבי האתר- במהלך חול המועד פסח. החל מיום שני, 25.4.05 ועד יום שישי 29.4.05 תתפרסם בכל יום בעמוד זה, חידה יומית שתפנה אתכם לחפש חלק מתמונה ברחבי אתר "תפוז אנשים". שמרו את החלק שתמצאו באתר מידי יום. מיד עם פרסום החלק החמישי והאחרון של התמונה (ביום שישי 29.4.05) תתקבל מילה. לפרטים נוספים הקליקו כאן

../images/Emo161.gifצילום וילדים היום בתפוז

גיא בן נון, מנהל מוצרי צילום ווידאו בקרט, יתארח בפורום צילום - ציוד וסיוע טכני בשעה 13:30 ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים
דורון פרל וחגי בידרמן, מנחי הקבוצות הטיפוליות בת.ל.מ, העוסקות בהקניית מיומנויות חברתיות לילדים לקויי למידה וקשב מתארחים הערב בשעה 18:00 בפורום "הפרעות קשב ADHD" . חגי ודורון יענו על שאלות בנוגע לבעיות התנהגותיות וחברתיות של הילד בבית ובבית הספר ובנוגע למצוקות נפשיות של הילד. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם. חג שמח

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מדברים על פערי הדורות בפורום הורים והוריהם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1277
בני זוגם של אנשי קבע מדברים על הזוגית, השירות ומה שביניהם בפורום זוגיות בשירות קבע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1278
רוצים לדעת איך כותבים תוכנה איכותית? בואו לפורום הנדסת תוכנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1279 גלישה נעימה בתפוז
אנשים

yardenbm

New member
נצל"ש

הייתי אתמול בבארבי הופעה של יוסלס איזה הופעה טובה הם דפקו מישו היה?

NoY182

New member
נצל"ש- השפעת מוזיקת הרוק על הנוער

שלום לכם. אני עושה עבודת חקר על השפעת מוזיקת הרוק על בני נוער וכתבתי 3 שאלות מרכזיות שעליהן תתבסס העבודה שלי. [מטעם בית הספר כמובן..] אלו השאלות ובבקשה, אם אתם מתכוונים לענות לא לכתוב "כן/לא" אלה תשובות מפורטות שאוכל להיעזר בהן לצורך העבודה. 1.מדוע הרבה בני נוער מתחברים למוזיקת הרוק? 2.האם האזנה למוזיקת הרוק משפיעה על הרגשות של בני הנוער? 3.האם בזכות האזנה למוזיקת הרוק בני הנוער מקבלים השראה ללמידת מוזיקה או לכתיבה אישית? תודה לכל העונים.

invAsion

New member
טוב - אז ככה, ../images/Emo103.gif

1. מדוע הרבה בני נוער מתחברים למוזיקת הרוק? זה נטו עניין של טעם. כמו שיש הרבה בני נוער שאוהבים מוזיקת רוק, יש הרבה אנשים שהגיטרות החשמליות וה"צעקות" צורמים להם. בסה"כ "רוק" זה סגנון מוזיקלי רחב מאוד וטבעי שהרבה אנשים (באופן יחסי) יתחברו אליו. 2. האם האזנה למוזיקת הרוק משפיעה על הרגשות של בני הנוער? ההשפעה תלויה בשני גורמים מאוד מרכזיים (ואני אשתמש בדוגמאות מהרוק הישראלי): א. הלהקה - יש להקות עם תכנים שיותר קל להתחבר אליהם, וכאן הגורם המשפיע ביותר הוא הטקסט עצמו. דוגמה טובה היא "היהודים". מצד שני יש להקות יותר "קלילות", כמו "שייגעצ", שהיא להקת רוק ללא ספק, אבל לא להקה שמתחברים אליה לרוב. ב. המאזין - כל דבר שאתה שומע, לאו דווקא מוזיקה, משפיע עליך. אבל נכון שהמוזיקה משפיעה במיוחד. שוב נכנס כאן הגורם של האינדיבידואליות, יש אנשים שמתחברים למוזיקה והמוזיקה באמת משפיעה עליהם ויש אנשים שכמעט ולא. 3. בזכות האזנה למוזיקת הרוק בני הנוער מקבלים השראה ללמידת מוזיקה או לכתיבה אישית? בהחלט. מעבר לאנשים שרוצים ללמוד כחלק מהערצה והרצון לנגן ולכתוב כמו הלהקה - מוזיקת הרוק חושפת אותנו לדברים מדהימים שאפשר לעשות עם כתיבה ונגינה, דברים שבהחלט מעודדים בני נוער לכתיבה ונגינה. ולמה דווקא הרוק? כי אני חושב שדווקא בז'אנר הזה, שנקרא רוק, תוכלי למצוא רבדים עמוקים הרבה יותר מבשירי דיכאון או פופ, למשל, וכמו כן מוזיקה הרבה יותר טובה ואמיתית מכל הראפ והפופ החדשים. -------------------------------------------------- מקווה שעזרתי?

Crazy Snail

New member
נענה לך תשובה זן-בודהיסטית:

מו. נצלי את הזמן שלך לבדוק ב"זן ואומנות אזקת האופנוע" מה זה אומר. נ.ב. מעולם לא נתקלתי בשאלה כל כך #$&%@*&!

Sheygets16

New member
אני לא מוצאת את האפיקומן ../images/Emo46.gif

כתוב שצריך לשלוח גלויה וירטואלית ושם נמצא הרמז השני חח איך שולחים אבל גלויה וירטואלית?

ShEyGeTziT

New member
יוסלס מלכים ../images/Emo47.gif

הייתי בסיטי הול לא בבארבי .... הייתה הופעה בת זונה!!

תות15

New member
אני

אגב, מישו היה כבר אי פעם בבומבמלה ויודע מה מביאים בדרך כלל?

למעלה