מאיה בוסקילה-הפורום

../images/Emo32.gifמאיה בוסקילה-הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אתם מוזמנים להגיע לפורום החדש של מאיה בוסקילה - אלבומה יצא בימים אלו והיא אחראית כבר ללהיטים : "יש בליבי כינור","סיפור מכור","הלב","עולם מופלא" וכו'. הפורום נמצא ממש כאן , בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=988 אשמח לראותכם שם באופן פעיל
תודה , רון .
*פורסם בהתאם לתקנון אישורי פרסום*

ג ו א ט ה

New member
זה הצחיק אותך?.

אותי זה העציב שיש אנשים שאשכרה אוהבים אותה וששומעים ת'שירים שלה... ואפילו שיש אחד מסכן שפתח בשבילה פורום... אווצ'...

l a d y b i r d

New member
למה להיות רעים?../images/Emo60.gif

זה כמו שמישהו שלא סובל את מוניקה יגיד: אותי זה העציב שיש אנשים שאשכרה אוהבים את הלהקה הזאת ושמעים את השירים שלהם ... ואפילו מסכן אחד שפתח לה פורום (בלי להעליב את חן... אחלה פורום יש לנו!) אבל זה באמת קצת עצוב כי הוא מפרסם את הפורום כמעט בכל פורום שנכנסתי...

ג ו א ט ה

New member
זה לא להיות רעים...

הבעה עצמית.. אסור?.. אני לא אוהבת את מאיה בוסקילה וזכותי להגיד שזה עצוב כי לדעתי העניין הזה עצוב... אם מישו יבוא לפה ויגיד שבלה בלה בלה על מוניקה (אין לי כוח..) אז זאת גם תהיה זכותנו לסקול אותו... ואני לא מהמפגרים שהולכים ונכנסים לפורומים של דברים שהם שונאים ואומרים דברים דווקא כדי שיסקלו אותם (שורש מנחה- ס.ק.ל) אני אומרת את זה בפורום שבו (אני מקווה) אנשים מסכימים איתי בעניין...

סליחה... אבל את ממש מדברת שטויות...

כל אחד והסגנון מוזיקה שהוא אוהב... לכל סגנון מוזיקה ראוי הכבוד שלו... אני בטוח שיש גם אנשים ששומעים מוניקה ונגעלים... זה בדיוק אותו הדבר... אל תהיו שליליים בחים...

ניצלו"ש...../images/Emo105.gif

ממ.. שיניתי שם משתמש.. זאת אני עדי! (גואטה).. ו.. תכירו את האייקון החדש דנדש שלי:

למעלה