מבצע איסוף ספרים לעל"ם!

מהפורום של נטליה אוריירו

אני אוהבת את השירים של נטליה אוריירו, היא שחקנית וגם זמרת מוכשרת ויפה. שאקירה באמת מדהימה למרות שהדיסק האחרון שלה לא מגיע לרמה של הריאשונים. ולמי שיודע ספרדית הרבה יותר קל להבין... אז לכל המעריצים של שאקירה, הנה מתנה קטנה...תמונה של נטליה! Con Amor,Ursula

Rivendell

New member
../images/Emo32.gif מבצע איסוף ספרים לעל"ם!

פורום ספרים בשיתוף עם על"ם פותח במבצע איסוף ספרים לצורך הקמת ספרייה של על"ם. מידע על על"ם ועל מקומות איסוף הספרים, כאן, או בלינק שלמטה. תודה מראש!!!

Levinzone

New member
הצילו!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בסוף השבוע הזה ייסגר צער בעלי חיים ברחובות מטעמים כלכליים. כל החיות שיש שם יורדמו וימותו!!! מחכים שם כלבים וחתולים מקסימים המחכים לבית חם ואוהב. כל מי שיאמץ משם חיה יציל ממוות. שווה לקפוץ ולראות. המקום ממוקם ליד הקניון של גינדי ברחובות. טלפון:08-9463292 בבקשה תהיו אנשים טובים ותפיצו את זה, או אולי אפילו תסעו לקחת לכם בעל חיים חמוד וחייכן?
-יעל-

לאה 13

New member
אם היו מרשים לי הייתי

לוקחת את כולם אליי אבל לאמא שלי יש אסטמה

shahar666

New member
אנשים זה לא קשור לפורום

אבל תפרסמו את זה כדי שכולם יראו למה כש שותים -לא- נוהגים *זהירות לא לבעלי לב חלש

לאה 13

New member
יואו

אל תשתו אל תשתו פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זה נורא מפחיד אם אתם רוצים תשתו אבל לא לנהוג אחרי זהההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perrinat

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo103.gif

יוווווווווווווווווווווווווווווווווו, איזה מפחידדדדדדדדדדדדד, הסתכלתי.........

michalas

New member
יאאאא../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

מה, זה כזה מפחיד
?| אני גם רוצה לראותתתתתתתתתתתתת אני הולכת לראות

michalas

New member
oh my god../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה פשוט מזעזע.... איזה מסכנה... בטח לזה שפגע בה יש מהה זההה רגשות אשמה, ובצדק! אוי...אני בשוק....

פוD

New member
יווווווווווווווווווווווו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמא´לה!!!!!!!!!!!!!! מסכנה!!!! צריכים לשים את התמונות האלה בפרסומות של הנהיגה אחרי ששותים... לפחות ככה אנשים ישימו לב למה שהם עושים...

למעלה