מבצע נושא פרסים

belli80

New member
../images/Emo32.gif מבצע נושא פרסים

שלומות לכל חברי הפורום! מאחר והימים ימים עצלים במיוחד במקומותנו, ומאחר שבכל שירשור שנפתח בימים האחרונים הגיע השלב בו הוטחה הביקורת הקשה "פולניה!" לחלל המדיה האינטראקטיבי הזה, אני פונה ללב שלכם- הציעו הצעות לאייקון חדש, שיימצה את כל תכונותיה/ו של הפולניה. איך צריך, לדעתכם , להיראות אייקון של "תפוז" שעונה להגדרה |פולניה| ? בין ההצעות שייזכו לקולות הרבים ביותר יוגרל קורס "לטבול מבלי שייתפורר: טכניקות מובילות בשתיית התה של חמש אחר הצהריים".

Star_Dust

New member
לתמצת תכונות פולניה לאייקון אחד?

האמת היא שנראה לי שהאייקון הזה עונה על הדרישות:
וקבלו גם את זה (לשם קבלת השראה): העץ הפולני

ufffnick

New member
עלה לי רעיון....

תפוז, עם שפתיים קמוצות, עיניים במבט מעלה בחצי פרופיל, שיער אסוף ומשקפיים עגולות ענקיות...

אני חושב שמי שהכי פחות אוהב פולניות

זה פולניות אני דווקא מאוד אוהב פולניות, ולא, אין קשר גנטי.

avshalomat

New member
אכן ../images/Emo45.gif שמעת מגנטה?

אין תירוצים, מהיום את מרוקאית חמה משוחררת מתסביכים, ללא עכבות

avshalomat

New member
הייתי טיפב ציני

למרות שלקחת באיזי ובפורפוציה זה דבר חשוב, הרי הפולניות היא רגש אדפטיבי במקור, צריך גם לכבד אותו. עכשיו לכי תבקרי את אימא יום שישי היום שלא תישאר לבד...

ד נ י ת3

New member
לא יודעת למה מוציאים לפולניות שם רע.

זה לא פייר, ולא הוגן. ו.. אישית? לא סובלת תה לימון.

השראלה שאת לא שואלת, משום מה...

היא מי(!!) מוציא להן שם רע. ברגע שתענו על השאלה הזו, באמת ובכנות, התשובה לשאלה "למה" תבוא מאליה. :) :) :)

moi24

New member
אם כבר

מבצע נושא פרסים, יש לי משהו הרבה יותר יעיל... כל המוצא חנות לשמלות ערב, שהיא לא ברחוב אלנבי, דיזינגוף, שינקין, בוגרשוב, וכל מה שמסביב בתל אביב רבתי, ולא ברחובות, אשדוד, ירושלים, חיפה ואילת, מתבקש לסור לעמדת המודיעין לאלתר או לחלופין ליידע אותי במסרים. פרסים יינתנו בהתאם למציאה ולמוסר המידע. קדימה אנשים, השעון מתקתק!

אהמממ... די כסית את כל הארץ.

אני מכירה אחל'ה חנות בניו יורק וגם אחת סבבה בלוס אנג'לס. ואפילו אחת של יד 2, שיש בה דברים מדהימים במחיר של זוג תחתונים בגאפּ.

magenta73

New member
סעי לסיני

יש שם אחלה שמלות חוף, בחנות השלישית מימין לחושות של ראש השטן.

למעלה