מבצע עוזרים לחו"ליסט

עומרקה

New member
../images/Emo32.gif מבצע עוזרים לחו"ליסט

ובכן, אני מגיע בעוד שבועים בערך לארץ הקודש ואני צריך עזרה דחוף! מכיוון שאני בארה"ב, אין לי איפה לקנות מוזיקה ישראלית אז אני הולך לקנות טונה דיסקים ישראלים כשאני בארץ. אני רוצה (וצריך) הרבה דיסקים חדשים אבל אני עדיין מתלבט מה לקנות. בקיצור, מה אתם ממליצים לי לקנות ולמה (תפרטו אם לא אכפת לכם, אני לא קונה דיסק ככה סתם). הנה רשימה קצרה של מה שאני מתכנן לקנות: אני בטוח קונה את: "רדיו/מוזיקה/עברית" - טיפקס "בעזרת הג'אם" - הדג נחש "השבט" - השבט "ממעמקים" - הפרויקט של עידן רייכל "שמע ישראל" & "עוקף מלמעלה" - מוקי "המיטב" - שלום חנוך אני מתלבט עם לקנות את: "היפ הופ אינשטיין" - סגול 59 "Live Ragga Pumpkin" - פאנסט "קולולוש" - קולולוש "פאנקנשטיין" - פאנקנשטיין "המיטב" - דני סנדרסון "מקסימום אתניקס" - אתניקס ויש עוד כמה שאני לא זוכר כרגע אתם מוזמנים להציע כל דיסק אחר שאתם חושבים שהוא טוב אז בחייאת, תעזרו טוב? נתראה בתו השמיני! עומר

טיפקסית

New member
עומר אז ככה

המלצות שלי מתוך רשימת ההתלבטות: Live Raggggga Pumpkin Punkenstein the band היפ הופ איינשטיין קולולוש ועוד כמה דיסקים אריק איינשטיין [אם תמצא]-11 מטר+הדיוידי של לול ושבלול דני סנדרסון-קונגו בלו [לא שמעתי אותו אבל קראתי ביקורות מצוינות] נשל הנחש+ברוכים הבאים לישראל-אתניקס וכל דיסק של משינה

hilali1

New member
הנה עוד כמה

עד שתגיע יהיו גם האלבומים של איה כורם ודנה ברגר. וגם - סחרוף (עם/בלי פורטיס),איגי וקסמן, עברי לידר(בהופעה), ואביב גפן. בטח יש עוד...

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifבאתי להציע לך לקנות בתו

קנה בהחלט משהו של סנדרסון, את האוסף אם אתה מתחיל בענייני סנדרסון ואם אתה מגדיר את עצמך כסנדרסוניסט מתקדם אז תקנה את האלבום האחרון, "קונגו בלו".
אל תקנה את "עוקף מלמעלה"- דיסק נוראי ומאוד מאכזב, שאפילו רוני סופרסטאר הייתה מתביישת בו. "שמע ישראל" לעומת זאת, הוא אחד הדיסקים הטובים מתחילת שנות ה-2000 (ואולי גם בגללו "עוקף מלמעלה" כל כך מאכזב). אפילו חבר שלי שבהתחלה היה לו את "עוקף מלמעלה" שהוא אהב ואז קניתי לו ליומולדת את "שמע ישראל" פשוט הגחי למסקנה שמוקי התדרדר באלבום האחרון.(אם כי עם "מרכבות המוות" והשיר עם פורטיסחרוף בדיסק החדש נראה שהוא חוזר למוטב. מצד שני, גם "עוקף מלמעלה" השיר הוא מעולה, הכי טוב בדיסק.)
פאנקנשטיין,הדג,השבט וטיפקס- תקנה! לא נראה לי שאני צריך להסביר לך למה...
האחרון של פורטיסחרוף- "על המשמרת". וכל דיסקוגרפיית פורטיסחרוף וכל אחד לחוד, אבל בעיקר זה כי הוא חדש ואקטואלי ואתה זקוק לזה
בית הבובות - מדפים. החבר'ה הגיעו כבר לפלטינה ולשם שינוי בצדק.
אלג'יר- הדבר הכי גדול שקרה לרוק הישראלי בשנים האחרונות.
אהוד בנאי- האלבום האחרון שלו בעיקר, אבל גם אלה שבאו לפניו.
נקמת הטרקטור- אחת הלהקות הטובות בארץ. מוזיקה שהיא הרבה יותר ממוזיקה. יש פה הרבה דגש על סאונד, על כלים מיוחדים, נגינה נסיונית ועוד. חוץ מזה שיש להם אחלה שירים, עיבודים, הפקות ונגינה לא מהעולם הזה. בתור התחלה אני ממליץ על "מטבח אקוסטי", אלבום ההופעה האקוסטי הנפלא שלהם שכולל גרסאות יפות ומיוחדות למיטב להיטיהם. בהצלחה עם הקניות! תעשה בחירות טובות! (אוי אמרתי בחירות...ברררר)

הוד11

New member
מסכים כמעט עם הכל

שמע ישראל באמת אחד האלבומים הטובים של 10 השנים האחרונות (ועוקף מלמעלה אכן לא משהו) קנה את מנועים קדימה של אלג'יר (ושים ישר את שיר 13 "ירח במזל עקרב") ותקנה את מטבח אקוסטי של נקמת הטרקטור באמת דיסק מצויין

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifועוד משהו שנזכרתי היום

בתור חבר בפורום שהיה פעם של לבנטיני אני חושב שזאת חובה (אם עדיין אין לך)- מרסדס בנד!

עומרקה

New member
נכון!!!!!!!

וואי, שכחתי לגמרי! קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות על האלבום הזה ולפי מה שהבנתי זה מעולה!!!

ולדמן

New member
ממליץ גם:

"30"-שגיא צורף ואלעד כהן. "על המשמרת"-פורטיסחרוף. "11 א'"-ברי סחרוף ורע מוכיח. דני סנדרסון-המיטב. "מנועים קדימה"-אלג'יר.

למעלה