מבקשת עזרה קטנה..

../images/Emo91.gifמוזיאון אשדוד-היתי אתמול וממליצה בחום

מוזיאון אשדוד מציג את עולמם וחיהם של הפלישיתים במוזיאון מוצגים ארכיאולוגים מתקופת הפלישתים. תצוגות קבועות ותצוגות מתחלפות. המוזיאון בנוי משתי קומות ובקומה הראשונה ניתן לראות את המוצגים מתקופת הפלישתים וכן תערוכה מתחלפת שהפעם היתה בנושא סוסים ושוורים ברוח המלחמה האחרונה של עופרת יצוקה. אומנים שונים הציגו בחומרי גלם שונים עבודות של סוסים עם שוורים ממתכת, מניקל, מפלסטיק וכל אומן אמר את המילה שלו בתחום. בקומת מרתף ניתן לראות מוצקים שהועברו למוזיאון שנמצאו ע"י שודדי עתיקות, מטבעות, חניטות , כדים ועוד. כמו כן היה ניתן לראות תצוגה נוספת מתחלפת שהרעיון שלה של שימור הסביבה ומיחזור. אומנים הציגו עבודות מקסימות כגון מנורות ואהילים מפחיות שימורים, תכשיטים מפקקים של קוקה קולה ובירה, פינת ישיבה שתוחמה מסביב על ידי שקיות תה. סה"כ מאוד יפה, מושקע ומעשיר. שווה ביקור. חבל שלא לקחתי מצלמה. מתאים גם לילדים, המוזיאון מציע לבתי ספר ומשפחות יום חוויתי כולל ארוחה פלישתית הכולל נזיד, פירות יבשים ופעילות חוויתית במוזיאון. היחידה: מוזיאון אזור הדרום נושאים: אמנות,ארכיאולוגיה והיסטוריה 08-8543092 רח' השייטים ‏16, רובע ד', אשדוד. שעות קבלה: א-ד: 09:00-13:00, 17:00-19:00 ה: 09:00-13:00 ו: 09:00-12:00 שבת וחג (קיץ): 18:00-21:00 שבת וחג (חורף): 10:30-13:30 במוזיאון תצוגת קבע ארכיאולוגית - "עולמם של הפלישתים", וכן תערוכות אמנות מתחלפות.

הזמנה ליריד חג בכפר הנגיד - שבת 04.04.09.

מהשעה 10:00 עד 17:00. ביריד מציגים כ- 40 אומנים יצירות אומנות כלים שימושיים כלי נוי ומתנות מגוונות לחג. לצידם דוכני איכרים ,מזון ושתיה, פינת יצירה יחודית לילדים, פינת סיפור של יצירה, ופינת צעירות מעצבות. כולם מוזמנים - כניסה וחניה חינם. להתראות ביריד. שרה

חן נעה

New member
../images/Emo32.gif מבקשת עזרה קטנה..

שלום לכולם! אני עושה מחקר גדול על קשר בין תמיכה חברתית לאושר- ובמיוחד על התפקיד של התמיכה שאנו מקבלים פה בפורומים השונים ברשת. אני זקוקה לאנשים רבים כמה שיותר שיענו על שאלון לא ארוך ולא מציק- אין צורך לכתוב מלל- רק לסמן מה נכון לכם.. אם בא לכם לתת יד ולעזור, אני אשמח מאוד.. אני מצרפת פה את השאלון- עדיף להחזיר למייל כדי לשמור למי שעונה על הפרטיות.. אשמח אם תציינו מאיזה פורום אתם.. [email protected] תודה רבה ושיהיה לכולנו חג אביב פורח ושמיייח! נעה

חן נעה

New member
הי- אם יש בעיה עם השאלון..

הנה צירפתי אותו שוב. תודה לכולם!! נעה D-:

scarlet26

New member
מחפשת מקום במרכז לאירוע קטן של שלושים איש

לחמישי ה 16.4.... זוהי בריתה, האירוע יהיה בשעות הערב... למישהו יש רעיון על מקום יפה עם אוכל טוב?

למעלה