מבקש את עזרתכם

EyeSeeYou

New member
../images/Emo32.gifמבקש את עזרתכם../images/Emo70.gif../images/Emo53.gif

כפרות, אני צריך את עזרתכם במשהו שמאוד חשוב לי לאיזה פרוייקט. עלי לגבש רשימה של "טראנדים" עכשוויים חמים ביותר הרווחים בימים אלה בישראל. זה יכול להיות בכל תחום שהוא, כמו למשל איזשהי צורת לבוש שמאוד טראנדית, איזשהי מסעדה מאוד "אינית", ספר, פריט או תחביב כלשהו שמאוד טראנדי לעסוק בו בימים אלה ממש. זה צריך להיות דברים באמת חמים וממרכז הסצינה העכשווית, ולא איזה משהו מלפני חצי שנה (קיק בוקסינג, קפוארה או טמגוצ´י) אשמח מאוד לקבל אתעזרתכם בכך,כמה שיותר מהר יותר טוב כמובן.. בשרשור הזה, או במסרים אישיים. תודה ויום נעים

campari

New member
(רגע, אני הולך לבדוק בארון)...

1. התנדבות לטובת הקהילה, ומתן תרומות (ובצד השני, קבלת תרומות
) 2. גרבי כדורגל (זה לא אני, זאת אביבית "המהממת" חזקיה מ"ג'ל נצנצים, ערוץ 10, שעה 5). 3. ערוץ 10 - זה עדיין בהתהוות אבל הערוץ הזה נמצא בעלייה אצל כל האנשים הנכונים (אוקיי, החברים שלי והחברים שלהם), ובקרוב הוא יגיע רחוק. אקססוריז: לדבר סרה בערוץ 2 שנהיה כבר כמו ערוץ 1 (וככה מעליבים שני ערוצים במשפט אחד
) 4. תבשילי קדרה. יש אפילו מסעדה שלמה שבנויה על הקונספט הזה: פרימוס (יחסי ציבור מדהימים, האוכל קצת פחות). 6. טישרט קצרה על טישרט ארוכה (ובגרסה המתוחכמת: חולצת כפתורים קצרה על גופיית חורף) 5. טרנדים ש(אני מקווה)תיכף מתפוגגים: פונדנט שוקולד, מכנסי טרנינג, חותלות צמר לידיים (טרנד מופרך במיוחד ששלט בעיקר אצל סטייליסטים של הפקות אופנה שהלוואי וייחנקו בחותלות שלהם), מסעדות שמותר לעשן בהן (עכשיו זה גם לא חוקי)

.m

New member
וכמובן

מכנסיים בגזרה סופר לואו (ושמישהו יסביר לנשים שאם במידה 0 זה לא סקסי, במידה 55 זה פשוט לא!
) עגילי חישוק ענקיים מכסף (גם השנה זה סופר-פרחי. אז מה אם ג'יי לו מתשתמשת בהם?! זה רק מחזק את הנקודה) להיות דו-מיני (נכון, התחיל כבר לפני חצי שנה, אבל עדיין תופס חזק בגילאי התיכון) ג'ינסים עם טלאי זמש פרנזים על כל דבר (תיקים, ז'קטים...)
mai

EyeSeeYou

New member
הנה מאי תפסה את הכיוון הנכון

אבל זה לא חייב להיות בהכרח אופנה ממתין לתשובות נוספות! תודה מותק

Liroy26

New member
הנה עוד כמה רעיונות:

ללמוד איך רוקדים את שיר הקטשופ. לצפות ב"המורדים". להשתמש במשפט "חומה! אבן נפלה!". (כל הזכויות שמורות לאחייניתו של הנסיך). להסתפר כמו דיויד בקהאם. לאמץ ידיד הומו.

shirhayam

New member
וגם

להיות הומו... כן כן.... זה שיש כמה ילדים בני 12 שרצים להתלבש כמו נשים או להקצין את העובדה שהם הומואים גם זה לדעתי אזה שהוא טרנד.. אמנם קיימים גם אלה שלא חיים את הטרנד הזה...כמו כמה שאני מכירה אבל התחושה שזה קיים - אמיתית (נא לא לתקוף אותי, זו ההרגשה שלי...)

hatul

New member
נראה שביסקסואליות היא טרנד כיום

ראיתי נערים שנראים ממש אוחצ'ים ומתנהגים ממש כמו סטרייטים קרה שהבטתי במישהו בסקרנות והוא כבר תקע לי מבט... האופנה כיום נעה לכיוון היוניסקס, כשהבנות לובשות בגדים כמו בנים, והבנים כמו גייז, וזה נראה כמו מסיבה אחת גדולה. אבל איך אפשר לשפר את הגיידר?

.m

New member
חומר למחשבה:

רוב מעצבי האופנת הנשים הם גברים. רובם הומואים. עכשיו, ילדים, מי יעשה את הקישור הנדרש, ויסביר למה כל הגודמניות נראות כמו קרש?
mai

shirhayam

New member
אולי כי....

הומואים אוהבים בחורים רזים וכחושים שנראים כמו בת? אולי אולי אולי

"יש"

זה מה שהייתי מוסיף לתחילת המשפט שלך ומשנה אותו ל "יש הומואים שאוהבים..." ומוסיף משפט משל עצמי- יש כאלה שלא אוהבים....

בוסון

New member
עוד כמה דברים...

1) ללכת לחדר כושר בטירוף או בכלל הליכה ברגל או כל סוג אחר של ספורט.. 2)הודעות פתיח במשיבון - תתפלאו אבל כל שני וחמישי יוצא משהו חדש..או צלצולים למכשיר... 3)שירה בציבור - ערבי שירה בציבור עם שרהלה שרון + תוכנית הטלויזיה שלה שרלה לכולם בפריחה אדירה...

EyeSeeYou

New member
אוקיי, תודה רבה

תודה רבה על הניסיון לעזור
(יא חלקכם ממש ב Delay אה?
)

EyeSeeYou

New member
מה מותק?

אתה יודע שאותך אני מאוד אוהב.. פשוט שירה בציבור..היה טראנדי בשנה שעברה..עכשיו זה סתם פרפורי גסיסה ללכת למכון כושר זה כבר לא טראנד, אלא פשוט עניין של דרך חיים - אין בזה כבר את ה"שיק" ה"איני". אבל שוב, תודה על העזרה אתה מותתתתתתקקקקק

למעלה