מגיע לי מזל טוב אחרי שנה שלמה של אבטלה ובטלה, חזרתי למעגל העבודה
E ELP New member 23/10/02 #1 ../images/Emo32.gifמגיע לי מזל טוב ../images/Emo13.gif אחרי שנה שלמה של אבטלה ובטלה, חזרתי למעגל העבודה
../images/Emo32.gifמגיע לי מזל טוב ../images/Emo13.gif אחרי שנה שלמה של אבטלה ובטלה, חזרתי למעגל העבודה
H Holy Devil New member 23/10/02 #5 ../images/Emo23.gifyay eyali...../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif
E ELP New member 24/10/02 #8 יוווווו איזה חמודים ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif תודה רבה רבה, לכולכם ואני מקווה שאני אצליח להתמיד, העבודה זה במפעל הפיס ומי יודע אולי אני אצחק כל הדרך אל הבנק וכבר אמרתי לכם שאתם כמו משפחה בשבילי?
יוווווו איזה חמודים ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif תודה רבה רבה, לכולכם ואני מקווה שאני אצליח להתמיד, העבודה זה במפעל הפיס ומי יודע אולי אני אצחק כל הדרך אל הבנק וכבר אמרתי לכם שאתם כמו משפחה בשבילי?
E ELP New member 26/10/02 #11 שמע ראה עם העבודה הקודמת שהייתה לי מס הכנסה לקח לי 50 אחוז והסכום היה יותר ממה שאני מרויח עכשיו, אז אני חושב שדי כיסיתי על ממממממממ... 10 שנות מסים של כמה נפשות...
שמע ראה עם העבודה הקודמת שהייתה לי מס הכנסה לקח לי 50 אחוז והסכום היה יותר ממה שאני מרויח עכשיו, אז אני חושב שדי כיסיתי על ממממממממ... 10 שנות מסים של כמה נפשות...