מדריך הדגים

alonps

New member
../images/Emo32.gifמדריך הדגים

שלום לכולם, אני מנסה לארגן קנייה קבוצתית של הספר "מדריך הדגים של ישראל/דוד מרום+דני גולני. כדי לפנות אל חנויות הספרים (באינטרנט בעיקר) אני זקוק לדעת כמה קונים פוטנציאליים יש בקהילה שלנו. אנא שרשרו אישור להודעה זו אם ברצונכם ברכישת עותק. המחיר באינטרנט נע בין 68.62 ל 94 ש"ח (לא כולל משלוח). אני מתכוון לפנות לחנויות ביום ראשון הקרוב (29/12). אודיע כשיהיו בידי תוצאות. על פחות מ20 עותקים לא נראה לי שנקבל איזשהי הנחה. שרשרו וחסכו...

alonps

New member
עוד מישהו? (הקפצה)

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

alonps

New member
../images/Emo110.gifביטול הקניה

עקב ההיענות המועטה לקניית הספר, אין משמעות לקנייה קבוצתית. לכשאקנה את הספר, אדווח על המחיר שקיבלתי והיכן קניתי. חבל...............................................................................................................................................................................................................

למעלה