מהם השירים הישראלים האהובים?

natalysh

New member
../images/Emo32.gif מהם השירים הישראלים האהובים?

... עליכם? די נמאס לי מהאנרגיות השליליות, וכדי לעודד קצת את המצב, שרשרו את השירים הישראלים (בלבד!!! שירים בערבית לא יתקבלו!!!
) האהובים עליכם, עם קטע קטן מהשיר (לא הכל, נראה לי יש איזה עניין של זכויות יוצרים) שנדע על מה מדובר... קדימה!

יוסי n

New member
"יומן מסע"/ אביב גפן ואריק אינשטיין

"מביטים למעלה ונושאים תפילות כשבינתיים שוכחים שהמשמעות לחיות היא לשאול ת'שאלות - ולענות" שיר מעולה.

moranille

New member
גם לי, ומוסיפה

האמת שיש המון- משינה "רומנטיקה עתידנית", ,אהובתי".... תיסלם- "יש לך אותי" ארכדי דוכין "מי אוהב אותך יותר ממני" ועוד הרבה טובים ויפים

in god we trust

New member
יכול להחשב דביק

אבל גם יכול להיות אמיתי... ביצוע: בית הבובות מילים: יובל שטרן לחן: אמיר אטיאס אני לא מוותר לחלום לאן אתה אותי מושך למה בכוח ולמה בכאב? למה אני אותך אוהב? למה אני מתקרב ומה אני נושא בלב אלוהים תתערב למעני

סיון87

New member
אם כבר בית הבובות..

שיר בעיפרון ביצוע: בית הבובות מילים ולחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר...

natalysh

New member
הנה שלי... בלי "יומן מסע"

כי מישהו גנב לי אותו!
אהוד בנאי - היברומאן אהוד בנאי ומאי בנאי - יוצא לאור ברי סחרוף - אמונה עיוורת קורין אלאל ואביתר בנאי - כשזה עמוק ברי סחרוף - עוד חוזר הניגון היהודים - שחק אותה מיקה קרני - מגדלור הפרוייקט של עידן רייכל - יש בי עוד כח יהודית רביץ - האיש ההוא יהודית רביץ - הלוואי יצחק קלפטר - האהבה שלי היא לא האהבה שלו מצטערת, לא יכולתי להחליט, ותאמינו לי שיש עוד כל כך הרבה שאני מפשוט מתה עליהם.

dorin276

New member
../images/Emo79.gif

- אהוב יקר (רונית שחר): "הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב..." - הנסיך הקטן מפלוגה ב' (שם טוב לוי): "פגשתי אותו בלב המדבר יפה שקיעת שמש ללב עצוב..." - אהבת נעוריי (שלום חנוך): "... לא נתתי לאיש לדעת את היית אהבת נעוריי... ...זכרון שעולה בי שוב פרדס רטוב יללת התנים ואת, שהיית אהבת נעוריי.." - אפר ואבק (יהודה פוליקר): "ואם את נוסעת, לאן את נוסעת הנצח הוא רק אפר ואבק..."

dorin276

New member
ואיך שכחתי

את יזהר אשדות: - לכי ילדה אהובה: "לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים.... ... כשביקשתי לראות את הסוף זה שגם לך מחכה..." - צילו של יום קיץ: "ריח אבק בשערך אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך..." - מה תאמרי: "מה תאמרי אם אפגוש בך היום כך לפתע פתאום ואומר לך שלום..."

kontsy

New member
../images/Emo79.gif אני כל כך אוהבת את השיר הזה../images/Emo70.gif

dimiorr

New member
חם על הירח - ברי סחרוף

וגם: חור בלבנה - רוקפור לבן בחלום שחור - איפה הילד ויש עוד הרבה....

oshratush

New member
שני שירים שיר העפרוני- אהוד בנאי

אם לא תרצי אותי אני עוזב מיד...... תופס רכבת בורח להרים.... אל תחפשי חוזר לבד ולא עוזב אותך יותר כל החיים "אהובתי הקשיבי אל העפרוני מאיר היום אנחנו כאן חיים, עוד יום בדרך שאת לצידי איך נגמר בסוף כולם יודעים , כן כולם יודעים" ואת השיר של דיויד ברוזה ביקור מולדת "חזרתי הביתה אחרי 20 שנה, במבט ראשון דבר לא השתנה, שני סוסים קשורים לעץ התאנה קרטון על הבטון עם חץ לחתונה.... רקפות עוטופות זרי סלעים כהים השלוליות מקרקרות את שיר הצפרדעים הזקנים יושבים בחוץ ומדברים, ספלים סדוקים של תה ביסקוויטים עם חורים "אבל לאן נעלמו הילדים ששיחקתי איתם?: איפה כל הילדים ? איפה הם כולם?...."

oshratush

New member
ועוד שאני עכשיו שומעת..

מאיר אריאל- טרמינל להקת חיל הים- על אם הדרך יוסי בנאי- ערב עירוני "שקיעה ורודה בין הגגות אספלט כחול מלמטה עיני נשים נוגות נוגות אומרות לערב למה באת?" "הוא רק יתום ורק תמים, נולד לרגע ואיננו, בין הלילות והימים הוא בא לזרוח בינינו". רבקה זוהר -על כפיו יביא האיש מן הבקעה

morancho1

New member
אחח לבן בחלום שחור..

השיר הכי יפה, לעניות דעתי, של להקת הרוק המובילה בישראל עד שהתפרקה..

למעלה