מה אתה שומעים עכשיו/חפירות

lilison13

New member
../images/Emo32.gifמה אתה שומעים עכשיו/חפירות

יש כבר צורך באחד חדש,במיוחד כי בא לי לחפור

הראל סקעת - אם הוא ילך

כי אחותי עושה כלים ורוצה לשמוע את שירי הפאקצות שלה בפול ווליום תוך כדי.

lilison13

New member
חפירה~()*&^%^&*)(_()*&

טוב נו לא כל כך, עברנו סוףסוף להוט אחרי שנים בלי ממיר,ואני מרגישה מכורה לטלויזיה XD גם לא הלכתי היום לבצפר כי כאבה לי הרגל והייתי עייפה רצח ואני עדיין עייפה רצח למרות שישנתיעד 1 וחצי. ואין לי כח לכלום בסיכום אין לי כח לכלום :(

lilison13

New member
Milk & Sugar vs. Vaya Con Dios - Hey (Nah Neh

ראיתי בדיוק עכשיו חחח רמיקסים לשירים ישנים הפך לממש מפורסם בזמן האחרון. אני מרגישה פה עוד להיט אחרי פהפהפה אמריקנו http://www.youtube.com/watch?v=tsOAsdCqUew

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא שומעת כלום עכשיו...

לוווווול אתמול שמעתי את הדבר הכי דפוק בעולם- איזה צמד זמרים אמריקאי כתב שיר מהזה מפגר בשם א.ל.ף סונג- אלף זה מועדון המעריצים של סופר ג'וניור חחח הלהקה שאני הכי אוהבת. קיצר שיר דפוק לילוטין, אני מתתי מצחוק!!!

lilison13

New member
huricane - Panic at the disco

ובכן,הורדתי את האלבום,כרגע מבצעים שמיעה ראשונית. הצלילים הראשונים נשמעים טוב. נראלי אני מתאהבת מחדש :) חכו לעוד עידכונים XD

Hadar way

New member
סתם כי בא לי לשתף

קנו לי פסנתר!!!!!!!!!!!! איך אני מרוגשת מזה LOL אחרי שאני לומדת כמעט שנה הצלחתי לגרום לזה שיקנו לי פסנתר, וזה אפילו לא היה קשה כי כולם הסכימו איתי שלנגן בפסנתר זה שונה מהאורגנית הקטנטנה והעלובה הזו... אזאזאז ביום ראשון יהיה לי פסנתר והיום זה אחד הימים המאושרים בחיי! :)

lilison13

New member
תתחדשי!

קנו לי פסנתר ב2001 הפסקתי לנגן אחרי שנתיים עכשיו הוא עומד מעלה אבק XD לפעמים אני או אמא או דוד שלי מנגנים

Hadar way

New member
תודה :)

את לא מצטערת שהפסקת לנגן? כאילו, זה כיף כזה ומוזיקה :D ותמיד אפשר למכור פסנתר ולהרוויח עליו. אפילו די הרבה...

lilison13

New member
באתי ממשפחת רוסית

ניגנתי לא כי רציתי אלא כי הכריחו אותי אז היו לי טראומותXD ועכשיו פשוט אין לי כח לנגן,למרות שאני יכולה אבל אני עצלנית מידי

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo45.gif

גמאני
אבל עברתי ללנגן בגיטרה :)

QueenCryBaby

New member
אוייייי תתחדשי! אני למדתי שנה אבל זה היה על

אורגנית, אז התייאשתי

XoLilMissLolaoX

New member
וואוו תתחדשי!!!

לנגן בפסנתר זה מגנייייב תמיד קינאתי בחברה טובה שלי שמנגנת ויש לה פסנתר בבית חחחח

XoLilMissLolaoX

New member
גם נכון חחח אבל גם זה אני לא יודעת חחחח

ניסיתי על גיטרה לבד הגעתי למסקנה שזה לא ילך חחחח

למעלה