מה אתם עושים בחג? שרשור חג נפתח היום גבירותיי ורבותיי, הגיע הזמן לתלות את הכביסה
N n i v1 New member 19/9/06 #1 ../images/Emo32.gif מה אתם עושים בחג? שרשור חג נפתח היום גבירותיי ורבותיי, הגיע הזמן לתלות את הכביסה
O oblique New member 19/9/06 #6 מה שאני תמיד עושה פינקי מנסה להשתלט על העולם (הגנים שלה התבררו כגנים הטובים ביותר ליצירת בני כלאיים של עכבר סופר אינטליגנט ושל בן אנוש)
מה שאני תמיד עושה פינקי מנסה להשתלט על העולם (הגנים שלה התבררו כגנים הטובים ביותר ליצירת בני כלאיים של עכבר סופר אינטליגנט ושל בן אנוש)
B Bajoran Priest New member 19/9/06 #7 לא, כאילו, התכוונתי מה אתה עושה. מבחינת הטכניקה. תלמד אותי גם. (עזבו, זה מה שקורה שבנאדם לא יושן מאתמול בעשר בבוקר)
לא, כאילו, התכוונתי מה אתה עושה. מבחינת הטכניקה. תלמד אותי גם. (עזבו, זה מה שקורה שבנאדם לא יושן מאתמול בעשר בבוקר)
O oblique New member 19/9/06 #8 אהה טוב אז אני חופר לה במחילת העכברים שלה עד שהיא מתמוגגת מאושר ואז נותן לטבע לעשות את שלו....
ח חיים חפר New member 20/9/06 #12 השאלה היא מה הוא לא עשה עם אשתך... משה. לא ידעתי שאתה נשוי. ולא הזמנת אותי. ממש נפגעתי עד עמקי נשמתי. תבוא לאיקון נכון? חסר לך שלא. נארף.
השאלה היא מה הוא לא עשה עם אשתך... משה. לא ידעתי שאתה נשוי. ולא הזמנת אותי. ממש נפגעתי עד עמקי נשמתי. תבוא לאיקון נכון? חסר לך שלא. נארף.
B Bajoran Priest New member 21/9/06 #13 התחנתי שלשום. בתוך קופסת נעליים. היה נורא צפוף אז לא יכולתי להזמין הרבה אנשים. למעשה הזמנתי חצי איש. אבל הוא לא בא, כי לא היו לו רגליים. בכל אופן, אני בהחלט אשתדל להגיע לאייקון
התחנתי שלשום. בתוך קופסת נעליים. היה נורא צפוף אז לא יכולתי להזמין הרבה אנשים. למעשה הזמנתי חצי איש. אבל הוא לא בא, כי לא היו לו רגליים. בכל אופן, אני בהחלט אשתדל להגיע לאייקון
D DDN New member 19/9/06 #9 חוץ מבטלה, כיף, ומרתון של חלל עמוק9 אני מתכנן לעשות מרתון של משחק לוח SETTLERS OF CATTAN, ואולי גם משחק מו"ד או שניים.
חוץ מבטלה, כיף, ומרתון של חלל עמוק9 אני מתכנן לעשות מרתון של משחק לוח SETTLERS OF CATTAN, ואולי גם משחק מו"ד או שניים.