../images/Emo121.gifTell them- Block B (+חפירה קטנה)
http://www.youtube.com/watch?v=mJb3gmlKlOg&feature=autoplay&list=PL20B2598CF30F694F&lf=autoplay&playnext=2&shuffle=616757 אוף, אני חייבת לחלוק פה משהו שנייה. >: כבר מלא זמן שיש לי איזה משהו ברגל (מהטירונות), ורק ביום חמישי האחרון הלכתי סוף סוף לרופא עור בשביל לטפל בזה. קיצר הרופא כזה חתך לי את זה (... סורי על התיאורים נו) ואז צרב את זה והוא אמר לי שאני צריכה לעשות את זה שוב למחרת. (כאילו לחתוך את זה, לא לצרוב XD) אבל הייתי צריכה לחזור לבסיס לסגור שבת (הוא רצה לתת לי גימלים אבל אמרתי לו שאין מצב... אני קצת מתחרטת על זה אבל ווטאבר), קיצר הוא נתן לי במקום זה פטור מנעליים כדי שאוכל ללכת עם כפכפים~ קיצר אין לי כוח לחפור על מה שהיה מאז חמישי עד אתמול כי זה לא רלוונטי כלכך (יום כיפור וזהXD), אבלאבל. אתמול יצאתי לאפטר וממש בניתי על לחזור לבסיס עם כפכפים נוחים (כי מה שיש לי בבסיס לא נוח בשיט, הסתובבתי איתן כל הסופ"ש וסבלתי ובסופו של דבר החלטתי שיותר נוח כבר ללכת עם נעלייםXD) ולהשאיר את הנעליים בבית ולחזור איתן רק אחרי סוכות לבסיס~ (חתמתי חופש עד רביעי הבא~) אבל כשהגעתי הביתה גיליתי שהפטור שלי נאבד איפשהוא בדרך מהבסיס לבית (שאגב, לקחה לי 3 שעות במקום שעה ורבע. איכס.) ואתמול אמא שלי עזרה לי עם מה שהרופא אמר שאני צריכה לעשות, ועכשיו זה כואב לי אפילו יותר ממה שזה כאב קודם ואני ממש לא רוצה ללכת עם הנעליים T_T כואב לי לדרוך על הרגל, אני הולכת עקום, ובאופן כללי זה פשוט ממש לא כיף. >: הנחמה היחידה שלי זה שאני חוזרת רק להיום ומחר אני יוצאת כבר די מוקדם (בטח בסביבות 10 וחצי~12 שכזה) ואז יש לי שבוע שלם בבית 3: והגיעו המשקפיים החדשים שלי והם מדהימים *_*