מה המילים שאתם הכי אוהבים?

מילים או משפטים?

אם זה משפטים אז יש הרבה... (Shit Happens הפייבוריט
) אבל מילים... אני אוהב את המילה "מפרט" לא יודע למה אבל היא מתגלגלת כזה יפה בלשון
אבל הכי אני אוהב את המילה "אבסורד" אני גם משתמש בה מלא

pain is MY love

New member
אני אוהבת את המילה

גרררררררררר אבל זאת לה זה סתם צליל מוזר חחחחח

Cobe1982

New member
פרדוקס הרבה יותר חזק...

אני גם אוהב את `הכצעקתה`, ויש לי מילים משלי- `איקשטיגניכט` (=משהו כלשהו. כמו מהשמו, איך קוראים לזה וכאלה...) ו`איק!` (=שתיתי יותר מדי קפה ועכשיו אני מדבר שטויות. תמיד יבוא עם סימן קריאה). איק! יש גם כמה קללות שפשוט אין עליהן- מווות!!!, נבל בן בליעל, טיפש מטופש, שושניסט וכאלה... ובסוף כל מאמר שלי אני אוהב לכתוב `זהו`. זהו.

pain is MY love

New member
בן זנונים!!!!!!!!!!!

אחלה מילה!
והמילה פרדוקס מזכירה לי את הקורס פסיכומטרי שעברתי בקיץ ומרוב חירפון כמה בנות בכיתה שלי החליטו לקרוא לעצמן "פרדוקס" "חוק החמסה" וכאלה...

Cobe1982

New member
חחחח..יש עוד מלא...יא סוג של מכוער!

וכל מיני הדגשות סרקסטיות- מכוער להפליא, מטומטם להחריד, או כלמיני אוקסימורונים הומוריסטיים- בשורת איוב נפלאה, מחבל חביב... אגב, מי שמבשר לנו בשורות איוב נפלאות נקרא במחוזותינו "ירמיהו", ע"ש אותו סוג של מיץ-של-זבל מטומטם להטריד שהיה חייב לבשר בחדווה ליהודונים (עוד מילה שאני ממש ממש אוהב...) על איזו מגיפה נחמדת או על סוף העולם או על ידיעה משמחת אחרת בסגנון הכה מלבב הנ"ל... זהו.

cold fire1

New member
"תבלע את הלשון שלך יא פיסטוק"

מקזבלן.. זה פשוט הפיל אותי..

Cobe1982

New member
זה מספר בראשית, איינשטיין...

אני יודע את זה, ואני בכלל אתאיסט...

Cobe1982

New member
פרדוקס הרבה יותר חזק...

אני גם אוהב את `הכצעקתה`, ויש לי מילים משלי- `איקשטיגניכט` (=משהו כלשהו. כמו מהשמו, איך קוראים לזה וכאלה...) ו`איק!` (=שתיתי יותר מדי קפה ועכשיו אני מדבר שטויות. תמיד יבוא עם סימן קריאה). איק! יש גם כמה קללות שפשוט אין עליהן- מווות!!!, נבל בן בליעל, טיפש מטופש, שושניסט וכאלה... ובסוף כל מאמר שלי אני אוהב לכתוב `זהו`. זהו.

hero D

New member
אני הכי אוהבת:

אוחצ'ה... זה בדרך בא במשפט של: "הי אוחצ'ה מה איתךךךךךךךךךךך?" (למי שלא יודע - אוחצ'ה - הומו/לסבית בסלנג של הקהילה)

Cobe1982

New member
רגע, את...?

חחחח... אני מניח שנופר היחידה לא הכי אוהבת את המילה `הכוונה`...

למעלה