מה התוכניות שלכם לסופ"ש?

hodayoyo

New member
../images/Emo32.gifמה התוכניות שלכם לסופ"ש?

אפילו שישנתי המון השבוע אני כרגיל אשלים שעות שינה
אח שלי חוזר אז גם אחותי ובעלה ואחיין שלי באים אז יהיה פה שמח ואמורים לחגוג לי סוג-של יומולדת (שזה בעייתי כי אני לא ממש מדברת עם אמא) ואין לי כוח לזה, אבל נו. אה ובמוצ"ש תרשמו לעצמכם אנשים, בשעה 23:15 בערוץ 24 יש שידור של ההופעה של דניאל סלומון מניצנים והמ רואים אותי שם יותר מידי
אני עדיין לא ראיתי את זה בכלל אז סופסוף אני אוכל להעריך את הנזק
אני אקדיש את שבת גם בשביל למחוק מהמוח שלי את כל החומר שקשור לאזרחות כי זהו, היום היתה הבגרות ונגמר! אין יותר אזרחות

red butterfly

New member
נצל"ש-חזרתי../images/Emo9.gif../images/Emo195.gif ../images/Emo204.gif

היה לי כל כך כיף, אני עדיין לא מאמינה שאני בבית (ועוד אחרי 14 שעות שינה
)! זה היה אחד השבועות הכי מדהימים שהיו לי בחיים!!! למדתי כל כך הרבה על עצמי, עשיתי דברים שבחיים לא הייתי מאמינה שאני מסוגלת לעשות אותם. וגם הכרתי כמה אנשים שלפני זה לא חשבתי בכלל שאני אצליח להסתדר איתם
והכי חשוב, ונראה לי שזה בעצם למה כל כך נהנתי, זה שפשוט לא חשבתי על כלום. ממש התנתקתי מהעולם ל5 ימים. נתנו לנו זמן מסויים לעשות משהו ובזמן הזה חושבים רק על מה שצריך לעשות ואין זמן לחשוב על דברים אחרים. אפילו שכל יום קמנו ב5, אפילו שבקושי ישנתי בלילה, אפילו שהיו כמה רגעי משבר שממש רציתי לחזור הביתה, אפילו שהיה קשה בחלק מהדברים, אפילו שלא התקלחתי שמה בכלל
, אפילו שיש לי מלא סימנים כחולים/סגולים/שחורים על הרגליים ואפילו שאתמול ושלשום היה מזג אוויר מגעיל שהרס הרבה... אני כל כך שמחה שיצאתי ואני בטוחה שזאת חוויה שאני אזכור לכל החיים
ואני אומרת את זה בשיא הרצינות.. אם יש לכם גדנ"ע מתישהו (סביר להניח שזה בכיתה י"א)-אל תחשבו פעמיים, ותצאו!!! זה קשה ביום הראשון, אבל מהיום השני כבר מתרגלים לזה. כמה חברות שלי חזרו הביתה ביום השני כי היה להן מאוד קשה להסתדר שמה ביום הראשון, ולדעתי הן פשוט עשו טעות ענקית! היו גם כמה שלא יצאו שזה בכלל טיפשי, אבל זה כבר עבר אז אין מה לעשות
5,4,3,2,1-משוחררים
ומה אני מתכננת לעשות בסופשבוע? לישון (והרבה!!!), לאכול אוכל נורמלי, לחיות על קרמים לגוף למיניהם (כי העור שלי התייבש לגמרי) ולחפוף את השיער בלי סוף

hodayoyo

New member
טוב שחזרת../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

באמת תהיתי איפה את אתמול בערב

red butterfly

New member
חזרתי אתמול בצהריים ../images/Emo204.gif

ואפילו התחלתי לכתוב פה הודעה, אבל המחשב נכבה לי באמצע אז לקחתי את זה בתור רמז בשבילי ללכת לישון

didi1309

New member
יאא!!

כיף להיות גדולים..חחחח.. שמחה שנהנית!! כיף שחזרת!

didi1309

New member
חח.. נשמע הולך להיות אצלכם בלאגן..

תהני! לי.. אין ממש תכניות רשמיות לסופ"ש.. דודה שלי שגרה בארה"ב נמצאת בארץ וזה הסופ"ש האחרון שלה כאן, אז אנחנו יוצאים איתה קצת.. שיהיה לנו בכיף. ו..אממ.. זהו בעצם- שום גדנ"ע, שום אחיינים..חח.. אני מקווה לישון טוב.. חסרות לי כמה שעות.. סוף שבוע רגוע לכולם!

simpsonits

New member
הופעה של סינרגיה!

למרות שזה לא ממש סופ"ש כי זה היה בחמישי חח יום שישי ושבת סתם נשארתי בבית.. לא היה לי כוח לצאת:\

למעלה