מה זה
הפורום יבש פחד

../images/Emo32.gif מה זה../images/Emo35.gif הפורום יבש פחד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אייקונים חדשים ליום העצמאות:
וגם חידון קטן: שם (מלא?): גיל: כיתה: תחביבים: תוכנית אהובה (חוץ מסברינה): פירנסינג קעקועים: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: חורף\קיץ:

ואני עונה....

שם (מלא?): שיר ------------- גיל: 11 וחצי (או ליתר דיוק 11\12 -זה אמור להיות שבר שה-12 למטה...
) כיתה: ו' תחביבים:לגלוש באינטרנט ולראות טלוויזיה..
תוכנית אהובה (חוץ מסברינה): פינת אור (
) פירנסינג:היה לי עגילים באוזניים-ניסתמו...
קעקועים:
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: 3NNף
(מה מצב...
) ממתק:שוקולד
צבע: אוקיי תתכוננו זה הולך להיות ארוך...*חיוך מרושע* כחול, כחול ים, טורכיז, סגול, פוקסיה ותכלת יום בשבוע: שבת
היום הכי לא מועדף: חמישי...(את כל המקצועות השנואים עליי דחפו ליום אחד...
) חורף\קיץ: קיץ
(יש לי מומולדת בקיץ
)

צודקת בהחלט! ../images/Emo45.gif

קדימה חבר'ה, מה קרה? להתעורר!
ולמרות שכבר עשינו די הרבה כאלה בזמן האחרון.. יאללה עוד אחד
שם: טל גיל: 14 כיתה: ח' תחביבים: אממממ כמעט כל מה שקשור במחשב, לישון, להיות עם חברות, ואממ לודעת, הרבה
תוכנית אהובה (חוץ מסברינה): האקדמיה לצחוק נחשבת תכנית? חח פירנסינג: יש לי חורים באוזניים, לא יותר מזה
קעקועים: אין
דברים מועדפים: כמו מה? חח מילה בת 4 אותיות: מותק? ממתק: שוקולד צבע: הרבה יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שלישי, רביעי חורף\קיץ: חורףףףףףףףףףףףףף

amitush26

New member
שלום רב לכם רבותיי! עמית מכה שנית!

היי! אז למי שלא זוכר, אני עמית, שחוזרת לפורום הזה כדי לעורר אותו!!! קוקוריקווווווו!!!!!!! סתם סתם.... אז עכשיו אני חוזרת לפורום רשמית, אבל יש לי בעיה עם האינטרנט וגם אמא שלי עובדת (ועוד איך..!..) על המחשב שלי כי שלה נדפק ל-ג-מ-ר-י, אז היא עובדת על שלי עד יום שני (אני מקווה...)... טוב, אז אני עונה על החידון, ומפרסמת משחק חדש בהזדמנות!: שם (מלא?): עמית גיל: 12 במאי! (קולטים?! בת מצווה!!!) כיתה: ו' תחביבים: לשח במחשב, לראות טלוויזיה, ללכת לקניון.... בלה בלה בלה.... תוכנית אהובה (חוץ מסברינה): אממ... אני אוהבת הרבה תוכניות באותה המידה אז אני לא ממש יודעת מה לומר... פירסינג: שלושה חורים, שניים באוזן שמאל ואחד באוזן ימין. קעקועים: כשאני אהיה בת 213 והציפורים ילמדו את נמלי הקאזה לעוף עם קרנפים על הגב שלהם. דברים מועדפים.... מילה בת ארבע אותיות: עמית ממתק: יש מיליונים.... אהה.... מקופלת? לא לא! כדורי שוקולד! זהו בדיוק! כדורי שוקולד! עם קוקוס! לא... סוכריות! לאא.... טוב נו... בלי כלום! צבע: כחול וירוק יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: רביעי חורף\קיץ-חורף טוב נו את המשחק אני אפרסם בהמשך... :)

hagut

New member
התשובות שלי... ../images/Emo140.gif

האמת שאני חושבת שאני הכי גדולה פה... שם: הגות [שם משפחה לא משנה, במילא אתם לא מכירים עוד אחת...] גיל: 15 כיצה: ט (גדולה הא?) תחביבים: מחשב, אינטרנט, טלויזיה, כאלה... תוכנית אהובה: פינת אור והמורדים פירסינג: אין וגם לא יהיה
קעקועים: גם לא דברים מועדפים: הכלב שלי? איזו מין שאלה זו? מילה בת ארבע אותיות: מה אני יודעת... אהבה אולי...
ממתק: שוקולד צבע: תכלת, סגול-ורוד יום בשבוע: רביעי (כי יש לי 4 שעות), שישי ושבת (כי אפשר לנוח ולישון) היום הכי לא מועדף: ראשון וחמישי נראה לי... יש לי מערכת איומה (שעתיים מתמטיקה רצופות
) חורף/קיץ: הכי טוב אביב

וזה מה שירטיב אותו???

אבל לא משנה... אני עושה... שם (מלא?): יובל גיל: 13 כיתה: ז תחביבים: לראות טלוויזיה לשחק במחשב קניות ובלה בלה.... תוכנית אהובה (חוץ מסברינה): השיר שלנו פירנסינג קעקועים: לא... (אפילו לא באוזן
) דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: יובל/שלום ממתק: לא יודעת... צבע: ורוד פוקסיה/אדום חזק יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:ראשון/שני/שלישי/רביעי/חמישי
חורף\קיץ: לא יודעת... יש לי יומולדת בקיץ אבל אני אוהבת לראות גשם בחוץ ולשבת בבית מתחת לשמכה עם איזה שוקו חם מול הטלוויזיה...

עונה [אני מכירה את זה רק בארוך!!]

שם (מלא?): הדר בלסר גיל: 14 וחצי כיתה: ח' תחביבים: להיות עם חברים וחברות, לעשות הרבה שטויות ולגלוש באינטרנט.. תוכנית אהובה (חוץ מסברינה): משמרת שלישית
והאקדמיה לצחוק [
] פירנסינג: נופ קעקועים: נופ דברים מועדפים... אממ יש הרבה מילה בת 4 אותיות: רדיו
|רדיו| ממתק: שוקולד צבע: כל מיני יום בשבוע: חמישי
היום הכי לא מועדף: שלישי
חורף\קיץ: נון

../images/Emo41.gif

שם (מלא?):דוד אגילרה גיל:15 כיתה:ח3 תחביבים:כריסטינה כריסטינה כריסטינה תוכנית אהובה (חוץ מסברינה):אהבה מעבר לפינה פירנסינג קעקועים:לא דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: חורף\קיץ:

NoWords

New member
Here I Am../images/Emo166.gif

טל, אני נכנסת מדי פעם, מודה באשמה
שם (מלא?): נעמה אגילרה מחיו נוסבאום
כיתה: ט
תחביבים: לישון
תוכנית אהובה (חוץ מסברינה): מי קבע שסברינה תוכנית אהובה?
אממ... האקדמיה לצחוק, חברים, המורדים, כולם אוהבים את ריימונד
פירנסינג: אין ולא יהיה
קעקועים: אין אבל יהיה
דברים מועדפים: מסתומרת מועדפים? נהפוך את זה ל...אהובים- מחשב, חתולים, כריסססססטינננה ומוזיקה בכלליות, המיטה שלי
מילה בת 4 אותיות: נעמה
מקורי הא?
ממתק: סוכריה על מקל
צבע: כתום
יום בשבוע: שישי
היום הכי לא מועדף: שני (שעתיים מתמטיקה, מה לעשות)
חורף\קיץ: חורף שולת
קבלו תמונה של הלהקה המאאאגנובה נו דאוט

למעלה