מה עשה לי את ה...

../images/Emo32.gifמה עשה לי את ה...../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שבוע וחצי?
אממ טוב. הסבר קטן: מאחר ושבוע שעבר לא הייתי בסופ"ש, ומחר ב6 בבוקר אני נוסעת ל9 ימים למחנה קיץ, אז אני עושה שבוע וחצי-שבוע וחצי.
אז... אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע [וחצי]- אירועים, שירים, ותמונות. מבחינתי, אממ היה שבוע חצי חצי כזה
מצד אחד, הייתי בסיני והיה כיףףף.. וכמובן, חופש והכל. וגם היום יש לי קונצרט עם הגיטרה
אבל מצד שני, המצב הבריאותי שלי הגיע לתחת, אתמול הגעתי לבית חולים עם זה. :-\ נקווה שיהיה יותר טוב... שירי השבוע
Foo Fighters- Friend of a Friend Foo Fighters- Times like These Dream Theater- Another Day Muse- The small Print פורטיסחרוף- באוויר ובהזדמנות זו אני רוצה לנצל את הבמה שניתנה לי [
] כדי להיפרד ל-9 ימים הבאים- אני יוצאת למחנה קיץ, ואני אחזור בשישי הבא. אל תעשו להילע ודורית בעיות
אמצע שבוע נעים לכולנו
[מוזר לי לכתוב את זה]

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifבלה.

אוקאיי. קודם כל, שחרע תהני
ווה
אני מפטיחה היות טובה
(או ש.... ארמ כן, לומשנה ><) שיהיה לך מצויין
ו. ו
ארמ תרגישי טוב
אוקאיי, עכשיו אה מה עשה לי תשבוע [וחצי]
הממממ..... שאלה טובה...
לא הרבה נו, היה שבוע רגיל למדי >< שירים ובלה
כל האלאניס למיניהם שהורדתי |מגלגלתעיניים| Alter Bridge- Open Your Eyes Ben Moody&Anastacia- Everything Burns Kelly Clarkson: Behind These Hazel Eyes, Anytime, Beautiful Disaster מאן שמישו ישיג לי כבר דיסק שלה ;[ ארמ אע, ו- LifeHouse- Hanging By A Moment. כמה זמן לא שמעתי אותו עד אתמול
שבוע טוב וחיים נהדרים לכן

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifלאלאלאלא, אתן מדמיינות.

אמרתי "כל האלאניס למיניהם שהשגתי." אל תוציאו מפי מילים שלא אמרתי מעולם
:X

יאיאיאיא!../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

גם מעיין ויסמין ואביעד ומיכאצ'ו וכל העולם יוצאים למחנ"ק. אבל אני לא בטוחה שמחר. הממ כן. תהני!!
וגם תרגישי טוב כי רק עכשיו שמתי לב להודעה מאתמול בלילה
וכלום לא עשה לי את השבוע, חוץ מזה שאין יותר בגרויות עד המועד ב' במתמטיקה שבכלל לא בטוח שאני עושה
[שזה ב-14.7]. ומיום ראשון יש מחנה אימונים שאני הכי שונאת בעולם!
טוב לאמשנה. שירים: Herman's Helmits - Not Milk Today רונית שחר - אהוב יקר. יומנעים!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאני אענה על זה מסודר שאני

אהיה במחשב נורמלי
אבל רק רציתי לאחל לך שתהני ושתרגישי טוב
כפרעליך

הוממממ

ת'אמת לא היה לי שבוע(וחצי
) משהו(או שכן ואני פשוט לא זוכרת..חח יש מצב..זה קורה לי הרבה)..אז אממ אני אגיד שהחופש עשה לי ת'שבוע...יום ראשון הלכנו להפרד מחברה שלי שטסה לה לארה"ב והיינו אצלה עד 5 בבוקר..ואתמול היא התקרשה אליי ואמרה שהיא מזה נהניתת..איי אני כ"כ שמחה בשבילה שהיא נהנית שם...ואני כבר מתגעגעת אליה כ"כ.
(נטשה אני אוהבת אותך)...והיום הייתי בים עם חברות והיה מזה סבבה..
..ואממ זהו שבוע רגיל כזה...נראה לי...ת'אמת שנראה לי שבעצם היה לי שבוע די טוב אבל...אני פשוט לא זוכרת כלום מהשבוע שעבר..
פאק אני פשוט מקרה אבודדד..סנילית מגיל צעיר
... אממ שירים אין לי השבוע..
וגם לא תמונות.. ואממ שחר תהני לך!!נתגעגע!!!!
ותרגישי טוב ילדהההה...

R o n i t k a

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo42.gifהיילו.

ממ היה שבוע נחמד והכל
אבל השיא שלו היה ההופעה של הבלט
נראה לי שרקדתי בסדר וזה|מגלגלתעיניים| והיה ממש כיף והכל.. והיה ממש נחמד יחסית למה שציפיתי:X והיה לי שלשום קונצרט עם הפסנתר
והלך נחמד.. חוץ מפאשלה קטנה אבל אני מקווה שלא שמו לב
והמורה הביאה לכל תלמיד מתנה כזאת בגלל הקונצרט (הו! סיבה למסיבה!:X) וקיבלתי ספר סודוקו
נומה זה דווקא נחמד
שירים: Lifehouse- Everything Three doors down- Let me go TC- For you TC- Our lives רומיאו ויוליה- אביב גפן Coldplay- Yellow תמונה. מבטיחות לא לצחוק?:$ נו זה מאיזה ריקוד (טקילה, בשביל הילע
) שהמורה שלי ניסתה לעשות כי אין מודרני השנה והיא רצתה שלא הכל יהיה קלאסי. ראינו כבר מה יצא מזה. אנחנו נראות כמו חבורת קניבליות:X

R o n i t k a

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo42.gifוכמובן שהתמונה לא עלתה.

*בתקווה שעכשיו היא תעלה*

../images/Emo20.gif

טוב אני אדלג על אירועים ובלה בלה כי לא היה שומדבר מיוחד ואלך ישר לשירים: Someday - Nickelback Coldplay - White Shadows [לדעתי השיר הכי יפה מהאלבום החדש שלהם.. אחרי ספיד אוף סאונד כמובן] Guns n Roses - Knockin on heaven's door Matchbox20 - Unwell [הם טובים!!!!111
] תמונה
חשתי צלמת לרגע וניסיתי לצלם תמונות "מקצועיות". כן בטח |:

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifהם באמת טובים. ../images/Emo12.gif

Bed Of Lies ממש יפה. מהמ, מקצוענית

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif*יותר נורמלי*

מה שעשה לי את השבוע היה יום רביעי
כי סיימתי את הבגרות האחרונה שלי אי פעם
משמע אין יותר בגרויות
ואמ יאי! צבי הנינג'ה-שיר הנושא נילס הולגרסון-שיר הנושא מטרופולין-לישון בלי לחלום/מלאכים [הסתה]/תוך דקה Joseph Arthur - Honey And The Moon לא שמעתי את זה הרבה זמן Ying Yang Twins ft. Adam Levine - Live Again. לקח קצת זמן להתרגל.. Lene Marlin - How Would It Be ותמונה..אין ממש
..

פרפר17

New member
אמממ לא היה לי משו מיוחד אבל.....

סידרתי את כל החדר שלי מחדש ועכשיו הוא מושלם שבוע הבא קונים לי מצלמה דיגיטלית כי אני טסה לפולין בסוף החודש אז אני יצלם וישים בפורום אהה והתחלתי לאהוב שירים של גרין דיי שירים מומלצים : WHEN I COME ARUOND -GREEN DAY בסך הכל חתולה -כוכב נולד 3 (היתאהבתי בשיר חח)

למעלה