מה קונים לבעלי היקר ליומהולדת

../images/Emo32.gif מה קונים לבעלי היקר ליומהולדת

חייבת עזרה ברעיונות למתנה ליומהולדת לבעלי האהוב תודה

לי יש יום נישואים עוד 3 ימים ואין ל

לי מתנה.. אז אני מחכה לתשובות שתקבלי... ומזל טוב לבעל!

../images/Emo23.gifיום נישואין- רעיון נפלא../images/Emo23.gif

אני ובעלי קבענו שהשנה לא קונים אחד לשני מתנה. סיכמנו על יום חופש משותף. יותם נשלח לגן בבוקר ואנחנו המשכנו לטבריה. הנסיעה לשם בנוף מהמם (יצא לנו יום בהיר עם ראות נפלאה, בחודש פברואר)הזמנו מקומות במסעדה שיש לנו קשר נוסטלגי אליה, מסעדה מעולה. אכלנו ושתינו טוב ואז "הורדנו" את ארוחת הצהריים בטיול רגלי לאורך הכינרת (מה שנשאר ממנה). נשאר לנו זמן עוד לקנות ליותם מתנה ונסענו לאסוף אותו מהגן. את המשך היום בילינו בכיף עם יותם. זו היתה היציאה הראשונה שלנו בלי יותם. אז אם אתם לא מאלה שיוצאים הרבה שווה לשקול יום חופש ולארגן יציאת בוקר "ברמה". אם אבא עובד עד שעות מאוחרות אז יש לו הזדמנות לבלות עם הילד משעות היום המוקדמות. מה שלא תבחרו, יום נישואין אוהב ומאושר.

kari z

New member
הפתעה

אולי תסדרי לכם יום חופש יחד, זאת יכולה להיות הפתעה! קרי

רעיון טוב ../images/Emo45.gif

עכשיו אני צריכה לחשוב במה למלא את היום הזה. גם שנה שעברה עשיתי לו יום חופש ולקחתי אותו לטיול טרקטורונים בצפון, באמצע הטיול חיכו לנו עם קייטרינג וארוחה בשטח. הוא היה בשוק כיוון שחשב שנלך למסעדה והיה מוטרד איך הוא ייכנס למסעדה עם חולצה מטונפת מאבק מהטיול. אם יש רעיונות ליום כייף, אשמח לשמוע (הוא לא אוהב מסאז´ים וכו´)

Shellylove

New member
אני לא יודעת מה הוא אוהב, אבל...

אפשר טיפול מפנק (מסאז´, שיאצו או משהו כזה). יש מקומות ששולחים מין שובר מתנה כזה שבעל השימחה יכול לבחור איזה טיפול שהוא רוצה (למשל מרכז רפואי ג´ בתל-אביב - 03-6431903). אני נתתי כזו מתנה מספר פעמים וזה היה מוצלח.

מזל טוב לבעל

אין לי רעיונות. אבל מחכה לאמץ את אחד הרעיונות שתקבלי ליום הולדתו של בעלי בחודש הבא

שירי ל

New member
תלוי מה התקציב שלך-

לבעלי היה השנה יום הולדת חגיגי ולכן חסכתי כסף והזמנתי לנו חופש- סוויטה במלון עם ג´קוזי במרפסת, מסז´ וכל הפינוקים. הוא מאוד נהנה. עוד רעיונות: צניחה חופשית, לנסוע למרחצאות, בישול של שף ארוחת ערב שלכם

טליה36

New member
כל שנה אותה בעיה../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

היי חגית ,גם לי כל שנה יש בעיה עם מתנות מקוריות לבעל. השנה חיפשתי בספר טלפונים מסג´יסט שמגיע הביתה(רציתי מג´יסטית והיא לא היתה פנויה בתאריך).הכנתי חדר עם נרות קטורת ומוסיקת רייקי שקטה. בעלי חזר מהעבודה וחשב לתומו ערב עם אשתו(סוף סוף)ואז הגיע הבחור עם מיטה ושמנים ריחניים,ובעלי כמעט קיבל התקף לב.לאחר המסג´ שנמשך שעה בעלי קם מסטול ממיטת הטיפולים ישר למיטתו ולא היה לי עם מי לדבר. הוא ישן כמו תינוק עד בוקר.מבחינתו המתנה היתה שווה הרבה בריאות והנאה. מומלץ ביותר. טליה

טליה36

New member
תוספת

קראתי אחר כך שבעלך לא אוהב מסג´ים גם בעלה של חברתי לא אוהב אז אותו מסג´יסט עשה לו טיפול רייקי ובעלה מאד אהב.

למעלה