מה קורה?

../images/Emo32.gifמה קורה?../images/Emo223.gif

אני מודעת לכך שלא הייתי כאן הרבה בזמן האחרון גם כשאני נכנסת אני בד"כ לא רושמת כלום בחופש הגדול זה ישתנה ואני מקווה לעשות כאן הרבה דברים בינתיים כבר מזמן אני מתכננת לעשות תחרות שצריך לעצב בה לוגו לפורום, הלוגו שיש בדף כניסה לפורום [שהגיע הזמן שיהיה לנו אחד כזה] אז מה אתם אומרים? מי שרוצה להשתתף תכתבו בהודעה
, ותתחילו לעבוד על זה... הגודל של התמונה צריך להיות 130X130 , אתם יכולים להוסיף שם תמונה של אינקובוס וכל דבר שנראה לכם קשור, וגם צריך שהמספר של הפורום יופיע שם [1717] לקראת סוף החודש אני אראה איך אתם מתקדמים ואגיד מתי צריך להעלות את הכול לפורום ואז נערוך הצבעה, במי שיבחרו הכי הרבה הוא יהיה הלוגו החדש שלנו
ספיר

nameless 0

New member
אחלה...

באמת שזה אחלה רעיון..... הייתי מציעה מועמדות אבל אני לא כ"כ טובה בעיצוב... אבל יש כאן הרבה אנשים מוכשרים.... ניראה לי שציור של אחד האנשים המוכשרים כאן יכול להיות משהו חמוד ביותר לפורום... אפשר לצייר את חברי הלהקה גם בצורה הומוריסטית... ( סתם רעיון... =\ ) ניראה אתכם בסיבוב.. יאללה בי...

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo45.gif

והרעיון של ציור הומוריסטי יכול להיות חמוד... ואני מציעה את טל (Anomally)... אהבתי את הציור של ברנדון צועק
. אני אנסה לצייר גם משהו..

למעלה