מוזר ומסקרן

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifLive

היום ב-20:30 תוכלו לפגוש Live בפורום חמסה את בנות הלהקה, שיבואו לענות על שאלות הגולשים. רצוי להכין שאלות מראש כי זמנן של הבנות מוגבל. כמו כן, נתקשר בשידור חי לגולש שזכה ב"משחק החמסה". יהיה כייף! כולם מוזמנים!

1 באפריל זה לא

כי הסיפור התפרסם מספר ימים לפני. זה יכול להיות ברווז עיתונאי של צהובון. אגב, אם הסיפור היה נכון, כבר היינו שומעים על תפיסתו של בין לאדן

שיואו! ../images/Emo153.gif../images/Emo2.gif

אם לא מדובר במתיחה של ה-1 באפריל אז זה פשוט מדהים! אבל לא נראה לי הגיוני שיש אפשרות ולו תיאורטית למסע בזמן. (כן, אני יודעת שספרי המדע הבדיוני מלאים בזה, אבל לכן קוראים לזה מדע בדיוני)

arifell

New member
שמעתי על זה שלשום

סביר להניח שהוא באמת פעל על סמך ידע פנימי, ולכן הוא המציא סיפור (כדי שלא יאסרו אותו). אבל, אפילו הוא באמת מהעתיד, אז הוא פעל על סמך ידע אסור לשימוש. לכן גם אז מותר לאסור אותו.

ואני היחיד שכל העניין מזכיר לו את

הסרט "בחזרה לעתיד 2"? זוכרים שביף השתמש בדלוריאן של אמט, וחזר בזמן עם חוברות המכילה תוצאות של כל אירועי הספורט בחמישים השנים האחרונות? הוא הפך למולטי-מיליונר. יכול להיות שהבחור שלנו פשוט שכר את הסרט לפני שאסרו אותו?
בכל זאת, תירוץ נחמד ומשעשע.

כן, אבל...

הבחור ידע על הנעשה בחברות רבות. בדרך כלל אפשר להנות ממידע פנימי חסוי של חברה אחת וגם זה נגד החוק. אבל לדעת על כל כך הרבה חברות... זה כבר מוזר. מאידך, הבעיה עם המאמר הזה היא שהמקורות לא אמינים, וגם אורבן לג'נדס מתייחס לכך.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

תמיד רציתם לערוך מחדש את סרט החתונה או בר המצווה? בפורום הפקת וידאו ילוו אתכם ויתנו לכם עצות.
תינוק חדש במשפחה? מזל טוב! עצות וטיפים בפורום הורים לתינוקות.
תפוז מקומי מצרף אליו את תושבי הקריות.
למי שעדיין חושב על קונספירציות - נפתח פורם אקס פיילס.
הדודה מארה"ב באה לפסח? שפרו את התקשורת בפורום השפה האנגלית.
כבר לא לבד. תמיכה והבנה להורים לילדים עם מחלות קשות.

למעלה