מוכנים להשתתף בניסוי?

MaleMan

New member
../images/Emo32.gifמוכנים להשתתף בניסוי?

היי לכולם, וסליחה מראש על הכותרת המפוצצת, שכל תפקידה מסתיים בלסחוט קליק שמאלי אחד מהעכבר שלכם. אז ככה: יש לי מטלה קטנה ללימודים ומאוד אודה לכם (וגם לכן כמובן) על תשובה פשוטה לשאלה קטנה והיא: אתם בעיצומו של מסע הקניות השבועי וכאשר הגעתם למדף בו נמצא מוצר צריכה קבוע שלכם שאותו אתם קונים מדי שבוע על-בסיס קבוע (לצורך העניין לגברים זה יהיה... ג'ל גילוח ולבנות... מוצר הגייני), הוא לא נמצא שם! האם תקחו את המוצר אשר נמצא שם במקומו (מתוך הנחה כי הוא מוצר מתחרה) או שמא תערכו חיפוש נוסף ואף תשאלו כיצד להגיע אל המוצר אליו נקשרתם?... תודה מראש!

Black Star

New member
זה תלוי ../images/Emo13.gif

אם אכן מדובר על "מוצר היגייני" כלשהו אני מאוד נאמנה לסוג אחד של מוצר ומעדיפה לא להחליף, פשוט כי התרגלתי ונוח לי וטוב לי. אבל יש דברים אחרים - נגיד שמפו, קרם פנים וכו', שלא תהיה לי בעיה לנסות סוג אחר (ולפעמים אף עדיף לגוון
) אם לא אמצא את השמפו הרגיל שלי. יעלי.

אני ייקח מתחרה אם

אבל רק אם אני חייב דחוף... לדוגמה המוצר שלי זה "מסטיק אורטביט" **פרסומת שמויה..לא נורא אז אם אין ואניט ממש חייב מסטיק... (זה מן חשק כזה שחייב באותו דקה).. אז אני ינסה נגיד MUST... אבל זה רק במצבי חירום

אם זה קריטי

אם זה קריטי לאותו יום אז ניקח אבל אם לא אז נראה כבר אם זה אותו חרא אז מה זה כבר משנה...... מה אני מתחתן איתו......

יוזיקית

New member
ישאל ויחפש

כאשר אני אם אני משתמשת במוצר מסוים זה רק מפני שניסיתי את כל השאר והוא הכי מתאים לי מכל אלה.

tovush

New member
../images/Emo85.gifזה תלוי

אם זה משהו שאני רגילה אליו אז אני אשאל ואולי אפילו אחפש אותו בחנות אחרת אבל אם זה לא כ"כ דחוף או לא כזה קריטי אני אקח את המתחרה כי אחרי הכול גיוון זה לא תמיד דבר רע..

RS87

New member
אחפס

בדרך כלל אני אחפס ואם אני לא מוצאת אולי אני אפילו לא אקנה אלה אחפס במקום אחר (אם אני 'קשורה' למוצר הזה זה כנרה בגלל שהוא הכי מתאים לי אבל אם זה מקרה חרום יש קורבנות שחייבים להקריב.

lolipop277

New member
אני אחפש את המוצר "שלי".

אשאל את העובדות, ואם אין להם, אלך לחנות אחרת. אני טיפוס נאמן

למעלה