"מועדון המוזרות"

Just a Kid 3

New member
../images/Emo32.gif "מועדון המוזרות" ../images/Emo32.gif

אלינה ואני החלטנו לפתוח בפינה של "מועדון המוזרות". מה שאתן צריכות לעשות זה לשרשר להודעה הזאת כל דבר הזוי ומוזר שעולה על דעתכן, למשל: דברים מוזרים שקרו לכן או לאנשים שאתן מכירות, ציטוטים מוזרים/שרוטים/ מצחיקים של מפורסמים (להוסיף בסוגריים את שם המצוטט) וכו', או פשוט כל מני דברים שמתחשק לכן לחלוק איתנו, למשל: קיבלתן ציון רע במבחן ובא לכן לבכות למישהו, אתן נורא שמחות ובא לכן לחלוק את זה וכו'. מקוות לשיתוף פעולה, "מועדון המוזרות" - אלינה ופאינה.

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

אוקי, אז אני אתחיל עם איזה סיפור.. אתמול הייתי בטיילת בת"א עם חברים, היה יומולדת לחברה שלי, לא משנה, פתאום אנחנו רואים מכונית נחמדה נוסעת ואת מי אנחנו קולטים בפנים????? את שאראס!!!!! (אין לי מושג איך כותבים את השם שלו) חחח זה היה כלכך ענק!!! בחיים הבן אדם נראה יותר טוב, ולמי אכפת איך הוא נראה זה שאראס דאמיט! (שחקן של מכבי ת"א בכדורסל, למי שלא יודע מה אני צורחת פה בלי פואנטה) ראיתי את שאראס וראיתי את שאראס... נהנהנה *הולכת להכין שלט ולתלות באמצע העיר* ומזל טוב לשירי על מקום 4!, מגיעה לה אפילו יותר...

חחחחח../images/Emo29.gif

אם שאראס היה עובר באוטו לידי או משו לא הייתי מזהה בכלל

Just a Kid 3

New member
נמנמ

Joel: *In San Diego* We wanted to bring you guys to show you where we go Benji: *Interrupting* Buy some shoes...​
(בנג'י וג'ואל מאדן)

Just a Kid 3

New member
הממ

ג'ואל: *בסן דייגו* רצינו להביא אתכם חברה כדי להראות לכם איפה אנחנו הולכים בנג'י: *מפריע* לקנות נעליים

אההה../images/Emo29.gif

אוקי עוד משו מוזר! אני לא מבינה בדיחות
חחח בחיי שלא הבנתי מה מצחיק זה בטח לקוח מאיפשהו שאני לא מכירה אז אני לא מבינה מה מצחיק או שאני באמת סתומה אני הולכת על אפשרות נמבר 2

Just a Kid 3

New member
המממ

ג'ואל התכוון להגיד משו אחר... זה היה בתוכנית שהתאומים (בנג'י וג'ואל. הם תאומים) הנחו. זה אמור להיות מצחיק כי בנג' אידיוט ואומר דברים לא קשורים

מוזר זה טוב!../images/Emo29.gif

אני אוהבת מוזר! משו מוזר................................... אמממ...למשל-לא יודעתא ם זה מוזר או סתם משו דפקט אצלי זה שאני שומעת דיסקמן במיטה אני חייבת שהרדיו יהיה פתוח.לא יודעת למה. ואני ישנה עם שמיכת פוך כל השנה!
יש אנשים שטוענים שזה מוזר (ויש כאלה שאפילו אומרים שחם
)אבל זה הכי שאווווווווווווווווווווהההההההההההה
חוצמזה-אנחנו לא מוזרות אנחנו מיוחדות
(סתם!מוזר זה יותר טוב) אני מוזרה ואת/ה

למעלה