מועד ב' במתמטיקה

Dafi the Mighty

New member
דממ איט

בגלל שאלה אחת מטומטמת...!!! זה כזה תסכול, יכולתי לקבל מאה! טוב די, אני אנסה להדחיק את העניין ופשוט לקבל מאה במועד ב'.

ברודי

New member
תזוזייייי איך את מדברת???

חס וחלילה!!! מי פה ב-3 יח' מתמטיקה? יש לי שאלה חשובה.

Dafi the Mighty

New member
כן ברודי כן

הולכים לעשות מועד ב'. אני נרשמת ביום ראשון. האמת -- ולא להרוג אותי (ותמר לא לקפוץ עליי!) אני חושבת שאני אתגעגע למתמטיקה, אני... |לוקחת נשימה עמוקה| אני חושבת שאני נהנתי לעשות את הבגרות! ואני רוצה עוד אחת! זה לא שהציון שלי יהיה רע... מה פתאום... (לא, האמת אני חושבת שאני אקבל בסביבות ה-90-83). ישש! מועד ב'!!! ישששש... באסה.

shmez

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אני אני.. אני באה.. אמנם גם לי לא יהיה ציון רע...בסביבות ה-80..אבל אני רוצה 100 עגןל.. הגישו אותי על 100 ואין שום סיבה שאני לא אקבל 100
ככה ש...אחרי למועד ב'.. הבעיה שלי שזה יהיה באמצע המחנה קיץ שלי..האחרון
(צופים)

LuZ dE EsTrElLa

New member
אנשים../images/Emo70.gif

מה לא הלך לכם? וצריך להרשם עכשיו? כבר משבוע הבא כאילו? עוד פעם משלמים 25? איך זה הולך? help!

ברודי

New member
משלמים על בגרויות???

לא נתקלתי בזה...בטח הוראת קבע או משו. בכל אופן, ואל תהרגו אותי גם (ותמר, ודפי לא להתנפל אני רגישה
). אני גם *קצת* אתגעגע למתמטיקה.. כאילו הציון שלי הוא נראה לי באזור ה-90 (תלוי כמה יורידו לי על 2 טעויות קטנות) ועדיין אני בטוחה שאני עושה חוזר... לא יודעת גם לא היה לי כזה נורא (חוץ מהאמבוש...) את היחידה הראשונה שנאתי כי זה לא מחשבה זה סתם לכתוב מה שלמדת חצי בע"פ. אבל יחידות 2 ו-3... אני נהנתי. זה מאתגר כזה... אנערף.

shanyz

New member
חחהההה

אני כל כך לאאאאאאאאא אתגעגע למתמטיקה הזאתי! תודה לאל ברוך שפטרנו!!! פחח מאיפה הבאתי את המשפט הזה?! תמר, לא לכעוס עלי.. ואני מבינה שעכישו אני צריכה גם להיזהר מדפי?

ברודי

New member
ראית מה זה? רק אצלי חכמים נכשלים

וטיפשים מקבלים מאיות!! סתם האמת אפילו אני לא הצלחתי לשחזר אחרי זה את ההצלחה ולקבל 100 מסובך מדי. אנשים הולכים על תשובות עם היגיון וזה משעשע...!!

למעלה