מופע הארנבות של דר קספר שישי 13/7סיטיהול

idansht

New member
../images/Emo32.gifמופע הארנבות של דר קספר שישי 13/7סיטיהול

מופע הארנבות של דר קספר שישי 13/7 סיטיהול 13/7 שישי 22:00 מופע הארנבות של דר' קספר סיטי הול חיפה שבתאי לוי 7 חיפה להזמנות:048677772/0528090930 חוזרים לסיבוב הופעות עם מופע חדש 2007,שירים חדשים לצד קלאסיקות. כזכור, ההרכב הוציא סך הכל שלושה אלבומי אולפן ואלבום בלתי נשכח בהופעה חיה,לכל אלבום המציאו הקספרים "שואו" ייחודי עמוס לעייפה בלהיטים כדוגמת "את לא מבינה (בשמלה אדומה)", "בואי דינה", "סקס", "תראו אותי", "השיר שלי", "אחלום לנצח" ועוד ועוד. בשביל רגעים כאלה הומצא הרוקנ'רול"- עידו הררי,עכבר העיר "השירים של הקספרים מצליחים לתפוס בדיוק נדיר את ריח הנעורים"-גבע קרא עוז,Ynet מופע הארנבות של ד"ר קספר חוזרים לבמה ומבטיחים שגם קיץ 07 יהיה חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! שירים חדשים אפשר לשמוע בmyspace של הלהקה http://www.myspace.com/drkasper ההופעות הבאות: 20/7 שישי 21:30 מופע הארנבות של דר' קספר מועדון 24 ת"א נמל ת"א להזמנות: 0508001000 27/7 שישי 21:00 מופע הארנבות של דר' קספר קיבוץ בארי על הדשא בפאב בארי מס' מקומות מוגבל, מכירת אוכל ומשקאות בתשלום טלפון להזמנת כרטיסים: 08-9949777, 0547918057 31/8 שישי 22:00 מופע אחרון חגיגי ומיוחד מופע הארנבות של דר' קספר בארבי ת"א- קיבוץ גלויות 52 פינת הרצל טל' להזמנות 03-5188123

truebrit

New member
../images/Emo168.gif המסיבה האחרונה של הרחבה הבריטית

לאחר יותר משלוש וחצי שנים שבהם פעלה הרחבה הבריטית בליין האלטרנטיב ולאחר אינספור חוויות הגיע הזמן להפרד במסיבה אחת אחרונה, לפני שהרחבה נסגרת בואו להודות לשי, דיוויד ועומר שעשו מאמץ כל שבוע בכדי לשמח אתכם ולפתוח לכם את הסופשבוע בכיף! כמו כן, מסיבת פרידה מאורן בן יוסף שעוזב אותנו בגלל שהוא הופך להיות מיסטר מנג'ר חשוב (לקחת לי את העבודה שהייתי אמור לעשות לפני 4 שנים!!!! זה שלי!!!! ) לא יודע מה איתכם, אנחנו נתגעגע לארבעתם... ולסיום, ברחבת המטאל יתקיים ספיישל BoB כאשר יוני וערן מאחוות הבירה יתארחו על העמדה! אלכוהול (בירות, וודקה תפוזים, טקילות) ושתיה קלה חינם פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד ... תתכוננו לשינויים ... על החתום: ליאור

truebrit

New member
../images/Emo91.gif מסיבת הבריטפופ הגדולה ../images/Emo41.gif

צד שני של ההזמנה אוהבים בלר, אואזיס, ארקטיק מנקיז, קאסאביאן, מיוז, רדיוהד, פלסיבו, פאלפ, אלסטיקה, קולה שייקר, סטרוקס, וויט סטרייפס, קייזר צ'יפס, קווין, מדנס, דה קילרס ועוד...? אל תפספסו את המסיבה האחרונה

חולוני

New member
מייק פאטון חוזר לארץ

הפעם עם פיפינג טום לחמם את ההופעה של NIN ב-5 בספטמבר. בהופעה עם פנז לא הייתי, הפעם אני שם (רק שיהיה מחיר נורמלי..).

The Miller

New member
כזכור, בשנתיים האחרונות

לקחו "מופע הארנובות של ד"ר קספר מחירים מופקעים על כרטיסים לכביכול, "ההופעות האחרונות שלהם"

../images/Emo207.gif ג' 17.7 נתי אורנן בעשן הזמן ../images/Emo207.gif

באר שבע 21:00 קלרינט: לאוניד צ'רנייב קלידים: בועז כהן אקוסטית, גרון ניחר: נ.א.

טל אורן

New member
יוחנן קרסל בקוזה נוסטרה! 21.7.07 22:00

יוחנן קרסל (בלובנד, הייקו בלוז בנד, לנזז) בהופעה בקוזה נוסטרה עם דותן מושנוב (גיטרה) נחלת בנימין 10 ת"א 21.7.07 22:00 למקדימים, סינגלים לחלוקה חופשית

Lail Arad, live from London, tomorrow

THIS MONDAY 16TH JULY 8.30PM LEVONTIN 7 TEL AVIV LAIL ARAD performs her songs with ROI EREZ In Tel Aviv for One Night Only, this is going to be a Very Special Show.. Lail Arad is a singer-songwriter from London. Her magical performances and quirky lyrics meet music which flirts with folk, punk and rock'n'roll, mixing them into her own theatrical style. Bring your friends and their friends..

למעלה