מופע צדקה בבארבי

../images/Emo32.gif מופע צדקה בבארבי

הדורבנים הדג נחש שייגעצ הג'ירפות יוני בלוך ועוד, ב 22 יום שני הקרוב מחיר כניסה 60 ש"ח ההכנסות קודש לילדים בסיכון

greeneye

New member
באמתתתתתתתתת מתי זה?!

ו...אם כ"כ הרבה אנשים לא באים, לא כדאי שנדחה?

lishhhh

New member
אממ

לדעתי כדאי להישאר עם התאריך הראשוני... ולא נראה לי שיש תאריך שכולם יכולים.

Yuvalenko

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לידעתכם ../images/Emo26.gif

המפגש מחר, כמתוכנן!!! שעה ומקום מקוריים. כולם מוזמנים. כולם מגיעים. תפסיקו לעשות פרצופים כבר.

פIלי

New member
יהיה פגזים לאגוזים ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מישהו יודע איפה מתי ואם היא באה?

mati88

New member
מתי פה!

אבל אתה לא עונה לה באיסיקיו אז היא נעלבה
בכל מקרה אני לא אגיע, לצערי, אבל תנסו להנות בלעדי, למרות שזה קשה... תביאו מצלמות! ממממ...אז... נתראה באוקטובר?

greeneye

New member
למההההההה?

טוב, שמעו. כל מי שבא, שיגיד. אם לא באים הרבה- נדחה. מה לעשות.

lishhhh

New member
אני באה

ואני כנראה אהיה שם מוקדם, משו כמו חצי שעה לפני מה שקבענו אז... חפשו אותי

.....

חבל שתדחו. אנחנו כבר ממש בסוף החופש ולמצוא תאריך שיתאים שוב לכולם יהיה סתם סיפור. חוצמזה, שצריך להתחשב באנשים המבוגרים (יובל ו...זהו) שנאלצו לקחת במיוחד חופש מהעבודה. לא מעט אנשים מתכוונים להגיע למפגש מחר. בנוסף להכל- אנחנו כבר לקראת סוף אוגוסט (נו, בערך...) והצילומים כנראה בתחילת אוקטובר (טפו טפו טפו
) ככה שנשאר חודש וקצת עד הצילומים, ששם ניפגש כולנו בכל מקרה. טוב, כאן הזיוני שכל ממני נגמרו. אני בכל מקרה, לא אגיע מחר ככה שתהנו הרבה הרבה הרבה!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחח

אני חייבת להסביר את עצמי במשפט האחרון- "אני לא אגיע מחר ככה שתהנו הרבה הרבה הרבה" אני לא אומרת שתהנו- בגלל שאני לא מגיעה אלא "שמחר אני לא אגיע אז אני מאחלת לכם עכשיו שתהנו הרבה הרבה הרבה" אוי, יצאתי מפגרת מתמיד.

Kido2222

New member
אני מגיע...!

אני רק צריך להיזכר בשעה שקבענו... אני אבדוק במסרים... אני חושב שעדיין יש לי את זה שם. :)

למעלה