עונה כי משעמם..../images/Emo13.gif
האם... אתה חי את הרגע? ממ... לא יודעת..
יש לך סודות? כן..
את יודעת לשיר? ככה ככה.. התאהבת פעם? כן.. התאהבת בידיד קרוב? כן..
אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן..
היית פעם בחו"ל? כן.. 3!
הרבצת למישהו? כן.. התחילו איתך? כן.. נשארת ער כל הלילה? כן..
הרגת מישהו? חס וחלילה..!
בגדו בך? לא.. בעזרת השם גם לא יבגדו..! עישנת סיגריות? לא.. ואני גם לא רוצה לעשן..
שתית אלכוהול? אולי קצת.. לא זוכרת.. השתכרת? לא.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נראה לי..
רצית להיות בן המין השני? לא.. נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא.. אבל קיבלתי במבחן..
רכבת על אופניים? כן.. מלא זה ממש כיף
רכבת על סוס? כן.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אולי.. לא זוכרת... שיחקת כדורגל? כן.. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן, פשוט נשארתי בבית אמרתי שאני חולה.. היית מאושר? כן בטח
התנצלת על משהו שעשית? כן הרבה.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא סתם הייתי מאוד עייפה.. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? לא זוכרת.. ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי..
אכלת קופסא שלמה של אוריאו? חבילה של ארבע עוגיות.. נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן, או אולי לא, לא זוכרת.. סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא זוכרת בטח לאח שלי מתישהו.. חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה? כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? מכנס קצר אפור וגופיה כתומה.. קר לך או חם לך? באמצא.. פשוט יש רוח מהחלון..
מילה שעולה לך בראש? רן דנקר?
אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? חברה שלי.. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? יש לי כאב בטן מהבוקר
אתה.. מעשן סיגריות? חס וחלילה
מה היית משנה בעצמך? את הרגליים.. ואז השיער.. אתה אוהב את איך שאת נראה? בערך.. מה כתוב על צג הפלאפון שלך? ענברוש (עם תמונה של רן ואניה מהשיר שלנו..)
מאחר הרבה? לא מדבר הרבה בטלפון? כן משתדל לאכול בריא? כן מדבר עם זרים? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים.. אוהב את הקול שלך? נראה לי..
תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? חתיך.. אולי נראה כמו רן דנקר?! עכשיו מבחינה פנימית? רגיש מתוק מקסים.. אולי כמו רן דנקר?! הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי..
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי על מי.. מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי.. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמא שלי? מי מקשיב לבעיות שלך? תלוי איזה לפעמים אמא שלי לפעמים חברות ולפעמים אף אחד.. עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי טוב זה היה מתיש אבל הצלחתי!