מותש

כנסו =]]

קומונת בועז מעודה מזמינה אותכם
הקומונה חדשה בנתיים ואין בה אפ'חד .. ונשמח עם תבואו .. * בועז מעודה ייכנס וירשום בקומונה עם היא תיהיה מלאה .. נשמח עם תצטרפו

היייייייייי בנננווותתתתת

חזזזזזזזזרררררתי ובגדדדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווללל והפעםם לתמממייייידדדד אז תנו לי בכפפפייםםם אני מצפפפפה לפווווווווווולללל תגווובוות ומקוווה שהתגעגתםםםם אלללייייייייי נכווון????????????? אווווההההבבבבבתתתתת אאתתככםםם דנההה

שאאאאאלוווןןן

האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? את יודעת לשיר? התאהבת פעם? התאהבת בידיד קרוב? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאתה שונא אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאתה משתגע? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה? עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? אתה שומע עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אתה.. מעשן סיגריות? מה היית משנה בעצמך? אתה אוהב את איך שאת נראה? מה כתוב על צג הפלאפון שלך? מאחר הרבה? מדבר הרבה בטלפון? משתדל לאכול בריא? מדבר עם זרים? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אוהב את הקול שלך? תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה?

נעם רותם והישרדות ב../images/Emo43.gif אנשים

נעם רותם מתארח הזמר נעם רותם, שהוציא לא מכבר את אלבומו החדש "עזרה בדרך", יתארח הערב ב-20:00 בפורום רוק ישראלי ויענה על שאלות הגולשים. מוזמנים לשרשר שאלות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=575&msgid=105613900
שלמה שנהר, מנהל תחנה של ת.ל.מ., פסיכולוג מנוסה בתחום האימוץ, גיל ההתבגרות והפרעות קשב וריכוז יתארח בפורום אימוץ החל משעה 19.00 וישיב לשאלות בנושאים גיל ההתבגרות והפרעות קשב. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=74&msgid=105589012
סגן ראש העיר, מר אלכס וינרב יתארח מחר בין השעות 20.00-22.00 בפורום מודיעין וישיב לשאלות שדנות בהתנהלות העירייה ובהתרחשויות השונות בעיר. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=313&msgid=105711565
פורום הטלויזיה החינוכית 23 קורא לכם לעצב לו לוגו מדליק ולזכות בפרס מתנת
! הכנסו כבר עכשיו והתחילו לעצב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1726&msgid=105697256
המצעד הגדול של אבריל לאבין פורום אבריל לאבין מזמין אתכם להשתתף ולהצביע למצעד הגדול של אבריל לאבין בפורום. בואו לבחור את אבריל ב-4 קטגוריות שונות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=599&msgid=105624550
משחק "הישרדות אולסטארס - איי תפוז" יוצא לדרך! מכורים לריגוש? לא יכולים בלי תכנית הריאליטי "הישרדות"? הפורום מזמין אתכם להשתתף במשחק ההישרדות התפוזי הראשון: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1761&msgid=105674088
תחרות החתולים, שנייה לפני הסוף היום האחרון להשפיע על תחרות סיפורי "השנה הראשונה שלי עם החתול" שננעלת הלילה! בואו לקרוא ולהצביע בפורום חתולים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=16&msgid=105653901
לרגל תקופת החגים, בה אנחנו מבלים שעות רבות של זמן איכות בחברת בני משפחתנו, הבלוגיה מזמינה אתכם לתחרות סיפורי משפחה. בואו לחלוק עם כולנו את הרגעים המשפחתיים הבלתי נשכחים שלכם ולזכות בפרסים! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1086374
בפייסבוק מחרימים תמונות של נשים מניקות, אבל בתפוז מעודדים אותן. בואו והעלו תמונות בערוץ הריון ולידה. http://www.tapuz.co.il/birth/article.asp?CatID=4&ArticleID=1443&SubCatID=29
עוד רגע יום הכיפורים, וזה הזמן לבקש סליחה מכל מי שפגעתם בו במהלך השנה. כתבו לקיר הסליחות הגדול של תפוז: http://www.tapuz.co.il/slihot/

תגגגגגייייייבוווו

תגיבו תגיבו תגיתגיבו תגיבו תגיבו תגיבובו תגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויתגיבו תגיבו תגיבו תגיבובו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבו תגיבתגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבוותגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיתגיבו תגיבו תגיבו תגיבובו תגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויתגיבו תגיבו תגיבו תגיבובו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבו תגיבתגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבוותגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיתגיבו תגיבו תגיבו תגיבובו תגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויתגיבו תגיבו תגיבו תגיבובו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבו תגיבתגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבוותגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיתגיבו תגיבו תגיבו תגיבובו תגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויתגיבו תגיבו תגיבו תגיבובו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבו תגיבתגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבוותגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיתגיבו תגיבו תגיבו תגיבובו תגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבו תתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותתגיבו תגיבו תגיבו תגיבותגיבו תגיבו תגיבו תגיבוגיבוותגתגיבו תגיבו תגיבו תגיבויבו תגיבו תגיבו תגיבו

עעעעעעוווונננננהנהנהנהננה

האם... אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות?לא את יודעת לשיר?ללללאאאאאאא התאהבת פעם?דדההה התאהבת בידיד קרוב?ללא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?כנייי היית פעם בחו"ל?לללאאאא איזהה בוושווותת הרבצת למישהו?חחחח כככןןןןןןןן התחילו איתך?כןןןןןן נשארת ער כל הלילה?כככככןןןןן הרגת מישהו?חחחחחח נמממלללההה????? בגדו בך?לאאאאאאא עישנת סיגריות?ככככןןן אני ממגדל העמקק מה נראאאה לככםםם???!!! חחחח שתית אלכוהול?ללא השתכרת?לללא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?אווווו כככככן רצית להיות בן המין השני?לללאא נשברה לך שן?לללאא חס וחססה קיבלת נכשל בתעודה?ככככןןן רכבת על אופניים?מןןן הססתםםם מי לא??? רכבת על סוס?כןןן היייה כייףףף בטטטיייייירוווווווווווףף רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לללאא שיחקת כדורגל?כןן בקטנה בשיעווור ספווורטטט הוצאת מלא כסף על שטויות?כככןןן הברזת מביצפר?כככככככןןןןןןןןןן היית מאושר?כןןןן התנצלת על משהו שעשית?כןןן רק כי לא הייתה ברייירררההה קמת באמצע הלילה סתם ככה?כןןן זכרת חלום?ככן נרדמת בשיעור?כככן התעקשת על משהו מטופש?כןןן הברזת למישהו בלי להודיע?ללאל התחרפנת? כןןן אני כבר מחוורפנננת ביקרת אצל פסיכולוג?לללא בל אני ישקוול זאאאת חחחח חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כןןןןן אכלת קופסא שלמה של אוריאו?אוריאווו מזהה?? נסעת ברכבת?כןןן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?חחחחח ככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןן פחדת מהחושך?ללללאאא הכייי כייףף חווששךךךך עשו לך תפרים?כןןן נשבר לך הלב?ללאאל שברת למישהו את הלב?לללא היית גאה בעצמך?כןןן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כןןן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כככןןן סיננת מישהו בטלפון?ללאא ניתקת למישהו בפרצוף?כןןן רצית לצרוח ולא עשית את זה?אני עווושהה כל מה שאני רוווצצה אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כןןן חיבקת מישהו מפורסם?כככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תפסת טרמפ? לללאא היית על במה?כןןן ישנת כל היום?בעערררךך חשבת שאתה משתגע?ללאא אנינולדתי משווגעעתת סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?ללאא היית ברדיו/טלווזיה?לללאא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה?מכנס קצצר וגוופפיייה קר לך או חם לך?HOT מילה שעולה לך בראש?חוט אתה שומע עכשיו מוזיקה?נננננההה עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?דנניייאלל בןן חחייםם תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.אני מרגיישהה פסדדרר מה איתךך ? אתה.. מעשן סיגריות?לפעמייםם מה היית משנה בעצמך?אני לא יודעעתת מאיפפב לההתחחייילל XDDDDDDDDDDDDDDDD אתה אוהב את איך שאת נראה?דדייייי מה כתוב על צג הפלאפון שלך?צצגג?? WTF ????????????????? מאחר הרבה?לללא מדבר הרבה בטלפון?לללאא משתדל לאכול בריא?לללאא מדבר עם זרים?ככןןן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?אם איןן בריירהה אוהב את הקול שלך?כןןן תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?חעכנגעכהטעכהיח אין יל כוווחח עכשיו מבחינה פנימית?גקכנחקג הבית האחרון שהיית בו?במגדל העמממקק עדד שעברנו לג'רוזלם הג'יפפפהה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?ללאאלללאא האם אתה סומך על אחרים בקלות?תלוווי עלל מיי מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?אאאאניייי מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אאאנננייי מי מקשיב לבעיות שלך?מי שאני מספרת לוו עלייהםםם עם מי אתה רב הכי הרבה?אאאמאא

וזזההה מממש לא מווזרר

שתגיעי לגייל 13 את תתראיי שיללדייםםם שאתת מכייירה אולי לא חברוות שללךך אבלל כל מיניי ילדיים בשכבההה שלךך מעששנייים!!!!

אני בת 12 וחצי בכיתה ז'..

וגיל 13 זה כיתה ז'... אף אחד בשכבה שלי לא מעשן.. את כתבת שאת מעשנת.. אז רצית לדעת בת כמה את.. אסור?!
ואני לא הולכת להתחיל לריב איתך כי זה ממש מיותר.. זה שאת מעשנת או לא מעשנת זו בעיה שלך.. וזכותי להגיל שאני חושבת, שגיל 13 הוא גיל מאוד מוגדם להתחיל לעשן.. גם זה אסור?!!!!!

אני רבתיי???

חחחחחעעע ללא את בכיתה ז'?? חכי את רק בתחילתת כייתתה ז' שמשךךך השננה הזאאתת אני שמהה כסףף שאתת תגללי שילדדיםם בכיתתה שלך מעשנייםם וזה באמתת מוגדםם אתת צודקתת ושוובב אני לאאא מעשננתת רק לפעמייםם

עונה כי משעמם..../images/Emo13.gif

האם... אתה חי את הרגע? ממ... לא יודעת..
יש לך סודות? כן..
את יודעת לשיר? ככה ככה.. התאהבת פעם? כן.. התאהבת בידיד קרוב? כן..
אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן..
היית פעם בחו"ל? כן.. 3!
הרבצת למישהו? כן.. התחילו איתך? כן.. נשארת ער כל הלילה? כן..
הרגת מישהו? חס וחלילה..!
בגדו בך? לא.. בעזרת השם גם לא יבגדו..! עישנת סיגריות? לא.. ואני גם לא רוצה לעשן..
שתית אלכוהול? אולי קצת.. לא זוכרת.. השתכרת? לא.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נראה לי..
רצית להיות בן המין השני? לא.. נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא.. אבל קיבלתי במבחן..
רכבת על אופניים? כן.. מלא זה ממש כיף
רכבת על סוס? כן.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אולי.. לא זוכרת... שיחקת כדורגל? כן.. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן, פשוט נשארתי בבית אמרתי שאני חולה.. היית מאושר? כן בטח
התנצלת על משהו שעשית? כן הרבה.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא סתם הייתי מאוד עייפה.. התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? לא זוכרת.. ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי..
אכלת קופסא שלמה של אוריאו? חבילה של ארבע עוגיות.. נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן, או אולי לא, לא זוכרת.. סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא זוכרת בטח לאח שלי מתישהו.. חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאתה משתגע? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה? כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? מכנס קצר אפור וגופיה כתומה.. קר לך או חם לך? באמצא.. פשוט יש רוח מהחלון..
מילה שעולה לך בראש? רן דנקר?
אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? חברה שלי.. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים? יש לי כאב בטן מהבוקר
אתה.. מעשן סיגריות? חס וחלילה
מה היית משנה בעצמך? את הרגליים.. ואז השיער.. אתה אוהב את איך שאת נראה? בערך.. מה כתוב על צג הפלאפון שלך? ענברוש (עם תמונה של רן ואניה מהשיר שלנו..)
מאחר הרבה? לא מדבר הרבה בטלפון? כן משתדל לאכול בריא? כן מדבר עם זרים? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים.. אוהב את הקול שלך? נראה לי..
תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? חתיך.. אולי נראה כמו רן דנקר?! עכשיו מבחינה פנימית? רגיש מתוק מקסים.. אולי כמו רן דנקר?! הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי..
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי על מי.. מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי.. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמא שלי? מי מקשיב לבעיות שלך? תלוי איזה לפעמים אמא שלי לפעמים חברות ולפעמים אף אחד.. עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי טוב זה היה מתיש אבל הצלחתי!

עונה למרווווות שזה מללא ../images/Emo3.gif ויש לי בדיוק 5 דק

האם... אתה חי את הרגע? לא את אחד את כולם יש לך סודות? אני חושת שכן..לכל אחד יש סוד שלו ביבנוכו בלבד את יודעת לשיר? לא..אני זמרת מיקלחות :-O התאהבת פעם? עכשיו אני בשיא
התאהבת בידיד קרוב?כןן.. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? כן היית פעם בחו"ל? לאאאאא שיא פדיחות אה ?!?!!?!!? הרבצת למישהו? כןןןן ולא פעם 1..אני ילדה אלייימה סתםם ..
התחילו איתך?היווום..
נשארת ער כל הלילה?מי לא ?! הרגת מישהו? ברור מה לא ראיתם אותי בעיתון ?! בגדו בך?לא.. עישנת סיגריות? בחיים לא !!! וגם לא בהמשךךך!!! שתית אלכוהול? כןן..ביום ראשששוווןןן והיה פשווווט כל כך טעייים!! אבל זאת פעם אחד ויחידה [אתם לא תאמינו איפה שתיתי שמעתם על הילד שגנבו לו את כל המתנות והכסף ואימו עליו באקדח שיתן להם הכל מישפחת שפירא..בקיצור אני מכירה אותו הוא מהכיתה שלי הייתי בבר מיצווה זה סווופר מפחיד הסיפור הזה! ושמה שתתי אבל לא הרבה שייק זה הרוב פירות וקצת אלכוהול ] השתכרת? כן ..מיקולה חחח סתם בחיים לא השתכרתי לא משתכרים כל כך מהר.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא חושבת.. רצית להיות בן המין השני? היו מתים ! נשברה לך שן? שההיתי בת שנתיים מאז כבר גדלה חדשה .. קיבלת נכשל בתעודה? לא.. רכבת על אופניים? מזה השאלה הזאת ?!?!?!?!!?!!??!??!!?!?!?!?!? מי לא ?!?!? רכבת על סוס? כןן-אהבת חיי-בעצם לא..
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? פעם 1 ?! שיחקת כדורגל? כם בשיעור ספורט .. הוצאת מלא כסף על שטויות? אני עושה את זה כמעט כל יום.. הברזת מביצפר? מי לא ?. היית מאושר? נולדתי מאושרת..ובו זמנית מחורפהת לגמריייי התנצלת על משהו שעשית? הייתי חייבת מספיק תירוץ..אבל אף פעם ממש לא כי רציתי.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כןן זכרת חלום? כמעט תמיד.. נרדמת בשיעור?לא.. התעקשת על משהו מטופש? אני עושה את זה כל הזמן ..
הברזת למישהו בלי להודיע? אה...לא שזכור לי.. התחרפנת? נולדתי מחורפנת.. ביקרת אצל פסיכולוג?לא.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אה..אני חושבת שכן.. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא אבל אכלתיי קופסא שלמה של שוקולד.. נסעת ברכבת?ברור אני נוסעת המון לחיפה לחברות שלי [ אני גרה בתל אביב ויש לי אוטו] דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? החדר שלי -מתחת למיטה פחדת מהחושך? כן... עשו לך תפרים?כןן.. נשבר לך הלב?אה אני חושבת שכן ואולי עוד מעט שוב.. שברת למישהו את הלב? לא חושבת.. היית גאה בעצמך? כן.. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא.. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אה..לא זוכרת ..:/ סיננת מישהו בטלפון?מלאאאאא ניתקת למישהו בפרצוף? כן..:| רצית לצרוח ולא עשית את זה? אם אני רוצ ליצרוח-אני צורחת אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן.. חיבקת מישהו מפורסם?לא.. תפסת טרמפ? לא.. היית על במה? כן.. ישנת כל היום?לא..שנתי 24 שעוות.. חשבת שאתה משתגע?כן.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אני חושבת שכן אבל למטרה טובה.. היית ברדיו/טלווזיה?כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? חזרתי רק עכשיו הביתה אז מיכנס לבן וחולה כאילו בגדים יפים.. קר לך או חם לך?חמים.. מילה שעולה לך בראש? קצףףף אתה שומע עכשיו מוזיקה?לא..אבל רוב הזמן כן.. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?עם..הרבה אבל ממש בא לי להיות עם חברה שלי מחיפה שאני חולה עליה.. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. מאושר-מוזר-שמח-קצת באסה-וזהו אתה.. מעשן סיגריות? בחיים לא ! מה היית משנה בעצמך? אני מקבל את אצמי כמו שאניי ..[אבל הייתי שמנה
] אתה אוהב את איך שאת נראה? ככה ככה ..אבל די.. מה כתוב על צג הפלאפון שלך?כלוום.. מאחר הרבה?כן..:| מדבר הרבה בטלפון?כןןןןןןןןןןן משתדל לאכול בריא?לאאא מדבר עם זרים?כןןן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא אוהב את הקול שלך? כן תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?פשווט מאווד ..מ-ו-ש-ל-ם- עכשיו מבחינה פנימית?מ-ו-ש-ל-ם הבית האחרון שהיית בו?סבתא שלייי.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?כן.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן.. מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות שלי אמא אחותי.. מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אותי.. מי מקשיב לבעיות שלך? כוולם.. עם מי אתה רב הכי הרבה? ניראה לי אם אחותי אולי..אני לא כל כך רבה הרבה..

gal255

New member
עונה.. משעמם לי

האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות?כן את יודעת לשיר?ממש ממש לא התאהבת פעם?לא התאהבת בידיד טוב? ראה שאלה קודמת. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?כן היית פעם בחו"ל?כן הרבצת למישהו?לא התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה?כן הרגת מישהו?ברור, כל לילה. תחביב מיוחד בגדו בך?כן עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?לא השתכרת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא רצית להיות בן המין השני?כל כך נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?לא רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר?לא היית מאושר?לא התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא התעקשת על משהו מטופש?כן הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לא נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן פחדת מהחושך?כן עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב?מקווה שלא היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן סיננת מישהו בטלפון?לא ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא חיבקת מישהו מפורסם?כן תפסת טרמפ? לא היית על במה?כן ישנת כל היום?כן חשבת שאתה משתגע?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא, אף פעם היית ברדיו/טלווזיה?כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? גופיית סבא ומכנס של זארה קר לך או חם לך?נעים מילה שעולה לך בראש? תודה אתה שומע עכשיו מוזיקה?כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?עם החברות שלי במסיבת פיג'מות כמו פעם. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.חרא חרא חרא חרא חרא אתה.. מעשן סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?כלום אתה אוהב את איך שאת נראה?ככה מה כתוב על צג הפלאפון שלך?סלקום מאחר הרבה?לא מדבר הרבה בטלפון?ככה ככה משתדל לאכול בריא?לא מדבר עם זרים?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא שונאת אף אחד אוהב את הקול שלך?לא תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?כמו רן האמת היא (ולא אני לא חולה עליו ברמות של תעשה לי ילד), הוא פשוט נורא יפה. עכשיו מבחינה פנימית? מצחיק, אינטיליגנטי, אחד שאפשר לדבר איתו, אחד שיודע להקשיב. הבית האחרון שהיית בו? הבית שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?אף פעם האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?אני מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?את ההורים שלי מי מקשיב לבעיות שלך?אני עם מי אתה רב הכי הרבה?עם עצמי

למעלה