מחפשת עבודה זמנית לקיץ

ornaok

New member
../images/Emo32.gifמחפשת עבודה זמנית לקיץ

בסוף שנה"ל מפטרים אותי ושוכרים אותי שוב בשנה"ל הבאה, כך שמיולי עד אוקטובר אין לי עבודה, ואני חייבת למצוא משהו לתקופה זו. יש לי נסיון רב במכירות ובשירות לקוחות פרונטלי וטלפוני, אני מלמדת קולנוע ואנימציה בבתי"ס יסודיים, ויש לי גישה טבה למחשבים. אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי או להציע לי לפנות למקום שיכול להתאים לי. ודה רבה, אורנה

אורנה, מה עם לבדוק קייטנות?

במתנ"סים, בבתי ספר ואפילו בפרטי? יש לי כמה חברים שעושים את זה ומרויחים לא רע בכלל בקיץ (ואז באוגוסט נוסעים לחו"ל...) איפו את גרה?

ornaok

New member
וואלה שכחתי לציין אזור ת"א, בת ים ,

חולון, ראשל"צ אני בודקת לגבי קיטנה פרטית אבל זה רק חודש אחד ואני פנויה שלושה חודשים או יותר. תודה על הרעיון

אם עקרוני לך לעבוד בקיץ

אני הייתי פונה לחברות כ"א והולכת לעבוד במה שהם מציעים לי. אפילו קלדנות ומזכירות. הייתי עושה את זה כשהייתי סטודנטית בחופשת הקיץ. עבדתי 60 שעות בשבוע ולפעמים גם שבתות
. הרווחתי בממוצע 25 ש"ח לשעה, כסף לא רע בכלל

T noki

New member
אין לי רעיונות מלבד מה שהציעו לך...

אבל מקפיצה לך, ומקווה שתמצאי משהו שיהיה גם נחמד וגם מכניס קצת כסף. האמת, די מעצבן הפיטורים בסוף כל שנה - זה מונע ממך לעבוד רצוף ובכך מונע ממך זכויות עובד שמועסק לפחות שנה כמו פיצויי פיטורים ועוד.

דפנה מי

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש-מחפשת עבודה בכלל

ל 5-6 שעות, בבבוקר, עבודה משרדית (מזכירה וכו') - חשבתי אפילו על מזכירה של רופא מומחה, רופא שיניים וכו'. אזור קרית אונו וסביבתה.

מציעה גם לך - חברות כ"א

ואולי תצניעי את ההשכלה שלך. בכל מקום שידעו שהיית אשת מחשבים יגידו שאת over qualified, כשבעצם המחשבה היא שאת יותר ממה שהם צריכים ובטח תיכף תמצאי משהו יותר טוב ותעזבי
. בכל מקרה, בהצלחה.

דפנה מי

New member
אני שונאת את ה over qualified ../images/Emo46.gif

למחוק בכלל את נושא הלימודים באוני'? ומה עם שירות צבאי ונסיון תעסוקתי? יש חברות כ"א שאת ממליצה?

תלכי לכולן, בסוף אחת תתפוס.

לא יודעת מה להוריד, תתיעצי איתן במקום. אמי בטוחה שיוכלו לעזור לך שם. סה"כ יש לכן אינטרס משותף. בזמנו עבדתי עם "חבר", סתם כי זה מה שתפס.

דפנה מי

New member
לגבי הקיץ - משגיחה בבחינות בגרות

אבל זה לא ימלא לך את החודשים עד אוקטובר. אולי משהו שקשור לבתי מלון, פעילות בבריכה וכד'.

למעלה