מחפשת רעיון ל
לחג

תמרה*

New member
../images/Emo32.gif מחפשת רעיון ל ../images/Emo77.gif לחג

למשפחות שלנו, וזה כבר ענין רציני: שתי האחיות שלי (בנות 40 בערך נשואות +ילדים) אחות של ירון(בגילינו בערך + בעל וילד) אח של ירון בערך בגילינו נשוי אח של ירון שבצבא ולהורים שלו מה עושים? קונים? הרי תמיד יש פה בנות עם כאלה רעיונות מדהימים...

הילית*

New member
וואו, נראה לי שהסתבכת...

קודם כל כל הכבוד. גם אני רוצה לתת מתנות לכולם אבל זה אף פעם לא יוצא... במיוחד שלא רוצים להיות נדושים עם סלסלה של מתוקים. יש לי תמיד את הבעיה הזאת גם כשחוזרים מחו"ל. מה אני אגיד לך - בהצלחה..... אני לפעמים קונה כלי יפה וממלאה אותו בעצמי בדברים טובים ומוסיפה קצת פרחים מיובשים ואז עוטפת בצלופן וזה מאוד יפה ויותר קל..

תמרה*

New member
בבקשה רעיונות ../images/Emo53.gif

אני די מיואשת. איפה כל המקוריות שצריך אותן? (אתי אלבכרי? HELP)

תמרה*

New member
לא סגורים על זה

ירון הציע לקנות לנשים כרטיסים להופעה של רמי וריטה, אני טוענת לקיפוח הגברים לגבי האחיות שלי נראה לי יותר הגיוני לקחת אותן להצגה , (המליצו לי על ליזיסטרטה 2000 של הקאמרי)ואני בטוחה שהבעלים שלהם יקבלו את זה בהבנה

אתי@

New member
אז אולי תקחו את כולם (נשים ובעלים)

לארוחה במסעדה טובה

יעלי2

New member
מתנה לחג ../images/Emo77.gif

אנחנו בדרך כלל מביאים להורים מתנות יותר גדולות בחג פסח. לגבי ראש השנה, קנינו שני ספרים "בישול בדבש" של בני סיידה) ברכירה רכה = 20 ש"ח כ"א. ולזה נוסיף צינצנת דקורטיבית שבה נכניס אגוזים עגולים ודבש למכביר. כך נביא מתנה ארוזה יפה עם ערך מוסף - הספר (יש בו מתכונים של כל המנות) וגם הדבש שיהיה עטוף כמו שצריך.

מותק, רוצה במקום קפה מחר שנעשה

סיבוב? לדעתי, אפשר להיכנס לכיתן ולגמור עם כולם בבת אחת. ראיתי שם דברים מקסימים. עם הרווקים גומרים את סיפור המתנה באיזה בוקסר מדליק או חולצה יפה. ממש ככה, בחנות אחת הכל....... אפשר להתחיל שם ולהמשיך לבית קפה רוצה? איציק אומר שאני כזו בזבזנית שאני אפילו נהנית מהקניות של האחרים...

תמרה*

New member
כבר הייתי בכיתן ולא מצאנו

ירון אומר שבעניין מצעים ומגבות יש לכולם הכל ולכם זה נורא בנאלי בכל אופו בענייני קניות- גם אני בעלת אותה תכונה, ולפיכך כל החברות שלי אוהבות ללכת איתי לרנות בגדים כי אני מה זה נהנית איתן (כשהייתי הרבה יותר שמנה זו גם היתה הדרך שלי לפצות את עצמי, כל מה שאני לא יכולתי ללבוש, הלבשתי את החברות שלי)

ראיתי שם פמוטים מהממים אתמול

וכלים נפלאים ויש את גולף, ויש עוד כל מיני מותגים ונכון גם אני הייתי פעם שמנה את חושבת שזו הסיבה..בעצם עד היום אני בטטה...

אתי@

New member
גם אני מתה על הדברים של כיתן ../images/Emo59.gif

חלקם אפשר למצוא גם במשביר, אבל לכיתן יש את המבחר הכי מוצלח! גם כלים, גם חפצי נוי מדהימים וגם מגבות ומצעים משגעים. אני אגלה לכם בסודי סודות
, שאמא שלי כבר כמעט שנה קונה לי "נדוניה"
(= כל מיני דברים לבית החדש) ורובה מ"כיתן".

*שיר

New member
אני אתכן בעניין הזה!!

לא יכולה להכנס לכיתן בלי לצאת עם איזו שקית או שניים. ודרך אגב, ראיתי שם מפות מ-ש-ג-ע-ו-ת ולא יקרות. אני חושבת שזו מתנה מאוד יפה לחג.

הילית*

New member
אני לא רוצה לספר לכם על ה"נדוניה"

שאמא שלי עשתה לנו לחתונה... אין לי אפילו מקום בארונות לכל הדברים. זה ממש כייף לקבל כל כך הרבה דברים חדשים

תמרה*

New member
אלף - תפסיקי לקשקש

ובית - אני אשמח להסתובב, מאוד יוקל לי אם אני אמצא מתנות אני ממש אוהבת לתת מתנות וזה עושה אותי ממש שמחה, אבל המתנות צריכות להיות ממש כאלה שאני אוהבת, לא לצאת ידי חובה, אלא כאלה שנבחרו בקפידה (וכמו שירון אומר, אני לא יודעת לתת מתנות זולות...)

למעלה