מחפשת תכשיטנית או חנות תכשיטים

../images/Emo32.gifמחפשת תכשיטנית או חנות תכשיטים

אמנם בdelay, אבל סופסוף, לאחר 4 חודשים, 'אבא שלהם' יקיים את הבטחתו וירכוש לי שרשרת, כשי לסיום התזה. אני מחפשת שרשרת דומה לזו שהיתה לי ונגנבה עם כל תיבת התכשיטים שלי לפני שנה. שרשרת עדינה, ללא חרוזים או תוספות (תליון או כל דבר מסורבל אחר), נו, איך להסביר, כזו שאינה מורגשת ואין צורך להסיר אותה. השרשרת שהיתה לי נקנתה לפני כ-6 שנים ליום הנישואים הראשון בחנות של איזו מעצבת בשינקין. לא זוכרת את שם החנות ולא את מיקומה המדויק. אם מישהי זוכרת, או ממליצה על מקום אחר - אודה לה עד מאוד. אור ושמחה לכולן!

דפנה מי

New member
אני לא יודעת למה את מתכוונת

אבל היתה בשינקין, בערך באמצע חנות בשם "דניה" (בה קניתי את טבעת הנישואין שלי לפני כ 6 שנים
) והיא עברה לאזור נווה צדק

את גאון - נכון, קראו לה דניה../images/Emo140.gif

בחיים לא הייתי נזכרת בעצמי בשם החנות. את פשוט מקסימה. ההתלהבות שלי כל כך גדולה כי היום ממש חרשנו את שינקין ולא מצאנו את החנות הזו ואפילו לא ידענו איך קראו לה כדי לנסות לברר. שאר החנויות שהיו שם הן ממש לא הטעם שלי. האם יש לך מיקום מדויק יותר בנוה צדק? בכל אופן, המון תודה - אין כמוך. <דניה, דניה, דניה, משננת שלא אשכח>

דפנה מי

New member
כולי סמוקה מרוב התרגשות../images/Emo24.gif

את החנות לא יכולתי לשכוח גם בגלל הסמליות של טבעת הנישואין. ממש אין לי מושג היכן בדיוק בנוה צדק, אמא שלי פעם ראתה אותה שם ואולי יודעת לאן עברה (כי היתה "מכורה" לסוגרי עגילים מיוחדים מסיליקון קטנטן שרק להם היו). אני יכולה עוד אולי למצוא אם שמרתי את הקבלה מאז ואולי יהיה את הטלפון ואז תוכלי לחפש דרך 144 לאן עברו... והנה הטבעת שלי, אח איזה זכרונות ונשכחות העלת בי... נ.ב. ראיתי את ההודעה שלך וכתבתי תגובה וכנראה שהבת שלי הפריעה לי לרגע ושכחתי לעשות את ה"שלח" אחרי שחזרתי איתה הביתה מטיול ארוך בחוץ עברתי רגע ליד המחשב והתלבטתי אם עדיין רלוונטי לעשות את ה"שלח" או לוותר, לא העליתי על דעתי שאני אקלע לאותה חנות
והשאר "נוסטלגיה

missB

New member
את יכולה לפנות אליי

אני צורפת ואשמח לעזור לך אם אוכל.

המון תודה, לא ידעתי.

מאיזה איזור את? האם יש מקום שבו את מוכרת/מציגה את התכשיטים? שומרת את הזכות להציק לך.

missB

New member
אני מהמרכז

יש לי אתר שבו יש הפניות לכמה חנויות שמוכרות את הדברים שלי. את מוזמנת ליצור איתי קשר ואשמח לעזור לך או להפנות אות למישהו שיעזור.

איזה יופי!!!

במיוחד אהבתי את תכשיטי הכלה- שרשראות מדהימות!!! והכי קטע שיש לי חברה עם כמה תכשיטים ממך.... לא הייתי בטוחה, אז נכנסתי לרשימת החנויות- והיא באמת קנתה בחולון....

ואוו ../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif

איזה יופי של תכשיטים!!!! כבר שמתי "עין" על השרשרת עם הנחושת הארוגה. נראה מתי אני ארכוש אותה...

missB

New member
איזה עולם קטן

מזכיר לי שפעם הצגתי ביריד ונעצרה לידי מישהי שסיפרה שיש לה טבעת דומה לאחת שהיתה בתצוגה. והתברר שיש לה טבעת שלי שהיא קנתה באחת החנויות שעובדות איתי. וכמובן - תודה על המחמאות.

למעלה