מירי מסיקה - שלום לאמונות

QueIronia

New member
../images/Emo32.gifמירי מסיקה - שלום לאמונות

טוב, אז ביום חמישי האחרון יצא הדיסק החדש של מירי
, שלום לאמונות. אחרי כמה שמיעות, אני יכול לומר שביחס לדיסק הראשון ישנה אכזבה יחסית. מירי מסיקה הוא באמת אחד הדיסקים הטובים, ובאמת שקשה להשתוות אליו (בואו נגיד שעם כמה שאני אוהב את קרן פלס, גם אם אלה החיים לא משתווה למירי מסיקה, אבל הוא מאוד מאוד קרוב). בסה"כ, אין רצועות לא טובות בדיסק. מצד שני, אין הרבה שירים שאתה מצליח לזכור. הבעיה הגדולה של הדיסק היא לא בשירים שלו, אלא בעיקר בשירים של הדיסק הקודם. החדשות הטובות - הקול של מירי אפילו השתפר מהדיסק הקודם, לדעתי. השיר הכי טוב בדיסק הוא "אם זאת האהבה שלך" (רצועה מספר 4). הוא נכתב בידי, מי אם לא, קרן פלס המלכה. העיבוד המוצלח הוא של אורי זך, שאחראי על עיבודי כל השירים בדיסק. שירים בולטים אחרים בדיסק: שלום לאמונות בנות שוב אתה חוזר בחזרה (שעוד לא הצלחתי להבין אם אני אוהב אותו או לא) ממי (שדי התחלתי לחבב מאז שיצא הדיסק) בסה"כ, הדיסק בכלל לא רע, וברור לי שאני אמשיך לשמוע אותו. עם זאת, נראה לי שאני אמצה אותו די מהר, ואם לא, אז חבל, כי אוטוטו יוצא Como Ama Una Mujer, ואני גם הולך לקנות השבוע את דיסק המופע של ריטה מהקיץ, One. אמנם מדובר בסגנונות שונים לחלוטין, אבל כשאני שומע דיסק, אני בד"כ נדבק אליו למשך תקופה, עד שהוא ממצה את עצמו (ואז אני חוזר אליו בהמשך), או עד שיוצא דיסק מעניין אחר. ולפני סיום - בעטיפה של הדיסק, מירי נראית מ-ד-ה-י-מ-ה להחריד
(ואת זה אומר מישהו שלא משתגע על המראה שלה). האם לקנות או לא
כן, אבל אל תצפו לדיסק גדול כמו הקודם.

QueIronia

New member
איך שכחתי?!

השיר "שירה" מאוד מומלץ גם. נ.ב. לא להוריד, לקנות!!!

Lopezit

New member
אני אחשוב על זה../images/Emo3.gif

חבל שהוא לא ייצא כשהייתי באילת ואז היה לי מה לקנות

QueIronia

New member
מותק, זה עולה רק 55 ש"ח

לגרסא הרגילה, תשקיעי. זו מירי , תהיי בטוחה שזה שווה.

QueIronia

New member
ביחס לקודם, אבל בכללי האלבום

טוב, ומעבר לזה, זו מירי
. חוצמזה, שרק בשביל "אם זאת האהבה שלך", שווה לשלם.

QueIronia

New member
תיזהרי, את מסתכנת בחסימה.

ואני מנצל את ההודעה הזו כדי להבהיר - קרן פלס ומירי מסיקה מלכות. מי שחושב אחרת, טועה.

Lopezit

New member
ראית את הכתבה שעשו על קרן

בעובדה?? גם מירי נתנה הופעת אורח

QueIronia

New member
ת'אמת, לא ראיתי...

הייתי אצל בן דוד שלי (כלומר, אצל הילדים שלו, בני 3.5 ו-11 חודשים)

West Doll

New member
../images/Emo6.gif

את קרן פלס אני אוהבת.. אבל לא כל כך מתחברת למירי מסיקה

../images/Emo6.gif

פעם אחת נכנסתי מאחורי הקלעים של הופעה אחת למתנדבי מד"א, אז מירי הייתה שם ואמרתי לה: "מירי, זוכרת את נובמבר?!" והיא צחקה... היא חמודה

nof13

New member
אני אוהבת את מירי מסיקה

היא שרה מהמם לדעתי, יש לה שירים כל כך יפים. את קרן פלס אני פחות אוהבת, ואני לא מתלהבת בכלל מהשיר "אם אלה החיים" אני גם לא מבינה מה הקטע עם השיר "שמעון השכן"- אין בשיר הזה שום משמעות היא שרה על שכן שלה שנפטר נשמע לי קצת דבילי.

nof13

New member
חחחחחחח

נו אני חושבת שלכל שיר שאני שומעת אמורה להיות משמעות מסויימת, שיר שייגע כמו לדוגמה השירים של עברי ושל אביב שכל שיר מביע משהו הם לא שרים על שכן שנפטר ועל כל מיני חרטות.

למעלה