מישהו בא בחמישי ל"עבודה עברית בפארק"??

tA Love Tu

New member
../images/Emo32.gifמישהו בא בחמישי ל"עבודה עברית בפארק"??

אם כן, יהיה נחמד להיפגש

EMANUELA XD

New member
אני אשתדל לא מבטיחה-

אני בתקופת של איסוף כוחות ואנרגיות יום שישי בע"ה בטוח שאהיה במיצעד הגאווה ורק בגלל הנרי וניקה- קשה לי עם החום והשמש -השמש החמה לא עעושה לי טוב שנה שעברה חזרתי עם פיצוצים בראש ומירגרנות-שתיתי המון מיים וזה לא עזר לי השנה אני אהיה יותר בצד של הצל-יש בר שאשב בו עד שניקה תעלה להופיע-ואז אני אדחף כדי להיות הכי קרובה לבמה-חייבת לצלם ולהעלות תמונות מגניבות לפורום לשלח לניקה נשיקות ואהבה-
חופשי לפרגן לה

shlomi814

New member
אני לא..

נראה לי משעמם ביותר.. אני אבוא ביום שישי... ואהיה בצל שנה לקח לי להוריד את הסימני שיזוף של הגופיה מהמצעד של שנה שעברה.. והחום הופך אותי לעצבני ממורמר ובלתי נסבל... אבל בשביל ההופעה אני אסבול.. וזה עוד בים מלא חול ואוחצות..שאלוהים יעזור..

EMANUELA XD

New member
שלומי שנינו באותו ראש-מקווה שניתראה

אני אהיה בבר הלבן -אתישב לי בפנים אים תיכנס ותזהה אותי אני אשמח אני לא מבינה מה כל כך קשה להזיז את מצעד הגאווה לזמן אחר-אביב או סתיו פחות חם ומזיק מכל השמש שחודרת לעצמות שנה שעברה אמרתי שזאת הפעם האחרונה שלי במיצעד הגאווה-ורק בגלל השמש החמה ניקה הקדימה אותי-ועל החוויה הזאת אני לא אוותר-חייבת להתרגש וליראות אותה חוזרת אלינו יש לי המון אהבה אל ניקה-אני מכירה אותה 12 שנים בפעם הראשונה שהכרנו זה היה במועדון אלמבי 58 היא פיזזה סביבי והעריצה אותי-כבר אז ראיתי בה פונטנציאל להצלחה עדינת נפש - תמיד הוזמנתי אליה לדירה וכבר אז היא הייתה מזמזמת ושרה,האמת שהיא עלתה בפעם הראשונה להופיע ב TLV הופתעתי ונידהמתי מהכישרון המיוחד-הנרי עשה בחירה נכונה עם ניקה -יפה לו שהלך איתה עד הסוף בלי היסוסים התוצאה לפנינו-עוד נישמע על ניקה המון-בע"ה ניחל לניקה והנרי גריפת הצלחות היא תפתיע אותנו בגדול-את זמרת השנה היא תיקח בגדול אמן!!

shlomi814

New member
הופעות משעממות..

ככה נראה לי בכל אופן.. אבל מי שהולך שיעשה חיים ויהנה. אבל לא לשכוח יום שישי על הבמה הענקית בחוף גורדון..הנרי וניקה..וזו הזדמנות לכולנו לשמוע שיר מהאלבום החדש..(כן כן הכוונה ל"משהו אחר" )

למעלה