מישהו היה בקונגרס שנה שעברה?

../images/Emo32.gifמישהו היה בקונגרס שנה שעברה?

מה היה שם? ספרו קצת.... ומי מתכוון ללכת השנה?

זה לא ../images/Emo32.gif אבל לא נורא.. חפיף

אני לא הייתי בקונגרס בשנה שעברה אבל השנה אני מתכוון ללכת ואני נמצא עוד במסעי שיכנוע

NightGirl 4ever

New member
אני כבר שנתיים שם

וזה הדבר הכי טוב שיש לי לחכות לו במהלך השנה כל אוגוסט בפעם הראשונה זה היה ספונטני וביום שישי אחה"צ יצאנו לדרך מ-ד-ה-י-ם

אני הייתי ../images/Emo39.gif

היה קונגרס נהדר, נהניתי מאוד
לפי מה שהבנתי ממקורות בכירים- השנה הולך להיות פי כמה וכמה יותר משנה שעברה (ולא, אין לי שום אינטרס אישי)
כדאי לבוא

NightGirl 4ever

New member
אז הייתי בפסטיבל לפני שנתיים

ובקונגרס שנה שעברה זה עד כדי כך הבדל גדול?

את מדברת על משהו אחר

על איזה פסטיבל או משהו, קונגרס זה דבר אחר לחלוטין! הוא התקיים בפעם הראשונה שנה שעברה, והיה מדהים!!! והשנה (גם, כמו סלסה פריק) אני יודעת ממספר מקורות שיהיה עוד יותר פצצה, עם יותר הופעות, מסיבות, ואומנים אורחים מחו"ל (מדברים על 10 מדריכים מחו"ל ואם זה כמו מי שכבר אישר-סופר מריו ואדי סלסהפריק-אז הם התותחים הגדולים ביותר בעולם הסלסה!) וכאילו, תחשבו-3000 (!!!) איש שרוקדים סלסה 3 ימים עם מסיבות בכל מקום (וגם בחוצות העיר, הקונגרס נערך בשיתוף פעולה עם עיריית אילת ונראה לי שיהיה משהו מיוחד...אבל זה כבר סברה, לא שמעתי את זה ממקורות מוסמכים
) קיצקץ-מי שלא בצבא (כמו שאני עלולה להיות, כבר מעכשיו אני מחפשת תירותים לג"ימלים) תבואו!!! זה ה-דבר!!!

reina1

New member
אכן לולה שנה שעברה היה מדהים!

פראייר מי שלא בא השנה! אני כבר נרשמתי! ד"א כבר כתבתי את זה קודם אך אני אזכיר את זה שוב... אם יש סלסה-פריקס ירושלמים כאן שרוצים להירשם לקונגרס ואין להם שותף לחדר במלון שלחו לי מסר כי אני מחפשת שותף או שותפה.

למעלה