מישהו יודע על דיסק שאליוט סמית

הוא לא הספיק

הוא עבד על אלבום כפול ולא הספיק כיוון שהוא התאבד לפני צאת האלבום. האלבום האחרון שבעצם הוא הוציא זה FIGURE 8 ,שיצא כמדומני בשנת 98,אבל מה שהכי ריגש זה השירים שהוא כתב לסרט הנפלא,סיפורו של וויל הנטינג,סרט נפלא ומאוד מומלץ.

figure 8 הוא האלבום הכי אישי שלו

ולכן גם הכי מרגש לדעתי. גם either\or מצויין. אז מה שהוא הספיק מהאלבום הכפול לא יצא בשום צורה?

Long Distance

New member
Guidance בהופעה בתל אביב

Guidance בהופעה יום שישי 30-4-2004 בתיאטרון "תמונע" שונצינו 8, תל אביב בשעה 23:00 www.GuidanceBand.com [email protected]

הופעה של Solstice Coil ואלפאבית

כולכם מוזמנים לערב משותף של Solstice Coil ואלפאבית, שתי להקות מופיעות המבצעות רוק אלטרנטיבי. על הלהקות: אלפאבית - להקה הפועלת כבר שלוש שנים ומושפעת מלהקות כמו רדיוהד ופורטיסהד ועוד. בעבר ליוו את נועם רותם, סולנה לשעבר של קרח 9 בהופעות של חומר מקורי שלו, אך בסופו של דבר נפרדו ממנו והמשיכו לפעול עם חומר מקורי משלהם. Solstice Coil - לאחר ההצלחה של ערבי המחווה לרדיוהד בביצועם, הם ממשיכים לפעול כעת עם חומר מקורי חדש, ממשיכים להופיע ולהקליט חומרים לקראת אלבום הבכורה. המוסיקה של סולסטיס קויל מציגה שילוב בין מוטיבים מוסיקליים של רוק מתקדם לבין סאונד והגשה של רוק אלטרנטיבי עכשווי. פרטים: הייניקן הבימה קלאב - תרס"ט 2, תל אביב יום חמישי, 29.4, בשעה 23:00. מחיר כניסה: 40 ש"ח לשמיעה - www.stage.co.il/a/solsticeband אם ברצונך להצטרף לרשימת התפוצה, נא לשלוח מייל ל [email protected]

edlessme

New member
שאלות על ELP...

אהלן, אתמול קניתי את הדיסק השני שלי שלהם (טרקוס... יש לי כבר את ניתוח סלט מוח..) וצצו לי כמה שאלות עליהם... 1)מי זה ג'ימי פלויד (כתוב שהוא השפיע על הלהקה.. זה אותו הנגן בלוז של פ"פ?) 2) מה הקשר בין pictures למפצח האגוזים? 3)מה הסדר של הדיסקים שלהם 4)מה השם של האוסף שלהם? (כדי שאני אדע להיזהר לא לקנות אותו...) 5)האם יש לטרקוס סרט? 6)איך בהופעות הם הופיעו רק שלושתם בלי בסיסט (אני יודע שלייק היה הבסיסט שלהם באולפן..)

noosh

New member
מעט תשובות ../images/Emo13.gif

2. בחלק האחרון של Pictures יש קטע שנקרא Nut Rocker, שזה עיבוד למפצח האגוזים של צ'ייקובסקי (הבלט האהוב עליי
) 3. סדר הדיסקים שלהם בטוח מופיע ב-AMG, כנ"ל לגבי אלבום האוסף 4. יכול להיות שלייק ניגן ושר? אין לי מושג...

edlessme

New member
בקשר לארבע.. או בעצם שש...

לייק שר.. וניגן... אבל הוא ניגן גם על חשמלית וגם על בס באולפן... אבל בחי הוא לא יכול לעשות את שניהם...

גם לא ../images/Emo13.gif

פלויד קאונסיל ופינק אנדרסון. והתשובה מצויה גם ב-FAQ, תחת "מה מקור השם פינק פלויד?".

moshel

New member
מי ירה ברוק המתקדם???

progrock production present מי ירה ברוק המתקדם???? THE PROGRESSIVE ROCK vs PROGRESSIVE METAL ערב הקרנות ענק בסינמטק תל אביב 6.5.04 יום חמישי שעה 24:00 יותר משלוש שעות של הקרנות נדירות שחלקן מעולם לא הוקרנו בארץ ההקרנות שנקרין KING CRIMSON -1975 GENESIS- 1972 CAMEL -1975 YES -1973 PINK FLOYD - 1970 GENTLE GIANT -1975 ELP -1970 JETHRO TULL - 1976 FOCUS -1973 CARVED AIR -1973 RUSH - 1978 מכול להקה אנו נקרין קטע אחד או שניים ולסיום הערב אנו נקרין קונצרט שלם של להקת DREAM THEATER מס המקומות מוגבל ל150 כך שכול המזמין מקום דרך האתר www.progrock.co.il ישמר לו כרטיס בקופה לפי כל הקודם זוכה מחיר הכרטיס הוא 30 שקלים בלבד moshel האתר עודכן להזמנת כרטיסים

N a V e

New member
לגבי Lake

באולפן הוא ניגן באס וגם גיטרה. בהופעות הוא גם חילק את תפקידיו לבאס ולגיטרה,אם אני לא טועה... שירים פרוגרסיביים יותר,שהקלידים של אמרסון הובילו-הוא ליווה בבאס. שירים כבדים יותר,שכללו יותר רוק ופחות פרוג/פסיכדליה-הוא ניגן גיטרה.

מצגת: פינק פלויד "החומה"

יום ה', 22.4, בשעה 20:30, כניסה: 20/25 ₪ ------------------------------------------------ "פינק פלויד- החומה" מה באמת מסתתר מאחורי החומה של להקת ה"פינק פלויד"? ערב מולטימדיה מרשים להיכרות מעמיקה עם היצירה והצעת פרשנות חדשה, מקורית ומפתיעה למסר של היצירה. עם: חנוך כליל-החורש חוקר הלהקה ושיריה מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

למעלה