מישהו/י שמבין קצת במחשבים ואינטרנט

bioc1

New member
../images/Emo32.gif מישהו/י שמבין קצת במחשבים ואינטרנט

כי בפורומים של התמיכה כרגיל לא קיבלתי תשובות. אני לא מצליחה לשלוח קובץ של וורד באימייל. כלומר אני מצליחה לשלוח אבל אי אפשר לפתוח אותו. כשאני מנסה לפתוח אני מקבלת הודעת שגיאה שהקובץ/ הנתיב לא חוקי... הקובץ נפתח יפה מאוד מהמחשב. אחרי שניסיתי לשלוח את הקובץ 3 פעמים בדרך הרגילה (צירוף קובץ ושליחה) הנמען הודיע שהוא לא מצליח לפתוח אותו. אחר כך ניסיתי לשלוח לעצמי בכל מיני דרכים. בהתחלה שלחתי את הקובץ מכווץ. אחר- כך השמתמתי בתוכנה לשליחה שהמליצו עליה בפורום תמיכה. עדיין לא נפתח נגמרו לי הרעיונות...

ניסית לשלוח מתיבת מייל אחרת?

אולי של חברה אחרת... אולי לשנות את שם הקובץ... טוב, זו בעיה קצת מוזרה, אין לי רעיונות מספיק טובים...

bioc1

New member
כן וכן.

ניסיתי לשלוח מהוטמייל ומג'ימייל ושניתי את שם הקובץ... עוד רעיונות?

אממ...

לא, לא ממש... יש בקובץ הזה תמונות או משו שיכול לעשות באגים? ניסית לסרוק אותו באנטי וירוס?(למרות שאין לי מושג אם זה יכול לעזור...)

bioc1

New member
יש שם גרפים. זו התזה שלי!

כולה גרפים שהדבקתי מאקסל...אומנם הרבה גרפים אבל עדיין...ומה שמוזר שהקובץ נפתח מהמחשב או מדיסק און קי...רק מהאימייל לא...אוף אני אלך לנדנד שוב לתמיכה טכנית!

magenta73

New member
תנסי לעשות save as copy

תקראי לזה בשם חדש באנגלית, בלי ספייסים, בלי טאבים ובלי מספרים או סימנים. ותשלחי את הקופי. (עם סיומת .דוק, כמובן)....

magenta73

New member
אני אמשיך עם השאלה שלי

את ישר מנסה לפתוח אותו מהמייל או שאת שומרת אותו על המחשב ואז מנסה לפתוח?

magenta73

New member
רגע

ואם את עושה דאונ-לאוד לקובץ, הוא נותן לך? לא open אלא down-load

bioc1

New member
יש רק down load

אחר כך שואלים אם אני רוצה לפתוח או לשמור. בשני המקרים הוא לא נפתח

magenta73

New member
אין לי מושג... לא יודעת...

או כפי שהמומחים לפיסי אומרים - עשית ריסטארט??!!???

aviavram

New member
אם כך הבעיה כנראה בשליחה ושם חדש יפתור

עדיין אקספלורר או פירפוקס או אחר ?

bioc1

New member
טוב בתמיכה טכנית ובסטודנטים לא עונים.

אני אחכה למחר. אולי באמת הגיע הזמן שאני אבין שאנשים נורמלים ישנים ב 2 וחצי בלילה!!!

למעלה