מישהו כאן חובב אסטרונומיה אקטיבי?

dudwity

New member
../images/Emo32.gif מישהו כאן חובב אסטרונומיה אקטיבי?

(די עם הראש הכחול שלכם) אני מעוניין להרחיב את התחביב הישן שלי ולכלול בתוכו תצפיות כוכבים בשטח ולראשונה מכשור קצת יותר רציני ממשקפת ומפות כוכבים. למעשה כבר זמן רב אני מעוניין לבנות טלסקופ בעצמי (זה לא צריך להיות מסובך) אבל אני רוצה להרגיש במה מדובר לפני שאני צולל לתוך זה. אז אם למישהו יש טלסקופ שהוא בנה בעצמו או אפילו טלסקופ שאוכל להתרשם ממנו ומנתוניו אשמח אם תיצרו קשר. בה ביי.

n i v1

New member
הדבר היחידי שאני יודע הוא

שיש חנות טלסקופים לא רחוק מהבית שלי ברחוב הרא"ה פינת בן גוריון שאני תמיד עובר שם... אולי כדאי לך להתעניין שם

dudwity

New member
תודה אני אבדוק את זה.

העניין הוא שהחנויות פועלות במשך היום ואילו תצפיות עורכים בלילה. במקרה הזה תאורים לא יעזרו לי ממש כי אני רוצה לחוות את החוויה. אבל כן אני אקפוץ לראות:). תודה. ראיתי צילומים שלך ב Y-NET של שביתת הסטודנטים. מגניב:).

n i v1

New member
התכוונתי ש

יש שם לקנות טלסקופים וחלקי טלסקופים אם אתה רוצה לבנות....

dudwity

New member
אה. מעולה. נ.ב זיהוי קולי

התחלתי לראות את "אנטרפרייז" לפי סדר העונות. והתקנתי תוכנה לזיהוי קולי במחשב, אני חושב למכן את כל הסביבה שלי, תאורה והכל לפקודות קוליות. למרות שהטכנולוגיה הזאת נושכת. (באנגלית זה נשמע יותר טוב). מישהו עשה את זה כבר? תוכנה מומלצת?

dudwity

New member
star trek desktops בבקשה...

חיפשתי לי כמה דסקטופים של סטאר טרק ומצאתי לא מעט . אם מישהו רוצה יש כאן לינק על כל מיני.

למעלה