מישהו מבין במזגנים

גלי29

New member
../images/Emo32.gif מישהו מבין במזגנים

זקוקה להמלצה על מזגן מיני מרכזי שיהיה אמין והכי חשוב שקט... אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל אשמח לשמוע מנסינכם ולהפנות אותי למביני עניין שבת שלום

michal@gal

Active member
מנהל
השכן שלי, שהוא איש מזגנים

כבר הרבה שנים, אומר לקנות רק תדיראן. בזה מסתכמת המומחיות שלי בענין. אה, וגם, כדאי לקנות מזגן תלת-פאזי.

jole

New member
ממליצה לפנות לפנות לפורום שיפוץ

ובניה. כשביקרתי שם ראיתי שאלות על מזגנים אז תנסי קודם כל לחפש בהודעות קודמות (תעשי חיפוש מתקדם). יש שם אחל´ה אנשים ששמחים לעזור. בהצלחה

אני רק יכולה להגיד לך מה לא לקנות..

לא לקנות מזגן של פמילי ליין כי לנו היו המון המון המון בעיות איתו והשרות היה מתחת לכל ביקורת (למשל, חוץ מהיחס והעובדה הקטנה שהמזגן לא תוקן או חזר להתקלקל - 3 שבועות באמצע הקיץ עד שמגיע שירות). גם פעם היתה לנו מכונת אספרסו שהשרות היה שלהם (נדמה לי דלונג´י) והיה קשה איתם עד שקנינו מכונה אחרת.

חוה 1

New member
וגם לא לקנות מזגן של אלפין כי יש

לנו המון בעיות איתו.

דיאנה1

New member
לא יודעת על איזה מזגן להמליץ כי לא

עשינו מרכזי אצלנו, אבל אני לגבי איפה לרכוש: מכל מי שבדקנו ורכשנו אצלו (יש לנו כמה מזגנים) "ענק המזגנים" היו הכי מקצועיים, יחסית. עדיין היו כמה פשלות והיה צריך להשגיח עליהם בזמן ההתקנה (למשל, "להזכיר" להם לצבוע את הטיח שעשו מסביב לחור בקיר, הם ממש לא מבינים איך זה התפספס להם... גם אני לא) אבל עדיין יש הבדל של שמים וארץ לעומת החפיפניקיות והעבודה הלא רצינית של האחרים.

למעלה