מישהו מכיר את הלהקה...

siven16

New member
../images/Emo32.gifמישהו מכיר את הלהקה...

Inkubus Sukkubus? אתם יודעים היכן אוכל להשיג דיסק שלהם?(פשוט ראיתי שהם להקה וויקאנית והשירים שלהם ממש יפים..)

Cath

New member
פעם כתבתי מאמר עליהם..

אני לא יודע אם אילן שם אותו איפשהו, או שהוא סתם הלך לאיבוד בדפי הפורום:)

Cath

New member
אוופס..שכחתי להוסיף..

יש לי את כל הדיסקים שלהם בmp3 icq number:159336149

TheBlueOne

New member
דרך אגב....

לא יודע אם זה מעניין את חלקכם או לא אבל הנה מידע קצר שיש לי עליהם.. לא על הלהקה, כי אם על השדים
מתוך ספר הצללים שלי: Succubus & Incubus Succubus היא שדה ממין נקבה- שדת חלומות Incubus הוא שד ממין זכר- שד סקס *מקמט את המצח* -וזה בתרגום חופשי מאנגלית.. שניהם היו פופלארים בייחוד בתקופה הפופלארית. אני לא ממליץ כל-כך לזמן אותם (רק במקרה שנתקלתם בהם כבר וחשבתם על כך) - את הסיבה לכך אפשרט יותר מאוחר.

TheBlueOne

New member
תיקון.. אופס ../images/Emo9.gif

שניהם אכן היו פופלאריים בתקופה הפופולארית ...
אך הכוונה היא לתקופה הויקטוריאנית... קבלו התנצלות..

Cath

New member
ואפשר גם להוסיף..

שכמו כן, שדים הללו היו מאד, מאד פופולרים בתקופת האינקוויזיציה.. היה נהוג לחשוב שהאינקובוס חודר לגופו של הגבר,לא זכור לי איך, וגם לא רוצה לחשוב. וניתן לטהרו..נחשו לבד..על ידי האש, ז"א כל מסכן שפתאום חל שינוי בצורת התנהגותו, היה נשרף ללא היסוס, למה? בגלל האינקובוס, מה ז"א..?! גם המין הנשי לא נשאר כאן בצל.. ההסבר הכללי לתופעת המכשפות הוא שלגופה של אישה, דרך איבר מינה חודר אותו סוקובוס, ואיך לעשות את מלאכת האל..אתם כבר יודעים. לפחות לדעתי, גם אינקובוס וגם סוקובוס הומצאו על ידי הכנסייה, או שהכנסייה העבירה דמוניזציה על מנת להסביר איך נוצר המצב שלא כולם רוצים להיות נוצרים טובים, ויראי אל. ובאמת איך דבר כזה קורה?!! שני השדונים החמודים (או לא ממש) הללו שחקו תפקיד מרכזי בדיני הכפירה של הנצרות באותה תקופה נחמדה.

למעלה