מישהו מכיר... תוכנה להשוואת קבצי טקסט טובה ופשוטה
י ילדה בלבן New member 6/7/03 #1 ../images/Emo32.gif מישהו מכיר... תוכנה להשוואת קבצי טקסט טובה ופשוטה
Y yuval k New member 6/7/03 #4 GNU/diff אם את רוצה, אני יכול ליצור לך לוגאין על מכונתי, ואז תוכלי להשוות שם רוצה
Y yuval k New member 6/7/03 #6 אוקיי ../images/Emo13.gif פעם כתבתי תוכנה כזו, אני מקווה למצוא אותה כשאחזור הביתה מהעבודה.
G gilad g New member 6/7/03 #7 למה לא להשתמש במשהו שבא עם Windows XP תכתבי help fc, ותראי על מה אני מדבר
G gilad g New member 6/7/03 #9 הכוונה היא כמובן להיכנס לדוס, ולכתוב help fc, מה שנותן לך הסבר על הפקודה fc (יענו File Compare), שנמצאת עמנו מאז DOS 6.22, אם אני לא טועה. האמת - היא גם מסוגלת לעשות השוואה של קבצים בינאריים [עם ערכי הקס וכל זה ]
הכוונה היא כמובן להיכנס לדוס, ולכתוב help fc, מה שנותן לך הסבר על הפקודה fc (יענו File Compare), שנמצאת עמנו מאז DOS 6.22, אם אני לא טועה. האמת - היא גם מסוגלת לעשות השוואה של קבצים בינאריים [עם ערכי הקס וכל זה ]
G gilad g New member 6/7/03 #10 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בשביל מה יש תוכנה (FC) שבאה עם כל גירסה של ווינדוס ודוס.