מישהו עבר ניתוח לייזר לראייה?

../images/Emo32.gif מישהו עבר ניתוח לייזר לראייה?

אני קצת מיואשת. החלטתי לעבור ניתוח לייזר לשיפור הראייה ואני קצת מבולבלת מהחומר שאספתי. אם מישהו/י עבר את הניתוח הזה, אשמח לקבל תגובות כאן או למייל שלי

יש לי חברה שעשתה והיא מה זה מרוצה

היא התיה עם משקפיים מגיל 13 ועכשיו בגיל 29 no more תכתבי לי איזה פרטים את רוצה ואני אשאל אותה

אם תוכלי

תשאלי אותה: 1) איפה היא עשתה את ניתוח, מכון? 2) אצל איזה רופא? 3) איזו שיטה? 4) האם היא מרוצה? תודה רבה

אני עברתי לפני 6 שנים בערך

אז הייתי בין הראשונים שעשו בארץ את הניתוח וזה היה עם לייזר שהיום נחשב מהדור הישן. אז עשו כל עין בנפרד ובמשך 4 שנים לא הייתי עם משקפיים עד שהגעתי לחידוש רשיון נהיגה ורציתי שיבטלו לי את הסעיף שאומר שאני צריכה משקפיים אז ניגשתי לרופא עיניים לבדיקת ראייה ומסתבר שקוצר הראייה חזר והיום יש לי -1 בכל עין (היה לי -4 ו- -3) ואני עם משקפיים שוב. האמת אני שוקלת לעשות שוב את הניתוח אבל אחרי הלידה קפץ לי המספר ואני חייבת לחכות שהוא יתיצב שוב. תופעת הלוואי העיקרית שיש לי בעקבות הניתוח (אבל זה קשור לדעתי שוב ללייזר המיושן) היא פגיעה בראיית לילה וסינוור. אם את רוצה עוד פרטים צרי קשר במייל [email protected]

שירי ל

New member
גם אני עברתי-

ניתוח קל מאוד ופשוט (והיום הוא אפילו עוד השתכלל יותר). מה שכן, לאחר 5 שנים בערך אני נזקקת שוב למשקפיים- במספר חצי- אותם אני מרכיבה לנהיגה בלילה בלבד. ממליצה בחום!

שירי ל

New member
באסף הרופא

הרופא היה ד"ר קרקובסקי, עלה אם אני לא טועה 1500$ לעין, לפני 5 שנים בערך. המלצה: מאחר וזה ניתוח שמצריך המון ביקורות תכופות אחריו, לא כדאי לנסוע אחרי מומחים עד הקצה השני של הארץ, אלא לקחת משהו שהוא בנסיעה סבירה מהבית.

למעלה