לא ממש לא...
לא נראה לי שאני אי פעם אתעסק עם זה אבל... פעם אחת עשיתי עבודה עם חברה על כל הדבר הזה של רוחות וכאלה ומצאנו הוראות לדרך ליצור קשר עם העולם הבא באמצעות נרות. כל העניין הזה היה די מצוץ מהאצבע אבל החלטנו לעשות את זה - 3 נרות במשולש, חדר סגור וחושך. קיצר היינו המון בנות אז עשינו שתי נגלות ואני הייתי בראשונה, המטרה בכל הדבר הזה זה היא שנדע אם יש רוחות בחדר לאחר שזימנו אותן באמצעות הנרות כיוון שהרוחות משחקות עם הנרות וגורמות ללהבה להתארך ולזוז כמו רקדנית בטן...וזה קרה! החדר היה סגור לגמרי, אין מזגן, כלום, והלהבה זזה...זה היה מוזר...ובנגלה השנייה אמרו לי שהלהבה התארכה מאודדדדדדדדד... אבל מצד שני אתם יודעים איך זה עם חבורה של בנות - אחת ראתה משהו כולן ראו את זה... אה, ובפעם הראשונה שעשינו או השנייה אני לא זוכרת אז האח החורג של הילדה שעשינו אצלה נכנס באמצע וסיפר לאבא שלה שהוא לא כלכך שפוי ואיים עלינו שאם לא נבוא אליה איזה יום כדי לקבל ממנו "שיחה בנושא" הוא יספר להורים שלנו...היה בזה משהו מוזר וקריפי...יאכסססס....סוטה שכמותו...קיצר סיפרנו להורים ולהם לא היה איכפת... והיום בא כשהיינו צריכות לספר על העבודה בכיתה והמחנכת שלנו שהיא מורה למתמטיקה (
) סיפרה לנו שכשהיא הייתה בתאילנד אז היא עשתה סיאנס וקראו לסבתא שלה והיא אמרה שזה היה אמיתי לחלוטין ושהיא בקשה מהרוח פרטים עליה אז היא ידעה הכל.... דרך אגב, בקשר לסיאנס עם אלוויס - בטח שהוא לא יענה- הוא עדיין חי!