מישהו פה פעם אמר לי

דנה^^

New member
../images/Emo32.gif מישהו פה פעם אמר לי

(לא זוכרת מי.. מצטערת!) שאם אני רוצה שהציון הסופי במקצוע ייקבע אך ורק לפי הבגרות ולא לפי המתכונת והציון השנתי וכל זה אז אני יכולה להגיד לבית הספר שזה מה שאני רוצה. רציתי לדעת אם אני יכולה לדרוש את זה גם אחרי שעשיתי את המתכונת? (נגיד עשיתי אותה והלך לי ממש ממש חרא)

Gevakumon

New member
טעו, או שהם רמאים

אם את רוצה שהציון הבית ספרי שלך לא יחשב את חייבת ללכת לבית ספר אקסטרני (סליחה, חיצוני), אין שום אפשרות אחרת.

pakapaka

New member
דוקא יש אפשרות,

לא ניגשים לבגרות הקיץ או שנכשלים בה.. ואז התלמיד ניגש שוב לבגרות חורף (באמצע השנה שאחרי זה) בי"ס לא ישקיע מאמצים ללמד את התלמיד שוב והוא יהיה אחראי על הלמידה בעצמו וכמו כן תשלום נוסף של 25 שקל (אגרה) וזה אפשרי בבי"ס רגיל, לא אקסטרני...

TomerZimmermann

New member
לא מדוייק

אם אתה עושה בגרות (קיץ, חורף, קיץ שנה אחרי, לא משנה מתי) בזמן שאתה עדיין תלמיד בית ספר, הבית ספר מחויב לשלוח למשרד החינוך ציון מגן. אם רוצים לגשת בלי מגן צריך לעשות את זה אחרי שמסיימים יב (תאמינו לי, עשינו הרבה בירורים בנושא. זה חוק שהוכנס השנה)

דנה^^

New member
אני לא רוצה

לכתוב על נושא שלא קשור לפורום אז אני אסכם את זה בכך שמי שאמר את זה באותו זמן אמר שהאפשרות קיימת, ורד סטורם, הוא אמר שאני חייבת להתעקש איתם (אז תבדוק שוב..) כי בית הספר לא ירצה, ומקסימום להתקשר להלשין למשרד החינוך ואז לא תהייה בעייה.

למעלה