מישהו שם לב לילדה שבבאנר

b o t t e n

New member
../images/Emo32.gifמישהו שם לב לילדה שבבאנר../images/Emo26.gif

וזיהה אותה
זוהי לייסי צ'ברט- קלודיה משולחן לחמישה מילדה טובה הפכה לילדה רעה. ובלי קשר- במקור אני מפורום הורים לתינוקות, וכנראה שאני מצטרפת גם אליכם

b o t t e n

New member
זה גם יכול להיות פתאטי../images/Emo70.gif

מה את עושה מחר בערב
אני עם החניכים שלי בבאולינג ברשל"צ

SupeRonit

New member
יש שידור חוזר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הייתי מתה לבוא (ודווקא באולינג מתאים לי
)-אבל התכוננתי לבגרות האחרונה בהחלט (שכבר מאחוריי
יששששששששששששששששששששש
)

SupeRonit

New member
../images/Emo2.gif מה../images/Emo35.gifאיך../images/Emo35.gifכמה משחקים שיחקתם../images/Emo35.gif

ומתי אתם בראשון בשנית
(ואם זה לא היה בתכנון-תדאגי שזה יהיה
)

b o t t e n

New member
הכוונה הייתה שבעשר זריקות הפלתי

את כל הבקבוקים
שיחקנו שני משחקים. השהוע מתי שהו.....

Dawn12

New member
ברוכה הבאה נטע! ../images/Emo24.gif

שמחים לקבל אותך אלינו!
ובקשר למה ששאלת כמה שרשורים למטה - איך את יכולה להתעדכן במה שקרה בסדרה בימים נשכחים - יש הרבה סיפורים ישנים שמופיעים באתר (הכתובת למטה אם את לא מכירה אותו) בסיכומים של הדמויות ובפינה "מחוזות השכחה". חוץ מזה, את תמיד מוזמנת לשאול על עלילות ודמויות שמעניין אותך לדעת מה היה איתן - יש כאן מספיק אנשים שישמחו לענות לך.

Dawn12

New member
ולשאלה השנייה שלך

שהבחנתי בה רק כרגע
הפער ביננו לבין ארה"ב הוא ארבע שנים וקצת כי בדרך כלל כאשר מיבאים סבוניות מתחילים לשדר אותן עם הפרש ניכר מארה"ב (יותר זול עבור גופי השידור לקנות את הפרקים הישנים). היות וערוץ 3 משדר חמישה פרקים בשבוע, בדיוק כמו בארה"ב, הפער יישאר תמיד ככה.

b o t t e n

New member
אבל גם ככה הם בחובות...

אז לפחות שיתנו לנו להנות בזמן אמת
YES משדרים את ג'יי לנו בהפרש של יומיים-שלושה

אור2221

New member
עדיף...

זוכר מה היה עם B&B, במשך 6 שנים (אם לא יותר) קיבלנו פרק כפול כדי לסגור פערים ואז האידיוטים בטלעד פתאום קלטו שWOW, אין להם יותר פרקים כי יש מינימום הפרש זמן שהם מחויבים לו - אז הם הפסיקו את הסדרה לכמה חודשים, וכשהחזירו אז זה היה לחצי שעה. לא רק שהסדרה אף פעם לא הצליחה לשחזר את הרייטינג שלה, אנשים גם היו ממש מרוגזים כי הם לא היו רגילים לפורמט של חצי שעה + פרסומות. אור.

Dawn12

New member
אני זוכר טוב מאוד את B&B

ושם הקיצוניות היא באמת לכיוון השני... אנחנו כל כך קרובים לארה"ב שערוץ 2 נאלץ כל שנה כמעט להפסיק את השידורים בקיץ רק כדי שלא נעקוף את אמריקה בסיבוב. ועדיין - 4 שנים זה המון זמן, ואם אני לא טועה, מלבד AMC צח"מ היא הסבונייה שמשודרת בהפרש הגדול ביותר מארה"ב וזה חבל. אולי "הרווחנו" עוד 4 שנים של הסדרה כשהתחילו לשדר אותה בערוץ 3 אבל עכשיו ההפרש די מדכא. המצב האידאלי לדעתי היה עם OLTL ששודרה עם הפרש של שנה ומשהו כמדומני (אף פעם לא ראיתי אז תקנו אותי).

Dawn12

New member
../images/Emo32.gif ואם כבר "כל ילדיי"

לפי "רייטינג" ערוץ 2 החליט להוריד אותה וזה קורה החל ממחר (!). אני לא צפיתי בה מעולם אבל זה פשוט לא יאומן לאיזה יחס מחפיר זוכות אופרות הסבון בארץ. ואם לקשור את זה לצח"מ - אז עכשיו היא אופרת הסבון שמשודרת בהפרש הגדול ביותר מארה"ב...

python 4

New member
תחשוב על זה ככה...

אם פתאום יחליטו בארה"ב לבטל את צח"מ (חס וחלילה, טפו טפו טפו) אז יש לנו עוד 4 שנים של צפייה. כמדומני צ'וקות נמצאת בפער דומה לצח"מ. אבל בעוד שבצח"מ המון יכול לקרות בארבע שנים, בתשוקות אין הרבה הבדל בין מה שקורה בארה"ב לבין מה שקורה אצלנו.

junny

New member
פפפפפיייייייתתתתתתוווווווןןןןן

אהובי היקר!!!!! חזרת אלי... איזה אושר, לראות הודעה שלך על הבוקר

SupeRonit

New member
../images/Emo46.gif שלחתי מכתב נזעם לערוץ 2

זה פשוט זלזול והתעללות בצופים-ועוד תקופה באחת העלילות המרתקות והמעניינות שלה

b o t t e n

New member
הבגרויות ייבשו לך ת'מוח../images/Emo35.gif../images/Emo132.gif

מה אם איזה Get Away לפני הגיוס