מישהי הזמינה פעם דרך

Sharon_1

New member
../images/Emo32.gif מישהי הזמינה פעם דרך

MITOS? והיתה מרוצה או לא מרוצה? תודה

petel

New member
דרך מיתוס עדיין לא

אבל הזמנתי דרך דיבוק והם היו אחלה ההזמנה הגיעה מהר ומחירים סבירים השבוע הזמנתי 4 ספרים דרך IBOOKS שזה האתר של סטימצקי, השוותי בין כל האתרים והם היו הכי זולים... אני מחכה להזמנה, צריך שיהיה מה לקרוא בטיסות לארה"ב
(ירח דבש)

tamar111

New member
השוואת מחירים

גם אני הזמנתי דרך דיבוק והייתי מאוד מרוצה. בכל מקרה באתר של סטארט יש מנוע חיפוש שמשווה מחירי הספרים (ועוד כל מיני דברים) בין כל האתרים. זה יעיל מאוד. הנה הקישור: http://www.start.co.il/shop.asp

Sharon_1

New member
תודה, אבל אני צריכה דיסקים.

אולי יש גם שם?! אני אחפש. תודה!!!

Sharon_1

New member
אני לא צריכה ספרים, אני צריכה

דיסקים. ספרים רק באנגלית, אבל מוזיקה בעברית - עדיין חסר לי. בארץ הזמנתי ספרים רק דרך IBOOK (וגם עכשיו אני מזמינה למתנות לאנשים בארץ), והם מצויינים, עוד לא היתה לי בעיה קטנה, השירות לקוחות שלהם מצויין, הם מצרפים ברכות מקסימות, שולחים בדיוק בזמן (אם אני למשמל צריכה שזה יגיע בדיוק ביום ההולדת), יש להם את כל המבחן שבעולם, אין בעיה עם החלפות, ובקיצור - רק מחמאות. (והם גם הכי זולים. עד כדי כך שב MITOS נדמה לי עלה ספר 100 ש"ח ואצלם 60, מדהים!!!). בכל מקרה, אני לא ממש יודעת דרך מי להזמין כרגע, ואין לי חשק לטרטר את האנשים בארץ לקנות לי דיסקים. כמה עולה היום דיסק ממוצע בארץ ד"א?(בין 60 ל 70 ש"ח זה סביר)? תודה

נופר30

New member
שרון 1 - מתנצלת שאני נדחפת

הבנתי שאת מתגוררת באזור לוס - אנג´לס אז בעיר ( בפאייפאקס על יד המכולת של סמי )יש חנות שנקראת התקליט כן כן היא של ישראלים ומנסיון יש להם הכל כולל הדברים הכי חדשים ולפעמים גם במחירים שיותר זולים מהארץ עד כמה שאניזוכרת הם פתחו עוד סניף בואלי אבל לא יודעת בוודאות עם עדיין פתוח אברר לך עם אחותי שעדיין מתגוררת שם ואשלח לך מייל ( אחותי ואני היינו נוהגות לבלות שם שעות ) בהצלחה

Sharon_1

New member
אני מניחה שאת מתכוונת ל FAIRFAX

אני ממש לא מסתובבת במקום הזה, אבל אני יודעת שפתחו סטימצקי פה, אבל הוא יותר יקר מבארץ, ואין להם כזה מבחר של דיסקים, אלא יותר של ספרים. בכל מקרה, אם את יודעת עד כמה המבחר שם גדול/שווה למחירים של הארץ, אשמח אם תכתבי לי. תודה

ציפורוש

New member
כן, והיה בסדר גמור. הרבה פעמים

המחירים שלהם היו הכי זולים כשחיפשתי ב- start במנוע חיפוש של מחירי הספרים. הספרים הגיעו די מהר, ופעם אחת כשרציתי לשנות הזמנה אחרי שכבר סגרתי משהו, לא היה לי בכלל בעיה לתפוס אותם בטלפון ולשנות... אני ממש ממליצה.

לימורי

New member
ספרים

אני ממש מרוצה ממיתוס. הספרים הגיעו ממש מהר.אתמול דווקא הזמנתי ב booknet ספרים על עיצוב פנים בגלל שאחרי סקר, הם היו הכי זולים.גם לפני כן ידעתי שהם יותר זולים, אבל בגלל שידעתי שמיתוס בסדר , לא היה אכפת לי. הפעם היה הבדל משמעותי. את יודעת שהספר שקניתי ,בחנות סטימצקי עולה 234 ש"ח ובאתר של סטימצקי 170 ש"ח ? גם במיתוס עלה ככה ובאתר שקניתי ממנו 10 ש"ח פחות. איזה סיפור מספר..

למעלה