מישהי יודעת מה ההבדל בין

אתי@

New member
../images/Emo32.gif מישהי יודעת מה ההבדל בין

בניית ציפורניים להדבקה
לפני כשנה עשיתי בנייה על הציפורניים האמיתיות שלי (בלי להדביק מפלסטיק). הבחורה שעושה לי את זה, אמרה שלפני החתונה כדאי להוציא את הבניה (כי הציפורניים כבר הצהיבו) ולעשות מחדש עם ציפורניים מפלסטיק. הרבנית אמרה שבמקווה מותר בנייה ואסור הדבקה
כלומר, מה שיש לי עכשיו קביל במקווה, אבל אם אני אוציא ואשים ציפורניים חדשות זה כמו הדבקה או כמו בנייה
נראה לי שסיבכתי אתכן.. אולי בכל זאת מישהי הבינה
תודה בנות שאתן עוזרות בענינים שברומו של עולם...
אתי@

הילית*

New member
לדעתי פעם אתי אלבכרי כתבה משהו

על זה. בתור אחת שפעם עשתה בניה (ועכשיו יש לי ציפורניים משלי, יפות ובפעם הראשונה בחיי) אני יכולה להגיד לך שבהדבקה מדביקים פלסטיק לציפורן ובבניינ מדביקים ציפורן וכל פעם ממלאים עם הגדילה של הציפורן בין החלק המודבק לקו הציפורן האמיתית, עד שיוצא מצב שכבר לא נשארת ציפורן מודבקת אליה רק המילוי שלה. האמת, אין לי מושג למה במקווה מעדיפים בניה. אולי בגלל שבהדבקה קלות נפילות הציפורן גבוה יותר. אבל, באמת לכי תביני אותם. ואתי@, שתהיה לך ולרונן שנה נפלאה...

../images/Emo73.gif ההסבר מגיע....

הדבקה: לוקחים ציפורן מפלסטיק, מדביקים, מורחים בלאק.. התוצאה: רוב הזמן לא משהו משום שאפשר להבחין בחיבורים. זה מה שגורם לרבנות לא לקבל את ההדבקה כמשהו שאפשר לטבול איתו. בניה: כמעט אותו התהליך אלא: בין הציפורן המלאכותית לציפורת האמיתית משייפים וממלאים בחומר, מלטשים היטב ואז נוצר מצב שהציפורן שלמה מכל הכיוונים ואפשר לטבול...במקווה. ובעניין המלצתה של בונת הציפורניים: נכון שסט חדש של בנייה הוא ורדרד ונקי. אבל, בבניה ראשונה הציפורן נראית פחות טבעית. רק לאחר כמה פעמים הבניה "מתלבשת" על הציפורן. אפשר להגיע לתוצאה ורדרדה ונחמדה עם לק בסיס נקי ללא החלפת הסט כולו. הסכיתי, שמעי, הפנימי, וחסכי את מחירו של הסט החדש. מקווה שעזרתי אתי

הסבר לגבי המקווה

בעת הטבילה הרבנית אמורה לדאוג שאת טובלת כאשר הינך עירומה ועריה..שום שערה שאינה מחוברת לגופך אסור שטיפול.. הציפורן אמורה להיות נקיה ושלמה ואם היא בנויה אסור שתראה סדוקה, ללא תכשיטים, ללא כלום. את אמורה לטבול כפי שנולדת וכפי שתלכי... לכן בבניה של הציפורן כאשר החללים סתומים ואין סיכוי שמשהו ייפול הוצא פסק הלכה חדש לפני שנתיים שאפשר לטבול עם ציפורניים בנויות.

אתי@

New member
אז במה הסט החדש שונה מסתם הדבקה?

הרי ממילא עדיין אין מה למלא...

אי אפשר להגיע לרמת דיוק כמו טבעי

כשמבצעים הדבקה רגילה. לעומת זה בסט חדש יחד עם האקריל ההדבקה נראית טבעית.

J-סיקה

New member
אתי בהדבקה

את מדביקה ציפורן שלימה באורך הרצוי לך וזהו לק ושלום על ישראל בבניה ההדבקה של ציפורן נעשה על חצי מהציפורן שלך ועל השאר יש ציפוי אקריליק שממלא את החללים שבין ציפורן הפלאסטיק לאבצע טוב יותר מהדבקה (זה כמו ההבדל בין לבנה עם טייח ובלי...) אז זהו בקיצור לדעתי בניה עדיף

בבניה של ציפורניים מדביקים ציפורן א

אבל מצפים אותה באקריל ומשייפים ואז זה נראה טבעי. בהדבקה פשוט מדביקים ציפורן מפלסטיק ... ויש לך דרישת שלום חמה מארז שמש והוא מקסים.......

אתי@

New member
בסוף הבנתי, תודה ../images/Emo13.gif

ובקשר לארז שמש - למי שתוהה: ארז למד איתי בבי"ס יסודי, ובמקרה הגיע אלי כשחיפש את אתי אלבכרי. איזה עולם קטן...

צוקה

New member
אתי, שאלה לי אליך - אני אף פעם לא

"עושה צפורניים". חשבתי שביום החתונה אעשה הדבקה, מצידי רק ליום אחד. השאלה היא, האם הציפורן יכולה ליפול לי פתאום באמצע החתונה?

בדרך כלל לא. ואם כן אז מה? למי

אכפת הציפורן כשהיא נופלת בחתונה עצמה? מה שחשוב הוא רק דבר אחד. איך שאת מגיעה למקום האירוע..ממש בכניסה..לנער את כל השטויות מהראש ולרקוד בטירוף, לשמוח ולאהוב.. זהו. עוד ציפורן, יש אודם, אין אודם הכל שטויות. לפני החתונה זה מאוד חשוב. כשהחגיגה בעיצומה הסיבה היחידה שאת רצה לשירותים זה על מנת להוריד את המחוך המעיק כדי שתוכלי לרקוד בנוחות וכל השאר..שידלגו לפי הקצב. אגב, בדרך כלל אני משאירה לכלה אודם וספוגית עם מייק אפ לתיקונים. בחיים לא קרה לי שכלה השתמשה בזה. זה לא שהאיפור שלי מצויין ולא יורד. זה פשוט הופך להיות שולי כשהחגיגה בעיצומה. ללכת לשירותים להוסיף אודם זה בזבוז זמן.

יפעת22

New member
אתי, את לא יודעת כמה טוב עשה לי

לקרוא את מה שכתבת. היה לי יום נורא (פרוט בהמשך) ומה שכתבת, הפשטות שלו, גרם לי שוב לחייך
.

הילית*

New member
אוי אתי, כמה שזה נכון....

בתוך כל השמחה של החתונה מי חושב על האודם שירד או על כל דבר אחר...

אומנם באיחור של יומיים אבל הסבר קצר

אחד המקצועות שלמדתי ( סתם בשביל הכייף הייתה בניית ציפורניים ) אז ככה את ההבדל אפשר לראות כבר בשם ציפורניים מלאכותיות פשוט לוקחים ציפורני פלסטיק ומדביקים אותה לכל אורכה של הציפורן כמעין משהו שהתלבש על הציפורן עצמה מעצבים מעט לק וזהו בניה כשמה כן היא את בעזרת חומר אקרילי בונה משטח מעל הציפורן הטבעית שלך התוספת של הטיפסים ( מה שנראה כמו ציפורניים מלאכותיות אבל לא ממש ) הגיע עם השנים לאחר שהבונות התחילו להתעייף מהפיסול של הציפורן ( יש תבניות מיוחדות שמחברים לציפורן הישנה ומנחים מעל את החומר האקרילי זהו בקיצור עדיף בנייה כי גם עם הן רק בסט הראשון ואח"כ תורידי זה עדיין יראה יותר יפה מציפורניים מודבקות בונות ציפורניים נוטות להמליץ על בניית סט חדש מאחר ולא כולן מקפידות על שיוף טוב לפני המילוי ואז אפשר לראות דרך האקריל את האקריל הישן ויש כל מיני פסים של החיבורים השונים ואז כעושים את הפרנץ של הכלה זה לא נראה הכי נקי אם את עושה בנייה אצל בונה טובה אז אין לך מה לעשות סט חדש מספיק מילוי בהצלחה ושנה טובה

למעלה