מיתולוגי
T Thestral New member 6/5/04 #1 ../images/Emo32.gifמיתולוגי../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif
../images/Emo32.gifמיתולוגי../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif
D double O S New member 6/5/04 #2 חברים נגמרת../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif../images/Emo16.gif../images/Emo96.gif היום ישודר הפרק האחרון בהחלט בסדרהההההההההההההההההה
חברים נגמרת../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif../images/Emo16.gif../images/Emo96.gif היום ישודר הפרק האחרון בהחלט בסדרהההההההההההההההההה
V v i l y a New member 6/5/04 #4 שלום לכולם....../images/Emo13.gif סוף סוף פורום על מיתולוגיות...כמו שאני אוהבת... מקווה להשתלב אני חולה על מיתולוגיות, ואפילו למדתי קורס שלם באוניברסיטה על מיתולגיות למינהן... וגם..השם שלי הוא בעצם דמות מיתולוגית..
שלום לכולם....../images/Emo13.gif סוף סוף פורום על מיתולוגיות...כמו שאני אוהבת... מקווה להשתלב אני חולה על מיתולוגיות, ואפילו למדתי קורס שלם באוניברסיטה על מיתולגיות למינהן... וגם..השם שלי הוא בעצם דמות מיתולוגית..
Y Y. Welis New member 10/5/04 #8 איזו דמות? בד"כ השם הזה ידוע כשמה של טבעתו של אלרונד, משרה"ט של טולקין (פירושה 'טבעת האוויר'). וכמובן ברוכה הבאה!
איזו דמות? בד"כ השם הזה ידוע כשמה של טבעתו של אלרונד, משרה"ט של טולקין (פירושה 'טבעת האוויר'). וכמובן ברוכה הבאה!
ד דוריןהשביעי New member 6/5/04 #5 שלום לכולם! חבל שלא נכנבתי קודם! מזל טוב לפורום! אני באופן אישי חולה על מיתולוגיות.
ד דוריןהשביעי New member 6/5/04 #6 חצי../images/Emo32.gif למישהו יש המלצות על מיתולוגיה מונגולית? תודה מראש.
ח חבלנית רגישה בדימוס New member 7/5/04 #7 היי חדשה בפורום רוצה לדעת כמה שיותר,עד שמרוב רצון בקושי יש זמן ללמוד